Pieni värikäs keittiöpuutarha!

Kesä alkaa olemaan lopuillaan, mutta meillä kotona värit vaan lisääntyy, sillä värkkäilin meille pienen keittiöpuutarhan. 🙂 Valkoisessa keittiössä mausteiset värit tulevat upeasti esille ja jopa ankean näköiset avokadot näyttävät herkullisilta. Tämä jos mikä on väriterapiaa parhaimmillaan. 🙂

Omakotivalkoinen_18082015_6678.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_6670.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_6672.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_6666.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_6663.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_6661.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_4191.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_4169.jpg

Omakotivalkoinen_18082015_6668.jpg

Näissä värikkäissä fiiliksissä toivottelen teille mukavaa päivää ja alan kokkailemaan kana-pestopastaa nälkäiselle kotiväelle. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Pieni värikäs keittiöpuutarha!

 1. Tosi kivan ja raikkaan näköistä! Saanko kysyä mistä suorakaiteen muotoinen ruukkusi on? Mahtuuko siihen kaupan perusyrttipurkkeja?

 2. Todella pirteää :D<br />
  <br />
  Tuo maustemyllyjen alla oleva tarjotin sopii tuohon kuin nenä päähän. Onko se peräisin Hay Heen tarjotinpöydästä vai saako tuollaisia ostaa erikseen?

  1. Hippu-76: Pikkutarjotin on Hayn Tray Set:n isompi osa, kyseistä minitarjotinsettiä ei ole saanut enää pariin vuoteen mikä on harmi sillä tuo on tosi kiva ja monikäyttöinen. Setin pienempi tarjotin on sellainen penaalin kokoinen pitkulainen, se on liian pieni sisustusjuttuhin mutta sopii esim kylpyhuoneeseen pesuainepurtiloiden alle. 🙂

 3. Elokuu/syyskuuhan on usein keittiön puolella värikäs, kun on sadonkorjuun aika ja ehkä säilötään luonnon antimia talvea varten. 🙂 Ei kyllä liity tähän postaukseen ja en avokadojakaan kuvassa nähnyt, mutta ehkei ollut tarkoituskaan. <br />
  <br />
  Onko nuo purkissa olevat paprikoita ja viereisessä kulhossa olevat ostettu erikseen vai kasvaako ne noin hyvin tuossa purkissa?

  1. anna: kasviksien osalta onkin, mutta yrtit ja tasoilla makoilevat maustekasvit värittävät keittiötä enimmäkseen kevät-kesäkautena. 🙂 Avokadot eivät kuvissa muuten näkyneetkään, itse en tajunnut tuota aikaisemmin. 😀 Ne jäävät kuvan reunan ulkopuolelle. :D<br />
   <br />
   Purkkipaprikat ja kotimaiset chilit on ostettu erikseen, chilit löytyivät torilta ja ovat kyllä niin tujua tavaraa että niistä riittää makunautintoa pitkään. 😀 Paprikat ovat kasvaneet ihan vähän ja saaneet väriä, en osaa vielä sanoa miten pitkäikäisiä ne ovat tai kuinka paljon ne kasvavat meidän keittiöolosuhteissa. Aurinkoa ne tarvitsisivat kyllä hieman enemmän ja monesti nostan koko ruukun pikkuikkunalle tiskialtaan yläpuolelle aamuauringosta nauttimaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *