Hobby Hall @ Habitare 2015!

Hobby Hall oli näyttävästi esillä Habitare -messuilla ja tykästyin heidän uuteen tuotevalikoimaansa. Mallistossa on hentoisia viitteitä 60-70-luvun sisustustyyleihin sekä kuoseihin, jotka ovat tänä syksynä erityisen trendikkäitä. Kodikkuus, tummilla sävyillä luotu tunnelmallisuus ja pesämäisyys olivat Hobbarin messupisteen valtteja…

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Hobbyhall_

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Hobbyhall_

Ihastuin kovasti näihin ruukkuihin, joista oli tehty kaunis kolmitasoinen viherkasviasetelma. Korkein ruukuista taitaa olla jonkinlainen maljakko, ihana idea laittaa siihen tuollainen rönsyilevä viherkasvi. ♥

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Hobbyhall_

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Hobbyhall_

Makuuhuoneen värimaailma on ihanan pehmeä voimakkaasta petroolista huolimatta. Värisävyt eivät ole henkilökohtaisia suosikkejani, mutta kokonaisuutena makuuhuone on harmoninen ja kaunis. ♥ Varavuoteeksi muuntautuva nojatuoli on myös kiva, vaaleanharmaana tai valkoisena se sulattaisi sydämeni heti. 🙂

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Hobbyhall_

Omakotivalkoinen_Habitare2015_Hobbyhall_

Tilassa on yhdistelty todella onnistuneesti erilaisia materiaaleja ja kuoseja, tuotevalikoima on selvästi parantunut ja vastaa paremmin meidän suomalaisten sisustustarpeita kuin aikaisemmin. Olin erittäin iloisesti yllättynyt Hobby Hallin myönteisestä kehityksestä ja toivon että sama linja jatkuu tulevaisuudessakin. 🙂

Illalla tulossa piensisustuspuolen postausta, jossa avaan hieman tulevia sisustusmuutoksia mm. olohuoneen osalta. Palaillaan siis asiaan iltakasin aikoihin!

Edit: Vauhdikas viikko vaati veronsa ja olen totaalisen väsähtänyt. 🙂 Teen illaksi lupaamani postauksen valmiiksi vasta aamulla, nyt on pakko suunnata kohti höyhensaaria… Ihanaa iltaa & hyvää yötä! 

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Messukeskus / Habitare 2015)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *