MAYN – Herkkuja Habitaresta!

Ensimmäinen päivä Habitare 2015 -messuilla on nyt takana ja kylläpä tuli taas bongailtua ihania tuoteuutuuksia. Zinotin Susanna hemmotteli minua lahjapaketilla, joka sisälsi Mayn mustavalkoisen koristetyynynpäällisen, vuosi sitten esittämäni tuotetoiveen mukaisen pikkuruisen xs-kokoisen teräskorin sekä ihanan tuoksuista käsisaippuaa. ♥ Pikkukori on todellinen aarre, se on mitoiltaan kuin tehty String Pocket -seinähyllyyn ja siitä teenkin ikioman postauksen myöhemmin… Alkajaisiksi esittelen teille kuitenkin Zinotin messupisteen osastolla 3 D 50. 🙂

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7683_

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7674.

Uutuuksien joukosta löytyi ihanat neliskanttiset pellavapyyhkeet, jotka laskeutuvat koukusta pitkulaista keittiöpyyhettä kauniimmin. Värivaihtoehtoja on tällä hetkellä kolme – musta, pellava sekä kuvioitu valkoinen. 

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7677.

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7682.

Nämä ihanat pussukat on ommeltu ylijääneestä kankaasta. Pussukka sopii monenlaiseen käyttötarpeeseen, kuten meikkipussiksi tai käsväskyn sisään sujautettavaksi sisälaukuksi, joka pitää pikkutavarat tyylikkäästi tallessa. 🙂

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Mayn_7680.

Mayn nimikkokuosikankaasta valmistetaan nyt myös koristetyynynpäällisiä, tämmöinen ihanuus muutti meille asumaan ja löysi heti paikkansa Mademoiselle tuolilta. ♥ En malta odottaa että pääsen sommittelemaan tätä söpöläistä muiden mustavalkoisten koristetyynyjeni joukkoon, Fine Little Dayn kuusi-tyynynpäällisen vieressä se näyttää takuulla hyvältä, ikäänkuin kuusien vieressä olisi kuusen neulasia. 🙂

Omakotivalkoinen_09092015_7758.jpg

Omakotivalkoinen_09092015_7752.jpg

Omakotivalkoinen_09092015_7751.jpg

Pikaisesti piti räpsäistä teille kuvat myös xs-korista sekä hurmaavan tuoksuisesta minttu-kookos -käsisaippuasta, ja jos vierailette Habitaressa niin käykäähän nuuskaisemassa tuota mustalla etiketillä varustettua saippuaa, sitä voisi melkeimpä syödä. 🙂

Omakotivalkoinen_09092015_7742.jpg

Omakotivalkoinen_09092015_7736.jpg

Zinotin messupisteen & Mayn -tuotesarjan herkut löydätte osastolta 3 D 50!

Lisää messuhulinaa luvassa heti huomenaamulla, kun saan käytyä kuvamateriaalin läpi ja rankattua sieltä sellaiset otokset, joilla tiivistän messuannin helposti luettavaan tilavuuteen. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “MAYN – Herkkuja Habitaresta!

 1. Tiedätkö saako tuota Mayn xs-kokoista koria vielä mistään verkkokaupoista?? Mäkin kaipaan isompien mayn kaveriksi pienempää!!!! 🙂

  1. Saparo: Xs-kokoista koria ei vielä saa muualta kuin Zinotin omalta pisteeltä Habitaresta, se on vasta lanseerattu ja ihan uutukainen. 🙂 Voit kysyä Susannalta lisätietoa XS-korin toimitusajoista, tulevista myyntipaikoista ja mahdollisesta omasta ennakkotilauksesta, hänen yhteystiedot löydät täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://mayn.fi/contact/&quot; target="_blank">http://mayn.fi/contact/</a&gt;

 2. Täälläkin olisi tarvetta xs kokoiselle korille. Juuri pitkän harkinnan jälkeen kävin ostamassa s kokoisen vaikka tarvetta olisi ollut pienemmälle mutten tiennyt, että pienempikin oli tuloillaan. Mitkä ovat xs korin mitat? Toivottavasti pian tulisi myyntiin niin pääsi kotiuttamaan.

  1. Niina: Tuo XS-kokoinen lanseerattiin eilen, se on ihan uutukainen ja todella kaivattu. 🙂 Esitin heille vuosi sitten toiveen tuollaisesta pienemmästä korista ja olen niin innoissani kun sellaisen hyppysiini sain. &hearts; Mitat ovat 22x16cm, korkeus 11cm. Suosittelen olemaan yhteydessä suoraan Zinotin Susannaan, hän osaa kertoa tarkemmin myyntipaikoista sekä aikatauluista koska tuotetta voi löytää jälleenmyyjiltä. Voit myös kysyä josko olisi mahdollista ostaa kori suoraan heiltä, saisit sen nopeammin kotiin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://mayn.fi/contact/&quot; target="_blank">http://mayn.fi/contact/</a&gt;

  1. :): Unohdin kaikessa hötäkässä kysyä myyntihintaa ja heillä on messupisteellä ollut niin kiirus etteivät ole ehtineet vielä käymään läpi sähköpostikysymystäni. 🙂 Palaan sinulle heti kun saan myyntihinnan ja ostopaikat tietooni. 🙂

 3. Tuo XS-kokoinen kori vaikuttaa todella käytännölliseltä. Hienoa että ideasi on viety toteutukseen!<br />
  <br />
  Osaatko sanoa minkä kokoisia nuo neliskanttiset pellavapyyhkeet ovat? Onkohan ne tehty Suomessa?

  1. Hippu-76: XS-kokoinen kori on ihana, juuri sellainen mistä unelmoin ja mistä heillekin suitsutin viime vuoden Habitaren yhteydessä. :)<br />
   <br />
   Naliskanttiset pellavapyyhkeet olivat muistaakseni 50x50cm kokoisia, ne on mitoitettu niin että sopivat tarvittaessa S-kokoisen neliskanttisen Mayn-ritiläkorin sisään esim sämpylöitä tai pullia pöytään kattaessa. Mielestäni ovat suomessa valmistettuja, mutta tämän voin sinulle varmistaa vielä erikseen. Nopeammin tosin saat vastauksen kysymällä asiasta suoraan Susannalta. :)<br />
   <br />
   Susannan yhteystiedot löytyvät täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://mayn.fi/contact/&quot; target="_blank">http://mayn.fi/contact/</a&gt;

 4. Moi! Tiedätkö,että onko tuota tyynyliinaa vielä myynnissä? Tuo musta lintu on mun unelma. Jonain päivänä kyllä saan sen hankittua. 🙂 onko tuo lintu ison kokoinen?

  1. pitju: En osaa kertoa tyynyn saatavuudesta, kannattaa olla suoraan yhteydessä Mayn / Zinotin Susannaan ja Lauraan sähköpostitse: info@zinoti.fi. :)<br />
   <br />
   Lintu on ihana, on aika kookas, korkeutta lähes 30cm. 🙂

  2. Moikka! Halusin tulla kertomaan sinulle, että yksi unelmani toteutui tänään. Postin kotiinkuljetuksella tuli tuo ihana musta lintu. Ihanaaaaa. Lintu on todellakin kookas, pakkausta aukaessani yllätyin sen koosta. Nyt minullakin on oma lintuni. 🙂

  3. pitju: Ihana juttu! &hearts; &hearts; On kyllä kookas ja näyttävä, ja niin niin niin ihana! &hearts; &hearts;

  4. pitju: Niin on, aika helposti jää myös sormenjälkiä linnun pintaan, itse nostelen sitä aina kädet hihojen sisällä että säästyn pyyhkimiseltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *