Arjen pieniä iloja – Tarkan markan perjantaipuska!

Kävin hyödyntämässä Anttilan ALV-alekamppanjan ja ostin viisi eri kokoista kannellista Anno -säilytyspurkkia tytön pikkutavaroiden hyllytykseen. Purkit eivät neidille kuitenkaan kelvanneet, joten nappasin niistä puukannet pois ja istutin niihin röykkiön viherkasveja. Edulliset kasvit saavat tuurata joka viikkoista perjantaipuskarituaaliani ja näin saan tasapainoitettua viimeaikaista rahanmenoa tinkimättä kuitenkaan kodin viihtyisyydestä – saareke näyttää nimittäin tylsältä ilman kukkia. Hyvällä tuurilla onnistun pitämään käppyräisen röyhyvihvilänikin tällä kertaa hengissä… 🙂

Omakotivalkoinen_21082015_6726_2.jpg

Omakotivalkoinen_21082015_6744.jpg

Omakotivalkoinen_21082015_6743.jpg

Omakotivalkoinen_21082015_6754.jpg

Tarjottimen päälle ryhmiteltynä viherkasveista saa kivan näköisen pöytäpuutarhan ilman kalliita investointeja. Vihreä ja raikas installaationi on kaunis ja pitkäikäinen katseenvangitsija, kodikkuuskin kasvoi heti potenssiin sata. 🙂

Omakotivalkoinen_21082015_6747.jpg

Omakotivalkoinen_21082015_6742.jpg

Omakotivalkoinen_21082015_6732.jpg

Annon samettisen mattaiset posliinipurkit sointuvat mattapintaisen terästarjottimen kanssa kauniisti yhteen. Olen huomannut suosivani mattaisia pintoja muissakin sisustusvalinnoissani ja olisi ihana omistaa mattainen posliiniastiasto, vaikkakaan se ei olisi kovin käytännöllinen porkkanakeittoa ja mustikkasoppaa syödessä…

Omakotivalkoinen_21082015_6746.jpg

Omakotivalkoinen_21082015_6721.jpg

Semmoista siis tänään ja huomenna luvassa loppuvuoden taloushallinta-budjetointia sekä syksyn torkkupeittopähkäilyä. 🙂 Ihanaa ja aurinkoista perjantaita kaikille! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Arjen pieniä iloja – Tarkan markan perjantaipuska!

 1. Pitääkö pikkukakaroilta kysyä kelpaako asiat mitä heille ostetaan? Tervetuloa minäminäsukuolvi nro2. Ehkä vaatehankinnoissa mielipidettä voi jonkun verran kysyä, mutta huonekalut ja sisustus ei kuulu lasten päätettäviksi.

  1. tsiisus: Minun tyttöni saa päättää oman huoneensa sisustuksesta oman ikäryhmänsä mukaan ja nämä purnukat kuuluvat siihen kategoriaan. Miksi ihmeessä pinni- ja ponnaripurkkien kanssa pitää vääntää kättä ja väkipakolla ne sulloa tytön huoneen hyllylle jos neiti itse ei niitä halua eikä ole ostopäätökseen vaikuttanut? On asioita jotka päätän minä, ja on asioita joissa hän voi ilmaista mielipiteensä. Lapselle on hyvä antaa sanavaltaa tälläisissä pikkujutuissa, jotta oppisi omatoimiseksi. Lapsen pitää koulussa kuitenkin viimeistään oppia valitsemaan eri vaihtoehtojen väliltä, ilman opettajan ohjeistusta. <br />
   <br />
   Meillä se olen minä joka viimeisen sanan sanon, minäminä-sukupolvea en kasvata. 🙂

 2. Ihana! En oo aikoihin innostunu näin paljon! Huomenna suunnistan viherostoksille näiden kuvien kanssa!

 3. Ihanan veikeitä viherkasveja! Tuovat mukanaan kodikkuutta ja lämpöä :)<br />
  <br />
  En tiedä onko joku sinulle jo aiheesta maininnut, mutta ainakin minulla on on ollut ongema selatessani blogiasi siitä asti kun alusta muuttui. Eli selatessani saattaa hiiri vahingossa mennä postauksen lopussa löytyvän &quot;jaa&quot; napin yli (ei siis klikkaa, vaan menee vaan siitä päältä), jolloin postaus hyppää yht'äkkiä, johonkin vanhempaan postaukseen. En tiedä onko ongelma yleisesti kaikilla, vai johtuuko se jotekin omasta tietokoneestani, mutta muilla sivuilla en ole huomannut samanlaista asiaa. Toivottavasti voisit selvitellä asiaa, mikäli se on yleinen ongelma. 🙂

  1. Täällä sama ongelma! Käytän Chromea, voisiko ongelma liittyä siihen? Tätä on siis tapahtunut mun kohdalla vasta viikon-parin ajan ja blogia olen lukenut jo vuosia.

  2. Saradaalia: Kiitos kun tulit kertomaan ongelmasta, itse käytän safarin selainta ja itselläni ei ole tuollaista probleemaa ilmennyt. Kokeilin Chromella seikkailla täällä ja ihan totta, sivu lähtee rullaamaan vanhempia postauksia todella ikävästi kesken postauksen lukemisen. Ilmoitin asiasta meidän tekniseen tukeen ja he varmasti saavat tuon korjattua, toivottavasti mahdollisimman nopeasti. 🙂

  3. Maikk1: Käytän itse Safaria ja siinä ei tuota ongelmaa ole, mutta kokeilin Chromella ja oikeassa olette, inhottavasti lähtee sivu rullaamaan ja avaa vanhemmat postaukset kesken lukemisen. Ongelmasta on ilmoitettu tukeen ja he toivottavasti korjaavat vian pikapuoliin. 🙂 Kiitos kun tulitte kertomaan tästä, olisi voinut mennä muuten pitkäänkin ennen kuin olisi havaittu tuo viba itse. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *