Habitare – Parhaat palat osa 2!

Habitare 2015 -messujen parhaista paloista löytyy tuttuja toimijoita, sekä uudempia kotimaisia tuttavuuksia kuten Muotoilutoimisto Ehee sekä viime vuonna perustettu Upwood Design…

Upwood Design

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Upwood.jpg

Viime vuonna perustettu puusepänalan yritys Upwood Design valmistaa upeasti muotoiltuja led-valaisimia. Nimensä veroisesti pääraaka-aineena käytetään puuta ja valaisimet valmistetaan Muuramessa käsityönä. Tämä messupiste on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos etsit persoonallisia ja kauniisti työstettyjä valaisimia. Upwood Design osastolla 7P59!


Sagalaga Design

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Sagalagade

Suomalaisen Sagalaga Designin tuotteet syntyvät taianomaisista hetkistä ja ajattoman ajan oivalluksista. Kuvioissa on eloisaa leikkisyyttä ja suosikkituotteekseni valitsin mustavalkoisen Huhuu -pöllösarjan pyöreän tarjottimen. Tuotevalikoimasta löytyy tarjottimien lisäksi tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä, julisteita sekä paperituotteita. Sagalaga Design osastolla 7P51!


Kube

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Kube.jpg

Muotoilija Petri Seurin valmistamat Kube -betonivalaisimet ihastuttavat kodin kaikissa tiloissa. Kubea on saatavana kahdessa koossa ja kolmessa luonnollisessa sävyssä – betoninharmaana, joka toistaa valonsävyn viileämmin, sekä terrakottana ja hiekkana, joista valo heijastuu lämpimästi. Valaisimet on pakattu ekologiseen puulaatikkoon, jota voi hyödyntää myös sisustuksessa, turhaa roskaa ei synny. ♥ Kube osastolla 7R29!


AVA Room

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Avaroom.jp

AVA Roomin messupiste oli tänäkin vuonna upea ja oma huomioni kiinnittyi erityisesti heidän uuteen AVA-logolliseen päiväpeittoonsa, joka sopisi oman tyttöni sänkyyn täydellisesti – Ava kun on hänkin nimeltään. 🙂 Valikoima on laajentunut runsaasti ja uutuutena on lakatusta koivuvanerista valmistettu kauniin vaalea kalustesarja. Tätä eteläisen sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevaa messuosastoa ei kannata missata! AVA Room osastolla 6F139!


Valoarte

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Valoarte.j

Harri Koskisen suunnittelema Korona -valaisin oli näyttävästi esillä Valoarten messupisteellä. Kuvat eivät tee lainkaan oikeutta upealle valaisimelle, joten suosittelen kaikkia messuille menijöitä tutustumaan siihen livenä. Pääsin ihastelemaan Koronaa jo kesäkuussa Harri Koskisen työhuoneella ja rakastuin välittömästi pöytävalaisinmalliin. ♥ Valoarten rinnalla voit tustustua myös LemKemin tuotteisiin ja kysyä vinkit hehkulamppujen ja energiansäästölamppujen vaihtamisesta led-versioihin. Itse innostuin led-kynttilälampusta, jonka valo on sävyltään valkoista ja aion vaihtaa tytön huoneen Myy-valaisimessa olevan vanhan keltaisen energiansäästölampun led-lamppuun. 🙂 Valoarte osastolla 6N71!


Muotoilutoimisto Ehee

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Ehee.jpg

Muotoilutoimisto Ehee on turkulainen, teollisen muotoilijan Meeri Särkän luotsaama suunnittelutoimisto, joka toteuttaa muotoiluprojekteja tyylikkäästi ja luontoa kunnioittaen. Eheen Särmä -valaisin on kaikessa yksinkertaisuudessaan äärettömän upea, itselleni tulee siitä mieleen venetsialaiset lyhdyt. ♥ Valaisimesta on saatavana sekä riippu- että pöytämalli, värivaihtoehtoja on neljä – harmaa, keltainen, musta ja valkoinen. Ihastuin myös mustavalkoiseen valas-julisteeseen, jossa lukee kivasti Whait. 🙂 Muotoilutoimisto Ehee osastolla 7K10!


Artek Teehuone

Omakotivalkoinen_Habitare2015_ArtekTeehu

Messuhulinan tasapainoksi suosittelen istahtamaan Artekin Teehuoneelle lepuuttamaan jalkoja ja nauttimaan kupposen kuumaa. Japanilaishenkinen teehuone on sisustettu tyylikkäästi ja tunnelmallisesti, Artekin kalusteilla tietenkin. 🙂 Artek Teehuone osastolla 7N51!

Illalla tulossa Helsinki Design Week -teemaan liittyvä postaus Skannon myyntinäyttelyn avajaisista, heipat hetkeksi! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Messukeskus / Habitare 2015)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *