Syksyiset sisustushaaveet!

Syyskuu on kohta jo ovella ja syksyiset sisustusideat ovat vallanneet mielen. ūüôā Omistan t√§ll√§ hetkell√§ kolme valkoista torkkupeittoa, joista kaksi majailevat parvekkeella ja parhaat p√§iv√§ns√§ n√§hneit√§. Risat peitot joutavat lumppuker√§ykseen pakkasten saavuttua, joten olohuoneeseen olisi l√∂ydett√§v√§ toinen viltti, ett√§ miehellekin olisi omansa. ūüôā Taloustilanne on syyskuun osalta kuitenkin tiukkaakin tiukempi, joten torkkupeiton ostaminen siirtyneen lokakuulle…¬†Tapani mukaan olen kuitenkin ajoissa liikenteess√§ ja kartoitin jo valmiiksi potentiaaliset vaihtoehdot uudeksi torkkupeitoksi. Ja mist√§s sit√§ tiet√§√§ vaikka New Yorkin matkabudjettini j√§isikin osittain k√§ytt√§m√§tt√§, silloin p√§√§sisin vilttiostoksille jo ensi kuun puolella. ūüôā¬†

HarmaatTorkkupeitot.jpg

1. Skargaarden vaaleanharmaa, 2. Skargaarden tummanharmaa, 3. Balmuir kasmirpeite, 4. Ellos Home torkkupeitto

Gantin valkoisen palmikkoneule-vilttini pariksi sopisi maskuliinisempi versio, suosikkejani ovat Skargaardenin vaalean- ja tummanharmaat torkkupeitot, jotka on kantattu patinoituneella nahalla. ‚ô• Tuttu ja turvallinen ikisuosikkini Balmuir keikkuu listallani, niin kuin joka syksy vuodesta 2012 asti. ūüôā Kasmirvillasta valmistettuun vilttiin on varmasti ihana k√§√§riyty√§ pimein√§ pakkasiltoina, mutta v√§rivalinnan tekeminen… se on liian vaikeaa. ūüôā Edullisempaa hintaluokkaa on kuvan keskell√§ sijaitseva tummanharmaa Ellos Homen torkkupeite, sellaiseen saattaisi pennoset jopa riitt√§√§kin…

Mustat_torkkupeitot.jpg

1. Artek Siena huopa, 2. Skagerak torkkupeitto, 3. Louise Roe Sailor Knit, 4. Marimekko Räsymatto

Artekin Siena -kuosilla varustettu huopa on ihana, mutta valkoisen s√§vy on harmahtava ja sen vuoksi t√§m√§ on ep√§todenn√§k√∂inen valinta. My√∂s Marimekon R√§symatto vilttiss√§ on sama ongelma, mutta haaveillahan onneksi aina saa. ūüôā Kuvan yl√§reunassa oleva pikimusta Skagerakin torkkupeitto saa minulta t√§ydet 10 pistett√§, se on ihanan pehmoista ja hieman painavaa puuvillaa, yksinkertainen ja sisustukseen sellaisenaan sopiva. Louise Roen Sailor Knit on my√∂s kiva, muhkeaa pallomaista neulosta. ‚ô•

Syyskuun_ostoslistalla.jpg

Nur Tray -tarjotin, Arabia Koko -vadit (M), Varjoviikuna valkoisessa ruukussa, Menu Carrie -lyhty

Jotta syksyn paras sisustuskuukausi ei k√§visi liian helpoksi, on minulla muitakin ostoslistalle p√§√§tyneit√§ tuotteita. ūüôā Ihan ykk√∂sen√§ on pitkulainen Nur Tray -tarjotin, joka tulisi keitti√∂n tasolle korvaamaan maustemyllyjen alla olevaa neliskanttista Hay Tray – minitarjotinta. Pitkulainen tarjotin s√§√§st√§isi ty√∂skentelytilaa syvyyssuunnassa, mik√§ on eritt√§in tarpeellinen muutos. Menun Carrie -lyhtyyn ihastuin jo kes√§ll√§ ja haluaisin todella kovasti tuollaisen kaunokaisen valaisemaan iltoja olohuoneeseen. Lyhty√§ voi k√§ytt√§√§ my√∂s maljakkona sek√§ pienen viherkasvin kasvihuoneena, joten se olisi monik√§ytt√∂inen mutta valitettavasti ei lainkaan tarpeellinen eik√§ sen vuoksi perusteltavissa oleva ostos. Varjoviikuna on my√∂s ikuinen ostokohde, viel√§k√§√§n en ole sit√§ hankkinut ja todenn√§k√∂isesti haaveilen siit√§ tulevissakin ostoslistapostauksissani. ūüôā Arabian Koko -sarjan M-kokoiset vadit sen sijaan aion mahduttaa syyskuun hankintoihini, Iittalan Teemat saavat v√§isty√§ n√§iden tielt√§ ja p√§√§sen v√§kert√§m√§√§n aikaisempaakin kauniimpia kattauksia katelautasineen kaikkineen. ūüôā¬†

Iloista lauantai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Nur, Skargaarden, Balmuir, Ellos, Arabia, Plantagen, Menu, Artek, Marimekko, Skagerak, Louise Roe. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “Syksyiset sisustushaaveet!

 1. Tuo Nur Tray -tarjotin näyttää hienolta. Täytyy pistää itsekin harkintaan :)<br />
  <br />
  En oikein osaa kuvitella beessiä tai harmaata huopaa asunnossanne. Pitäytyisin mustassa ja/tai valkoisessa.

  1. Hippu-76: Beessi ja ruskeans√§vyt ovat hieman outoja valintoja, mutta jokin niiss√§ minua houkuttelee. ūüôā My√∂s tummanharmaa on ihana, sellainen l√§mmin ja syksyisen kutsuva. Luulen kyll√§ ett√§ p√§√§dyn mustaan, se sopii meille parhaiten. T√§ll√§ hetkell√§ ykk√∂sen√§ on Skagerakin musta torkkupeitto. &hearts; &hearts;

 2. Mullakin olisi uudistuvaan olkkariin torkkupeitto etsinnässä. Tuntuu olevan kiven alla mustat ja vieläpä järkevän hintaiset peitot :/

  1. Tiia: Saman olen huomannnut, mustia tai valkoisia torkkupeittoja on t√§n√§ syksyn√§ todella v√§h√§n tarjolla, harmaata ja murrettuja s√§vyj√§ on huomattavasti enemm√§n kuin aikaisempina vuosina. ūüôā

 3. Minkälaisia vilttejä teillä oikein on, jos ovat jo lumppukeräykseen risoina menossa?! Minulla on pari vilttiä ollut sohvalla ja etenkin talvella ihan päivittäisessä käytössä jo ainakin 10 vuotta. Materiaalina puuvilla ja toinen taitaa olla villasekoitetta.<br />
  <br />
  Makuasioita, mutta minusta nuo nahkareunaiset harmaat viltit ovat jotenkin aika tunkkaisia ja hallitsevia, kun mietin sinun valkoista, raikasta ja jotenkin eleganttia olohuonetta. Ehk√§ syksyll√§/talvella sopii paremmin, kun mahdollisen auringon s√§vy ja tunnelma on erilainen. ūüôā Ja toki liven√§ tilanne on eri, mutta lukijana katselee vain n√§it√§ kuvia!

  1. K-K: Kaksi risaa torkkupeittoa ovat parin vuoden takaiset Housen akryylipeitot. Ne ovat pesussa menneet mutkalle ja muutama silmukka on mennyt poikki koiran pedatessa niiden p√§√§ll√§ itselleen peti√§. ūüėÄ T√§ss√§ on juurikin tuo laatu versus kesto kyseess√§, akryyli√§ ei kannata ostaa jos tarkoituksena on saada pitk√§ik√§inen tuote, oli se sitten vaate tai kodintekstiili. ūüôā

 4. Heips Miia :)<br />
  <br />
  Minulla on Lapuan kankureiden Utu-villahuopa, se on aivan ihana. Sopii hyvin Marimekon Bottna-sohvatyynynpäällisten kanssa. Valkoista sohvaa koristavat ja on todella kivan näköiset. Bottnan parina on yksivärinen musta sohvatyyny, joka sitoo hyvin tuon Utun kokonaisuuteen, koska Utu on harmaan eri sävyjä.

  1. Sari: K√§vin googlettamassa tuon Utu-huovan ja se on kyll√§ harkinnan arvoinen sekin. ūüôā Kiitos vinkist√§! &hearts;

 5. Hei Miia<br />
  Listallasi oli varjoviikuna, joka on ollut minunkin haaveeni, mutta t√§h√§n asti ne ovat olleet aivan liian pieni√§ tai sopimattomissa ruukuissa valmiiksi istutettuina. Hein√§kuussa Plantagenilla jaettiin &quot;tervetuloa elokuussa viherkasvi ostoksille&quot; etuseteleit√§. Sain vihdoin omani 50 % alennuksella ja olen aivan ihastuksissani. Kasvi oli py√∂re√§ss√§ ruukussa ja helposti naamioitavissa meille sopivaan muotoon. Toivottavasti sinunkin laukunpohjalta l√∂ytyy etuseteli, jota voi k√§ytt√§√§ viel√§ elokuun loppuun asti. Tai sitten jatkaa haaveilua…<br />
  <br />
  Kunpa löytäisi sen juuri oikean torkkupeiton, ja tuo lyhtykin on tosi kaunis.

  1. Raili: Plantagenin varjoviikunaa olen juurikin kärkkymässä, valitettavasti alelipuketta ei ole mutta kyllä tuo normihintaisenakin on rahansa väärti. :)<br />
   <br />
   Torkkupeittojen kanssa saa kyll√§ vatvoa hamaan hautaan saakka, vaihtoehtoja on monia ja jokainen toisi kotiin omanlaisensa mausteen. ūüôā

 6. Hei! Mistä saa Suomessa ostettua/tilattua nuita Nur-tarjottimia? Olen pitkään yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *