Fashion Show – Stockmann | Brooklynn!

Stockmannin syyskuun teemana on Brooklyn – eläväinen hipsterikaupunginosa New Yorkin sykkeessä. Elämysmatkailun mahdollistaa upeat myymäläesillelaitot sekä ruokapuolen makumaailma, johon on poimittu Brooklynin ruokakulttuurin herkullisimmat ainekset. Käväisin eilen Stockmannin Welcome to Brooklynn -kutsuvierastilaisuudessa inspiroitumassa Brooklynin katumuodista ja siitä vaikutteita saaneesta muotinäytöksestä, jota emännöi lapsuuden idolini huippumalli Nina Kurkinen. ♥ Otin kameran mukaani, jotta saan jaettua pienen siivun saamastani inspiraatiosta teillekin… Siispä, Welcome to Brooklynn! 🙂

0209_Welcome_to_Brooklyn_720x300_3.jpgStockmann_FeelBrooklynn_FashionShow_0309Stockmann_FeelBrooklynn_FashionShow_0309Stockmann_FeelBrooklynn_FashionShow_0309Stockmann_FeelBrooklynn_FashionShow_0309Stockmann_FeelBrooklynn_FashionShow_0309

Brooklynin urbaanissa katutyylissä toistuu rentous ja boheemius, tennarit ja lenkkarit voi huoletta yhdistää jopa puvun tai pikkumustan kanssa. Rentouden lisäksi myös kerrospukeutuminen oli isossa roolissa katumuodin inspiroiman muotinäytöksen asukokonaisuuksissa, neuleen päälle voi sujauttaa esimerkiksi pikkutakin. Asustepuolella huomioni kiinnittyi hattuihin ja nilkkureihin, joita esiintyi paljon. Brooklyn-tyylin voikin oikeastaan kiteyttää yhteen lauseeseen – ole luova ja yhdistele erilaisia osia, riko rohkeasti rajoja ja tee pukeutumisesta mielenkiintoista ja kivaa. 🙂 Muoti-inspiraatiota sekä lisätietoja tuoteuutuuksista saat Stockmannin Premiere -verkkokuvastosta.

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Muotinäytöksen mallinakin esiintynyt Elisabeth heitti väliaikaohjelmana upean akustisen vedon Pinkin Try -biisistä, joka sai aikaan kylmät väreet selkäpiissä. ♥ Toivottavasti tämä neitonen napataan äkkiä hyvän levy-yhtiön talliin, hänen musiikkiaan kuuntelisin mielelläni enemmänkin ja saattaisin jopa innostua kotimaisista radiokanavistakin… Tällä hetkellä suomitarjonta on omaan makuuni hieman suppeahkoa ja kaipaisin eteerisen Elisabethin kaltaista hieman Natalia Imbrugliaa muistuttavaa englanninkielellä laulavaa artistia tänne kotosuomeen. 🙂 Kuunnelkaahan tuo Youtubeen lataamani esitys ja jos vaikutuit neidon lahjoista, niin kurkatkaahan myös Elisabethin Facebook-sivut, mistä löytyy lisää musiikkia korvillenne. 🙂

https://youtu.be/AGabgboIcz4

Myös sisustusosasto on saanut vaikutteita Brooklynilaisesta elämänmenosta ja illalla onkin tulossa pieni postaus aiheeseen liittyen… 🙂 Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Fashion Show – Stockmann | Brooklynn!

 1. Moikka!<br />
  <br />
  Oon jossain vaiheessa tekemässä blogiini postauksen lukemistani blogeista. Saanko käyttää sinun blogiasi ja banneria esittelyssä? :)<br />
  <br />
  Henski<br />
  sinutminahaluan.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *