Mustavalkoinen installaatio – #shelfie!

Eilen illalla ennen nukkumaan menoa sain idean virittää keittiöstä poistamani String-hyllylaidat makuuhuoneen hyllyn jatkeeksi ja syksyisen sisustuskärpäsen puraisemana innostuin nysväämään pikkutilpehöörin kanssa. 🙂 Tälläinen naisellinen mustavalkoinen installaatio sen seurauksena seinälle sitten syntyi… Instagramin termein kyseessä on #shelfie, eli selfiestä (oma kuva aka herutus) jalostettu sisustajille sopiva sanaväännös, joka suomennettuna voisi olla vaikkapa #hyllytys. 🙂

Omakotivalkoinen_08092015_7584.jpg

Omakotivalkoinen_08092015_7568.jpg

Yritän nykyisin välttää piensisustelussani sellaista ylenpalttista ylellisyyttä, kromin kimallusta ja liikaa söpöstelyä, joista pari vuotta takaperin olin aivan haltioissani. 🙂 Naisellisia piirteitä tasapainottaakseni lisäsin kosmetiikkatuotteiden ja Chanelien rinnalle maskuliinisempia elementtejä, kuten järeän Tom Ford -kirjan, miehen Photographs-opuksen sekä massiivisen Skandinaviskin KOTO-kynttilän. Jännä myös huomata miten Diorit ja Chanelit sopivat täysin eri tyyliä ja aikakautta edustavien klassikkokalusteiden, Artekin kattovalaisimen ja graafisen Siena -tyynynpäällisen kanssa. ♥

Omakotivalkoinen_08092015_7578.jpg

Omakotivalkoinen_08092015_7580.jpg

Omakotivalkoinen_08092015_7567.jpg

Punaisena lankana toimii mustavalkoisuus, joka jatkuu myös huoneen toisella puolella olevassa vaatehyllystössä. Monesti esillä oleva pieni tilpehööri saa tässä meidän makuuhuoneen mittakaavassa aikaan levottomuutta ja sekasotkuntuntua, mutta värivalinnoilla ja Marie Kondonkin (KonMari -metodi) suosittelemilla väriblokeilla voi rauhoittaa tilan ja rajata huomion keskittymään tiettyihin korostettuihin kohtiin. Vaatehyllystössä huomio kiinnittyy ensimmäisenä henkarissa roikkuviin vaatteisiin ja seuraavana vieressä sijaitseviin vaatekoreihin sekä kenkähyllyyn. Alahyllyt ja ylähyllyn puulaatikot jäävät vähemmälle huomiolle ja ikäänkuin katoavat taustalle. Sama toteutuu myös vastapäisellä seinällä olevan tilpehöörihyllyni kanssa – hyllyn keskusta vetää huomion itseensä tummuuden vuoksi ja ylä- sekä alahylly keventävät seinän ilmettä vaaleammalla olemuksellaan. 🙂

Omakotivalkoinen_01082015_6262_3.jpg

Omakotivalkoinen_08092015_7582.jpg

Huomenna suuntaan heti aamusella kohti Messukeskusta ja Habitare 2015 -messuja, malttamattomana jo odotan että pääsen tutustumaan tuotelanseerauksiin ja hypistelemään uusia ihania sisustusjuttuja. Sisustusuutisia siis luvassa viimeistään huomeniltana, ja kenties löydän jotakin pientä ihanaa ostettavaakin, jotka luonnollisesti teille esittelen hetijustiinsa. 🙂 Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Mustavalkoinen installaatio – #shelfie!

  1. ano: Minusta String-hyllyt ovat vuosienkin jälkeen ihan ykköset, en usko että tulen koskaan olemaan toista mieltä. 🙂 Kirjakaupan myyntihyllyltä kyllä hieman näyttää, mutta ei haittaa, sillä tykkään kauppojen selkeistä esillelaitoista ja niitä itsekin työkseni olen tehnyt… kenties siinä onkin syy miksi rakastan avoimia hyllyratkaisuja niin paljon. 🙂

  1. Hanna: Shelfiet on kivoja, monesti etsiskelen Instagramistakin shelfie-hakusanalla kuvia, joista ammentaa inspiraatiota. 🙂

  1. Katja: String-hyllyt ovat minunkin lemppareitani, ne sopivat kyllä minkälaiseen säilytystarpeeseen tahansa, huippuja. 🙂

 1. Hauskan näköinen kokonaisuus 🙂 <br />
  <br />
  Onko sinulla vielä tuossa vaatenaulakossa käytössä työpöytäominaisuus? Kun pisti nuo kaksi mustaa ympyrää silmään tuossa levyssä, onko ne reikiä kenties?

  1. Teisu: Reiät levyssä ovat laatikostomoduulin laatikoiden veto&quot;nuppeja&quot;. 🙂 Työpöytä siirtyi työkäyttöön erilliseen toimistoon muutama kuukausi sitten. 🙂

  1. : Tyynynpäällinen on tytön huoneessa ollut kuvien otto hetkellä ja nyt se on makkarissa. 🙂 Meillä koristetyynyt seikkailevat eri huoneissa eri päivinä, riippuen minne pikkuneiti rakentelee majojaan. 🙂 Plussatyyny ei valitettavasti ole kaupan, mutta sitä voi tilata erittäin edullisesti Handmade by KOTONAn Pialta. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.handmadebykotona.com/&quot; target="_blank">http://www.handmadebykotona.com/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *