New York – Top 5 nähtävyydet!

Ystäväni Irina voitti Voicen ja Jordanin järjestämässä kilpailussa kahden hengen kaupunkimatkan New Yorkiin ja meinasin pökertyä ilosta hänen pyytäessään minut seurakseen seikkailemaan suurkaupungin sykkeeseen. ♥ Ensimmäiset pari viikkoa menivät epäuskossa ja asiaan totutellessa – ihan tosissaanko me ollaan matkaamassa meidän unelmakaupunkiimme, ja vielä yhdessä?!?! 🙂 Sinkkuelämää -sarjaa aikoinaan fanittaneina olemme puhuneet New Yorkista, keltaisista takseista ja katukahviloista niin kauan kuin olemme tunteneet, eli 14 vuotta. Vaikka elämä on kuljettanut ja riepotellut meitä vuosien varrella sinne ja tänne, on yhteinen unelma New Yorkista säilynyt sydämessä kaikki nämä vuodet – ja kohta unelma käy todeksi, kiitos Voicen, Jordanin ja yhteistyökumppanimme Apollomatkojen! ♥ Käykäähän muuten lukemassa Irinan ihana voittotarina hänen blogistaan TÄÄLTÄ!

New%20York%20City%20-%2025%20HQ%20Stock%

Irina on maailman paras matkakumppani juurikin New Yorkiin, sillä meillä on samanlaiset intressit ja toiveet elämysosastolla. New Yorkissa on nähtävää ja koettavaa niin paljon, ettemme ehdi mitenkään kaikkea koluamaan läpi viiden kokonaisen vuorokauden aikana, joten olemme laatineet listaa paikoista ja nähtävyyksistä joissa haluaisimme vierailla matkamme aikana. Top 5 -listamme on aikalailla tämän näköinen… 🙂 

1. World Trade Center Memorial

WorldTradeCenter_911memorial-newyork.jpgwtcmemorynewyork22.jpg

(911memorial)

New Yorkin tärkein “nähtävyys” on ehdottomasti World Trade Center Memorial, jonne suuntaamme Irinan kanssa heti ensimmäisenä. Minusta on hieman sopimatonta käyttää WTC Memorialista nimitystä nähtävyys, koska muistan edelleen sen hetken kun kaksoistorneja kohdanneista tragedioista alettiin uutisoimaan – olin 18v ja katselin tv-lähetystä kauppakeskus Forumin vartiointikopissa odottaessani työpaikalla tarvittavan uuden kulkulupaläpyskän valmistumista. Meitä oli kyseisessä tilassa noin 8 henkeä ja meidän kaikkien silmät nauliintuivat televisioruutuun… muistan vielä kysyneeni ääneenkin että onko tämä todella uutislähetys eikä toimintaleffa. 🙁 11.9. on päivämäärä jonka muistan edelleen joka vuosi ja nyt pääsen kunnioittamaan uhrien muistoa konkreettisesti paikanpäälle, kyynel jos toinenkin saattaa poskelle tipahtaa. ♥ 


2. Empire State Building

EmpireStateBuilding_NewYorkCityView.jpg

(esbnyc.com)

Seuraavana jonossa on Empire State Building, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellistamme. Kärsin kauheasta korkeanpaikankammosta ja minua huimaa omankin parvekkeen kaiteen yli katselu, mutta tämä on kohde jonka vuoksi olen valmis vaikka pyörtymään. 😀 Ostamme todennäköisesti liput, joilla pääsemme “vain” 86. kerrokseen eli main deckille katselemaan alhaalla avautuvaa suurkaupunkia. Tämän nähtävyyden jälkeen saattaa kammolaisen jalat hieman täristä ja lienee parasta istahtaa lähikahvilaan keräilemään voimia bagelin ja kahvikupposen kanssa. 😀


3. Brooklyn Bridge

BrooklynBridgesunrisewalktour.jpg

(nyc.gov, pcwallart.com)

Lukuisista elokuvista tuttu Brooklyn Bridge on ehdottomasti nähtävä ja koettava omin silmin ja jaloin. ♥ Tämä legendaarinen silta on turistien suosiossa ja auringonnousun aikaan liikkeellä on luultavimmin paljon muitakin kamera kaulassa käveleviä matkaajia. 🙂 Kävelemme siltaa Brooklynin puolelta kohti Manhattania ja jos sää on puolellamme, näemme yllä olevan kuvan kaltaisen kullanhohtoisen maiseman pilvenpiirtäjä-siluettineen. Tulemme (säästä riippuen) yhdistämään siltalenkin ja WTC Memorialissa käynnin samalle päivälle, sillä ne sijaitsevat melko lähekkäin. Sillan ja WTC:n väliin jää Titanic Memorial Park, jossa haluaisin myös käydä piipahtamassa (olen Titanic-fani) mutta päätämme asian vasta sillan yli päästyämme… jaksaako jalat tehdä ylimääräistä lenkkiä. 🙂


4. Times Square

Timesquarenightandday.jpg

(timessquarenyc.org)

Times Square tuskin tarvitsee paljoakaan perusteluja, tämä on yksi New Yorkin upeimmista must have -elämyksistä. 🙂 Times Squarella vietämme varmaankin kokonaisen päivän, koska nähtävää ja koettavaa on niin paljon. Haluamme maistella paikallisia herkkuja, fiilistellä ihmisvilinää, kuvailla keltaisia takseja ja elää hetkessä ilman suuria suunnitelmia tai tarkkoja aikatauluja. Piipahdamme varmasti muutamissa kaupoissakin, kuten Disneyn jättikokoisessa myymälässä sekä Forever 21:ssa, joka on Irinan visiittilistalla. 🙂


5. The Lion King – Broadway Show

BroadwayShow_lionking.jpg

(broadway.com)

New Yorkissa vietetään sopivasti Broadway Week -teemaviikkoa käyntimme aikana, lukuisiin esityksiin ja musikaaleihin pääsee kaksi yhden hinnalla ja me aiomme suunnata katsomaan kehuttua Lion Kingiä. 🙂 Leijonakuningas on ilmestymisestään asti kuulunut Disney-lemppareihini ja sitä on tullut tuijoteltua tytön kanssakin monet kerrat. 🙂 Alla pieni videopätkä showsta:


En malta odottaa että pääsen nuuskimaan New Yorkin ilmaa ja tallustamaan samoja katuja, joita olen ihastellut Sinkkuelämää sarjan lisäksi lapsuuden suosikkisarjassani Famessa, sekä lempileffoissani Paholainen pukeutuu Pradaan, Luunkerääjä, Julmia Aikeita, Missä olet Susan, Yksin Kotona 2 -eksynyt New Yorkissa, Black Swan, Hitch, Ghost, ja hännän huippuna Renny Harlinin ohjaama Die Hard 2, joka on actionosaston supersuosikkini ollut jo vuodesta -95 asti. 🙂

Letkeää lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

35 kommenttia “New York – Top 5 nähtävyydet!

  1. Jenna: Tämä on kyllä näitä once in a lifetime -juttuja, Irinalla on törkeän hyvä arpaonni. :)))

 1. Ei huolta ESB:n suhteen korkeanpaikankammoisena! Itse kärsin todella pahasta kammosta, mutta niin vaan sinne menin – yksin, vaikka jännitin sitä todella paljon etukäteen. Rakennus on niin korkea, että ylhäällä perspektiivi jotenkin hämää ja en tuntenut lainkaan huimausta. Lisäksi hissien ja näköalatasanteen välissä on sisätilaa, jossa voi oleskella, jos alkaisikin ahdistaa. Hissimatkat sujuvat myös hyvin nopeasti. Kannattaa mennä kirkkaana päivänä ja aikaisin aamusta välttääkseen jonot. Hyvää matkaa teille!

  1. Hannamaria: Tuo korkeus on varmasti niin uskomaton, ettei siihen reagoi samalla tavalla kuin esim Linnanmäen maailmapyörässä 🙂 Me haluttaisi nähdä maisemat sekä päivällä että illalla ja harkitsemme että ostamme sellaiset liput, joilla pääsemme kaksi kertaa saman vuorokauden aikana ESB:ään. 🙂

 2. Kiitos ihanasta postauksesta. En malttanut olla kommentoimatta, koska itse juuri saavuin viime viikon torstaina samanlaiselta unelmamatkalta. Olimme haaveilleet parhaan ystäväni kanssa yhteisestä matkasta New Yorkiin jo vuosia. Ystävälleni paikka oli jo aiemmin tuttu, mutta minulle matka oli ensimmäinen. Pienen lapsen äitinä en aiemmin voinut kuvitella yli viikon eroa lapsesta, mutta nyt oli oikea hetki siihen. Olihan hän kotona isänsä hyvässä huomassa. Olimme alkulomasta muutaman päivän ystäväni vaihto-oppilasvuoden perheen vieraana Skaneateleksessa ja vuokrasimme sieltä auton ja ajelimme maaseudun poikki Manhattanille loppulomaksi. Muistan varmasti ikuisesti miltä tuntui saapua Manhattanille, nähdä pilvenpiirtäjien silhuetit, wau!<br />
  Suosittelen ostamaan liput hop on hop of -bussiin useammalle päivälle ja näin pääsette kätevästi tutustumaan koko Manhattaniin. Tai sitten vain kadunkulmaan kättä heilauttamaan ja kohta keltainen taksi kaartaa paikalle. Taksilla ajelu on edullista siellä. Ikimuistoisen ihanaa matkaa teille! Minä ainakin ehdottomasti haluan joskus vielä sinne takaisin!

  1. Kristiina: Hopon-bussiturneeta mietimme, sen kyydissä näkisi mukavasti tienoota ja se kestää ymmärtääkseni vain 1,5 tuntia, joten jää aikaa kierrellä muuallakin saman päivän aikana. :)<br />
   <br />
   Katselin eilen (taas) Pahoilainen pukeutuu Pradaan -leffan ja jännittää kyllä tuo taksin heilauttelu, ja ettei jäädä auton alle tien yli ravatessa. 😀

 3. En kyllä millään usko, että saatte Times squarella koko päivää kulutettua. Tai sanoisin ainakin, ettei kannata, kun New Yorkissa on niin paljon nähtävää. Suunnittelemanne kaupat kannattaa toki kiertää, mutta muuten sanoisin, että räpsäiskää kuvat ja sitten jonnekin muualle, ei se Times square livenä ole kovin ihmeellinen.<br />
  <br />
  Empire state buildingiin suosittelen menemään alkuillasta niin, että näette New Yorkin päivänvalossa ja olette siellä sen aikaa, että pääsette ihailemaan auringonlaskua sieltä käsin ja sen jälkeen vielä pimeässä loistavat kaupungin valot. Kannattaa siis ekana päivänä kiinnittää huomiota, mihin aikaan aurinko laskee ja koska tulee pimeä, ja sen mukaan sitten suunnata seuraavana päivänä katolle. Empire state buildingin lisäksi toinen vaihtoehto on Rockefeller center, josta käsin pääsee myös ihailemaan New Yorkin kattoja. Siinä on se hyvä puoli, että silloin näkee myös Empire state buildingin :)<br />
  <br />
  Sinkkuelämää-faneina olette ehkä kiinnostuneet tästä: <a rel="external nofollow" href="http://onlocationtours.com/tour/sex-and-the-city/&quot; target="_blank">http://onlocationtours.com/tour/sex-and-the-city/</a&gt; Jos teillä vaan aikaa riittää, niin suosittelen. Kierros keskittyi siis New Yorkiin vain ja ainoastaan Sinkkuelämään näkökulmasta, mutta itse pidin siitä todella paljon koska kierros keskittyi alueille, joihin en ensikertalaisena turistina olisi välttämättä itse hoksannut mennä mutta jotka olivat erittäin kauniita ja mielenkiintoisia ja oli todella kiinnostavaa nähdä tv-sarjasta tutut paikat aidossa ympäristössä.

  1. annap: Me kuljetaan Times Square päästä päähän, vieraillaan muutamissa kaupoissa (Forever21 yms.) ja käydään ostamassa picnic-tarpeet Central Park -lounastamista varten. 🙂 Alustavana ideana on suunnata tuonne aamulla, nauttia lounas tosiaan siellä Central Parkissa ja vaeltaa takaisin hotellille rentoa vauhtia. Hotellille mennään about klo 16 paikallista aikaa valmistautumaan iltaohjelmaan, joten koko päivä oli ehkä väärä termi tuolle Times Squarelle. :)<br />
   <br />
   Sinkkuelämää-kierrosta harkitsimme myös, mutta päädyimme jättämään sen väliin. Meillä on niin vähän aikaa ja niin paljon juttuja joita haluamme käydä katsomassa että tuo tipahti pois laskuista (on elämyssijalla 30 :D). 🙂

  2. Kuulostaa kyllä siltä, että olette hyvin tarkkaan jo suunnitelleet ohjelman, hyvä hyvä! Haluan nyt kuitenkin vielä sanoa, että se Times Square on alle 100m pitkä, että uskoisin sen olevan puolessakin tunnissa jo kävelty. <br />
   <br />
   Vaikkette Sinkkuelämää-kierrokselle menisikään, niin suosittelen jotain tuollaista kierrosta siksi, että siinä saa tehokkaasti ja kätevästi lyhyessä ajassa useita nähtävyyksiä ja paikkoja katsastettua, esim. tällä kierroksella Meatpacking district, Greenwich village, Little Italy, Public library, Bleecker street, Plaza hotel jne. Ja varmaan jollain toisella kierroksella vielä enemmän juuri sellaisia kohteita,jotka teillä on elämyslistallanne, eli saisitte monta kärpästä yhdellä iskulla 🙂

  3. annap: Etukäteen on vaikea tietää miten paljon aikaa kuluu mielenkiintoisissa kohteissa käymiseen. 🙂 Meillä on onneksi niin pitkä lista paikkoja valmiina, että jos jokin juttu viekin oletettua vähemmän aikaa, voimme suunnata suoraan kohti seuraavaa lähellä sijaitsevaa nähtävyyttä. 🙂 Public Library on meillä menolistalla top kympissä ja tavoitteemme on että ehdimme käymään läpi ainakin kymmennen kohdetta. Tämä top vitosemme sisältää ne tärkeimmät kohteet, jotka on pakko päästä katsomaan vaikka taivaalta sataisi pieniä vihreitä miehiä ja Tom Cruise juoksentelisi kadulla pelastamassa maailmaa. 😀

 4. Times Squarella ei todellakaan saa kulumaan kokonaista päivää. Kyseisen paikan ympäristössä ei ole mitään oikeasti kivoja kahviloita tai ravintoloita, joten aika läpikulkupaikka on kyseessä. Oikeasti!

  1. Maikki1: Me suuntaamme sinne aamulla kiertelemään, lounastamme omin eväin Central Parkissa ja vaellamme takaisin päin kohti hotellia. Times Square vaikuttaa ainakin turistivideoiden perusteella todella mielenkiintoiselta paikalta, mutta toki jos paikan päällä käy ilmi ettei se olekaan niin WOU, niin ehtii tekemään muutakin sitten samana päivänä ennen iltaohjelmaa. 🙂

 5. WTC Memorialin vieressä on Century21, jonne suosittelen menemään ostoksille, jos ei outletteihin ehdi 😉 <br />
  <br />
  Ihanaa matkaa &hearts;

  1. Elina: Täytyy katsoa missä kunnossa on jalat kun tuonne asti pääsemme, kävelyä on nimittäin jonkin verran kertynyt kun aamulla aloitamme päivän matkaamalla kohti Brooklynia ja kävelemällä sieltä Brooklyn Bridgeä pitkin WTC:lle. 🙂 Tuo kauppa on meidän to go -listalla ja jos vaan energiaa ja aikaa on, niin ehdottomasti mennään käymään. 🙂 Myös Bed Bath &amp; Beyondissa olisi ihana käydä, sekin on siinä ihan huudeilla. 🙂

 6. Jälleen tuppaudun tänne NY-kommentteineni 😉 mutta näistä sun postauksista on hyötyä itselleni kun suuntaan kaupunkiin joulukuun alussa. Meillä olisi pyrkimyksenä suunnitella myös tehoaikataulu niin, että samoilla suunnilla olevat paikat kierrettäisiin samana päivänä. Sain eräältä ystävältäni vinkin, että mitä useampaan paikkaan saa ostettua netistä liput ennakkoon, sen enemmän säästää sekä aikaa että valuuttaa. Täytynee alkaa kuntoilemaan vähän tehokkaammin jotta jaksaa sitten kävellä pitkin suurkaupungin katuja 😀

  1. Laura: Toinen hyvä vinkki on se että listaa nähtävyydet tärkeysjärjestyksessä ja yrittää käydä mahdollisimman monta paikkaa läpi ekojen päivien aikana kun jalat vielä toimii ja energiaa piisaa. 🙂 Kuntokävelyharjoitus ei ole varmaankaan pahitteeksi, itsekin olen aktivoitunut tuossa kävelyssä ja aloitin kunnonkohotuskuurin 2 vkoa sitten. :))

  2. Aikaerosta on alussa niin sekaisin, että ainakin me oltiin aina aamulla ekoja joka paikassa, vaikka käytiin aamupalalla. Eli päivässä ehtii paljon. Rockefellerissä käytiin aamulla, Empiressä illalla

  3. Ella: Tämän varaan olemme itseasiassa laskeneetkin tuon ensimmäisen aamun ohjelman ja patikkamatkan kohti Brooklyniä sekä Brooklyn Bridgeä. 🙂 Täytyy toivoa että olemme valveilla ja pirteinä kuin peipposet heti aamuvarhaisella, jotta pääsemme nauttimaan auringon noususta Brooklyn Bridgellä. &hearts;

 7. Kiva lukea näitä postauksia, kun samat asiat pyörii mielessä. 🙂 Itse lähden lokakuun alussa samaiseen paikkaan myöskin ensikertalaisena. 😉 Hyvää matkaa teille!

  1. suffeliini: Me ehdimme tulemaan sopivasti takaisin postailemaan ennen kuin sinulla lähtee kone kohti Nyciä. 🙂 yritämme koluta läpi mahdollisimman monta paikkaa, joista saat ehkä vinkkejä omaan reissulistaan. 🙂

  2. Niin ajattelin itsekkin, että voin saada hyviä vinkkejä teidän reissusta. Vaikka muutama tunti on koneella mennyt kun on kolunut tietoa kohteesta. 😉 Kiinnostuin tuosta metrokartasta, jonka mainitsit tulostaneesi…Mistäs sellaisen löytää? 🙂

 8. Samaa mieltä Times Squaresta, oli melkoinen pettymys. Ensikertalaisen toki täytyy siellä käydä ja todeta asia itse. Suosittelen Top of the Rockia minäkin. Sinne illalla ja Empire State Buildingiin aamulla (ei jonoja). Central Park on ihana, varattiin siihen aivan liian vähän aikaa itse

  1. Minttu: Times Square on osalle pettymys ja osalle unelmien täyttymys, vielä en tiedä kumpaan ryhmään itse kuulun. 🙂 Central Parkin picnicille ollaan alustavasti varattu aikaa pari tuntia – tunti kiertelyyn ja tunti syömiseen. 🙂 Ihana olisi nähdä paikallisia perheitä siellä touhuamassa, saisi olla hetken aikaa osa Nyciläistä arkea. &hearts; &hearts;

 9. Ihanan kuuloisia suunnitelmia! Tuli kamala ikävä takaisin New Yorkiin &hearts; Kävimme Empire State Buildingissa kaksi kertaa, päivällä ja uudestaan pimeällä ja se kyllä kanatti. NY on todella upea pimeällä! Meillä oli hotelli Times Squaren vieressä ja menimme siitä metrolla Brooklyn Bridgen päähän Brooklynin puolelle ja kävelimme sieltä 911-memorialille, näin säästyi hieman jalkoja. Metro on siellä maailman helpoin ja selkein 🙂

  1. Syhi: Empire State Buildingin näkymät olisi ihana nähdä sekä päivällä että iltavalaistuksessa. &hearts; Kävittekö siellä ylhäällä 102 krs:ssa asti vai jäittekö 86:n? <br />
   <br />
   Metromatkailu vähän itseäni jännittää, mutta pakkohan se on saada kokea. 🙂 Vähän eri tasolla ollaan metroverkostossa kuin täällä Suomessa. 😀 😀

  2. Käytiin ihan ylhäällä asti. Menen joka paikassa aina niin korkealle kuin pääsee 🙂 Metron tekee NYCissä helpoksi se, että ei tarvitse tietää päätepysäkkejä. Metrot menevät siellä aina joko uptown tai downtown -suuntaan, joten katsot vain sopivan värin ja menet jompaan kumpaan suuntaan, ylös tai alas saarta. Lippuautomaatista lippu ja that's that 🙂

  3. Syhi: Kiitos loistavista neuvoista, nämä olivat tähän asti selkeimmät suomenkieliset ohjeet jotka olen lukenut. 🙂 Nyt osaan lukea tuota tulostamaani metrokarttaa, hihiii 😀

 10. Pakko se on minunkin työntää lusikkani Nyki-soppaan! 🙂 Kaupunki teki ainakin meikäläiseen ison vaikutuksen. Me juoksimme kaikki nähtävyydet läpi ja aika hyvän listan olet sinäkin koonnut. Times Squaresta täällä jo moni mainitsikin, että vaikka olikin vaikuttava ja jaksoin ihastella jättimäisiä valotauluja loputtomiin, se oli kuitenkin aika nopeasti nähty. En viidestä päivästä uhraisi TS:lle kovinkaan paljoa. Sen kävelee päästä päähän hetkessä ja mielenkiintoiset kaupat koluaa nekin nopeasti. Käykääpä muuten Aéropostale -nimisessä vaatekaupassa, ainakin minä tykkäsin kovasti. (Löytyy kyllä muistakin kaupungeista, en ollut itse vain aiemmin törmännyt.) Ja vaikka Disney-ikäisiä ei perheessämme olekaan, ihastelin sitäkin kauppaa tosi kauan! 🙂 <br />
  <br />
  Jos edullisia vaateostoksia olette vailla, suosittelen Times Squarelle varaamanne ajan käyttämään ennemmin WTC-raunioiden vierailun yhteydessä Century 21:seen. WTC ja Century 21 ovat parin korttelin päässä toisistaan Lower Manhattanilla, sinne kävelee hetkessä raunioilta ja ainakin itse tein sieltä todellisia merkkilöytöjä! (Mm. Michael Korsin takin n. 80 eurolla, kun Suomessa hinta 250 e.) Metro on super kätevä, mutta kävelemistä on turha pelätä, sitä ei tule edes huomanneeksi, kun on talsinut puolimaratonin päivässä! 😉 Me kävimme Empiressä illalla, halusin ehdottomasti nähdä kaupungin iltavalaistuksessa ja ei tarvinnut katua! <br />
  <br />
  Pakko vielä mainita, että jos haikailette lippuja musikaalin ilman jonottamista, ostakaa etukäteen netistä! Säästätte valtavasti aikaa ja hermoja. Kurkkaapa huviksesi nimittäin tämän postaukseni viimeinen kuva Times Squarelta. Kuvan vasemmassa reunassa on järisyttävä jono! Siinä ihmiset jonottivat lippuja musikaaleihin… Sitä paitsi liput ovat edullisempia etukäteen ostettuna. <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/03/manhattanin-maisemia-ja-nahtavyyksia&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/03/manhattanin-maisemia-ja-nahtavyyksia</a><br />
  <br />
  Olen saattanut linkittää tämän sulle jo aiemmin, mutta ohessa muutkin NYC-aiheiset postaukseni:)<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=NYC&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=NYC</a><br />
  <br />
  Toivottavasti teille tulee upea reissu!! &hearts;

  1. Heidi: Disney-kauppa on sellainen jossa tahdon itse mennä käymään, mutta irina saa matkanjohtajana päättää asiasta. 😀 Tuo suosittelemasi Aéropostale täytyy laittaa korvan taakse, katsonkin kartasta saman tien missä kohtaa se sijaitsee. &hearts;<br />
   <br />
   Century 21:n ollaan menossa, ja jos jaksamme niin visiteeraamme myös Bed, Bath Beyondissa katsomassa paikallisen sisustustarjonnan. :)<br />
   <br />
   Broadway Weekin 2 yhden hinnalla lippuja ei voi varata tai tilata ennakkoon, joten joudumme menemään jonoon muiden lippuja kärkkyvien kanssa. 🙂 Jos jono on ääripitkä, saatamme jättää Lion Kingin väliin, mutta 1-2 tuntia voidaan jonossa hengailla ja toivottavasti se riittäisi. 🙂 Olen käynyt lukemassa sinun postauksen jo varmaan kuudesti. 😀 Illat on mennyt mukavasti Nyc-juttuja läpi kahlatessa ja matkapostauksia lukiessa. 😀

 11. Paljon onkin jo tullut hyviä NYC vinkkejä, mutta kukaan ei maininnut vielä High Linea! Jos vaan jaksatte kävellä, niin käykää ihmeessä kävelemässä tuo vanhan junaradan päälle tehty kävelypuisto päästä päähän! Samalla reissulla voi käydä aidossa oikeassa Magnolia Bakeryssä, sekä Carrien portailla,msillä High Line päättyy samalle alueelle. Magnolian cupcaket ovat to die for!!:)<br />
  <br />
  Mikäli haluaa kokea aidointa Central Parkia, suosittelisin menemään heti aamulla piknikille, etenkin jos menette vielä kuumaan vuodenaikaan. Aamuisin näkee eniten paikallisia lenkkeilijöitä ja koiranulkoiluttajia kun on vielä viileää, eikä turistimassat ole valloittamassa polkuja.

  1. Milli: High Line on meillä sijalla seitsemän, eli jos vaan aika riittää niin ehdottomasti suuntaamme sinnekin. &hearts; &hearts; Carrien portailla olisi ihana käydä napsimassa parit asukuvat, täytyykin muistaa tuolle reissulle ottaa huulipuna mukaan. :)<br />
   <br />
   Kiitos vinkeistä, tallensin ne muistikirjaan. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *