Syksyistä sisustusinspiraatiota – #Brooklynn!

Helsingin Stockmannin tavaratalosta löytyy Brooklyn-tyylisesti stailattu rouhea “minikoti”, jonka lämmin tunnelma ja sävymaailma kutsuu hypistelemään. Itse inspiroiduin jättikokoisesta valaisimesta, seinälle toteutetusta vaatetangosta sekä mustaksi maalatusta kuormalavasängystä pellavaisine petauksineen. Minikoti on viimeistelty pienillä yksityiskohdilla, kuten Iittalan valaisimella, juuttimatolla ja viherkasveilla. Minikotia voi ja kannattaakin käydä ihastelemassa paikan päällä 1. kerroksen miestenvaateosastolla, mikäli virailet syyskuun aikana Helsingin keskustan tavaratalossa. 🙂 Tässä muutama makupala suurkaupungin sisustustyylistä…

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Omakotivalkoinen_Stockmann_FeelBrooklynn

Stockmannin Premiere -lehti tarjoilee lisää Brooklyn -henkisiä sisustusherkkuja, joista ammentaa ideoita monenlaiseen sisustusmakuun…

%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092%20Stockmann_Premiere_Fall-Brooklynn_092

Premiere -lehden näköisversion voit lukea TÄÄLLÄ!

Sisustusinspiraatiosta puheenollen, Helsinki Design Week huipentuu huomenna ja sunnuntaina Kaapelitehtaalla järjestettävään Pohjoismaiden suurimpaan muotoilualan varastomyyntiin Design Market -tapahtumaan. Näytteilleasettajia on tänä vuonna lähes 200, joten tarjolla on entistäkin enemmän edullisia designherkkuja. 🙂 Lisätietoja tapahtumasta voit käydä katsomassa tapahtumasivulta www.helsinkidesignweek.com/design-market-2015.

Inspiroivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Premiere lehden kuvat: http://premiere.stockmann.com/2015_09/cover)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Syksyistä sisustusinspiraatiota – #Brooklynn!

 1. Voi kumpa pääsisi paikanpäälle ihastelemaan ;)<br />
  Oisko sulla tietoa, kenen tuo tarjotin on tuossa sohvapöydän päällä?<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Johanna: Yritin etsiskellä tarjotinta Stockmannin valikoimasta mutten löytänyt. Se on todennäköisesti rekvisiittaa, tai sitten vasta tuloillaan myymälävalikoimaan. 🙂 Jos myöhemmin sen bongaan jostakin niin tulen tähän postaukseen kommentoimaan sinulle. 🙂

  2. Kiitos sinulle kovasti vaivannäöstä. Tarjottimen alkuperä selvisi jo ja tilattu minulle päin 😉

  3. Johanna: Ihana juttu! &hearts; &hearts; Saanko tiedustella onko tarjotin saatavissa Stockmannin valikoimasta vai onko se jostakin muualta bongattu heille rekvisiitaksi? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *