Olohuoneen muutossuunnitelmat!

Olohuone saa loppukuusta uudenlaisen ilmeen kun massiivinen nahkasohva l√§htee lipettiin. ūüôā Sohvan takana olleelle sein√§lle tulee iso String System -hyllyst√∂ ja sohva korvaantuu helposti liikuteltavilla nojatuoleilla…

Omakotivalkoinen_14092015_77.jpg

Olen harkinnut sohvatonta el√§m√§√§ jo niin monta vuotta, ett√§ p√§√§tin viimein rohkaistua ja kokeilla miten sopeudumme pelkkiin nojatuoleihin.¬†Visiona on luoda olohuoneesta lounge-henkinen rento oleskelutila, jonne voin my√∂hemmin hankkia pienemm√§n sohvan tai lepodivaanin – jos tarvetta. Sohva on ollut meill√§ jo pitk√§√§n turhakkeena, sit√§ on k√§ytetty l√§hinn√§ pomppualustana (kielloista huolimatta) ja majantekov√§lineist√∂n√§, mik√§ vuorostaan teett√§√§ minulle turhaa stressi√§ ja siivoushommia. Uusi sohva oli pitk√§√§n etsinn√§ss√§, mutta oikeanlaista ei ole l√∂ytynyt viel√§k√§√§n… tai sitten en vaan en√§√§ l√§mpene mink√§√§nlaisille sohville. ūüėĬ†Olohuoneen muutoksen yhteydess√§ rempataan my√∂s tyt√∂n huone ja uudelleenj√§rjestelyn ansiosta puolapuutkin siirtyv√§t neidin omaan valtakuntaan, tosin vaatimuksena on ett√§ niiss√§ ei kiipeill√§ huoneen oven ollessa suljettuna…¬†

Kollaasit3.jpg

Yritin luonnostella teille pient√§ mallinnusta tulevista kalusteista ja niiden sijoittelusta, mutta lopputulos ei mennyt ihan nappiin. ūüôā Toivottavasti t√§m√§ kuitenkin auttaaa hahmottamaan himppasen paremmin suunnitelmiani, kuin mit√§ pelk√§st√§ tekstist√§ saisi irti.¬†

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-09-14%20koht

String -hyllystön olen alustavasti suunnitellut yllä olevan kuvan mukaiseksi 320cm leveäksi kokonaisuudeksi, hyllylevyjen paikat ja etäisyydet muokkaantuvat aikanaan piensisustuksen (kasvit, maljakot, tilpehööri, kirjat, yms.) perusteella. 

Sisustussuunnitelmani saattaa vielä jalostua tässä tulevan viikon aikana, mutta suuret linjat ovat valmiina. Varasin starttiajankohdaksi kalenterista 25. päivän, jolloin tyhjennän tytön huoneen ja alan maalaushommiin. Siellä sitä riittääkin, sillä kattokin pitää maalata, kuten myös huoneen ovi ja kaikki listat. 

New Yorkin reissu on jo ovella ja huomenna onkin tulossa matkakuumeilua. ūüôā Kivaa maanantaita ja alkanutta viikkoa kaikille!

 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Olohuoneen muutossuunnitelmat!

 1. Wow, rohkea veto! Meidän kodissa sohva taas taitaa olla kaikkien lempipaikka johon kokoonnutaan lukemaan, katsomaan telkkaria ja käymään läpi päivän kuulumiset. Jään mielenkiinnolla odottamaan tätä muutosta :)<br />
  Hanna

 2. Miten kukaan p√§rj√§√§ ilman sohvaa?! Minusta se on kodin t√§rkein huonekalu! ūüėÄ H√§t√§tilassa esim. s√§ngyn voi korvata patjalla – tai sohvalla. Kipe√§n√§ en p√§rj√§isi ilman sohvaa ja arkenakin ihana kokoontua perheen kanssa sohvalle katsomaan telkkaria, lukemaan ja dataamaan.

 3. Jestas kun sä jaksat remonteerata! Uskomatonta! Odotan myös mielenkiinnolla lopputulosta molempiin huoneisiin, toivottavasti saat pian valmiiksi. Pari kysymystä olisi! Missä tyttösi leikkii ja nukkuu remontin aikana? Tulevatko olohuoneen nojatuolit olemaan nuo kuvassa näkyvät Hayn tuolit?

 4. Eih√§n olohuoneessa tarvita sohvaa, jos on mukavat tuolit miss√§ istuskella. Niist√§ saa mukavia ryhmi√§ aikaiseksi. Sanoit tuossa, ett√§ ette paljoa sohvalla istuskele, miss√§ katsotte telkkaria, kun teill√§ on vain ainakin kuvissa tuo yksi tuoli ja tietysti ruokap√∂yd√§n tuolit. Minunkin sohvani on aika turhake, istun mukavassa tuolissa kun olohuoneessa oleilen. Minulla on aika suuri olohuone, joten siihen mahtuu sek√§ sohva, ett√§ nojatuoliryhm√§ mukavasti ūüôā

 5. Eik√∂ sohvalla ole mukava k√§perty√§ miehen kainaloon tai lukea lapselle iltasatua? Jokainen tietysti el√§√§ el√§m√§√§ns√§ ja katsoo mik√§ on parhaaksi, mutta nuo Hayn tuolit n√§ytt√§v√§t jotenkin kylmilt√§. Joten √§l√§ loukkaannu…

 6. Niin erilaisia me ihmiset ollaan; m√§ en luopuis sohvasta ikin√§! ūüėÄ Paras paikka meid√§n kotona; pehme√§ ja ihana kulmasohva. &hearts; Paras paikka katsoa telkkua yksin tai yhdess√§, lukea kirjaa, nukkua p√§ikk√§rit ja vaan istuskella ja katsoa ikkunasta ulos. Ah! ūüôā <br />
  <br />
  Kivaa nähdä tulevat muutokset kuitenkin, tytln huonetta odotan innolla :)<br />
  <br />
  Kivoja syyspäiviä! &hearts;

 7. Ei millään pahalla mutta hyvin outo ratkaisu. Loft tyylistä voi tehdä muillakin keinoin tämä ei ole paras vaihtoehto.<br />
  Moderni ja yksinkertainen sohva sopisi paremmin. <br />
  Miksi ihmeessä pitää tuota Stringiä tunkea ja kasvattaa ????<br />
  Nyt olohuoneesi on on aika kiva mutta suunnitelma on on outo!

 8. Hei Miia!<br />
  Ilman sohvaa! Eikä! Tarkemmin ajateltuna, meidänkin huushollissa sohva on todella vähällä käytöllä. Siinä löhöilevät lähinnä tyynyt ja shaali. Istun mieluummin mukavassa lepotuolissa tai Eamesin keinutuolissa. Päiväunia meillä ei harrasteta. Odotan innokkaasti uutta String kokonaisuutta. Se on ihan ykkössuosikkini enkä ole kyllästynyt katsele-<br />
  maan, kun yhdistelet ja stailaat niitä. Varsinkin laatikostot ovat kauniita. Mutta sitä ennen, ihanaa Nykin matkaa.

 9. Heipsis Miia :)<br />
  <br />
  WAU!!! Kiva idea ja tosiaankin erilainen. Kiinnostaa kuinka tuo pitkulainen pöytä asettuu tuolien kanssa.<br />
  <br />
  Mutta nyt sinulla reissu varmasti päällimmäisenä mielessä ja toivotan oikein ihanaa matkaa =D

 10. En min√§k√§√§n osaisi olla ilman sohvaa. Jokin l√∂h√∂ilypaikka pit√§√§ olla, johon voi vet√§yty√§ viltin alle tai oman kullan kainaloon ūüôā Hayn tuolit ovat jees, mutta en korvaisi niill√§ istumapaikkoja, ne ovat kyll√§ kiva katsella ja mukava lis√§ istumapaikkoihin kodissamme, mutta.. mutta, no, ei ehk√§ k√§yt√§nn√∂llisin ja mukavin vaihtoehto. Stringin systeemi√§ odotan kovasti, itsekin haaveilen tuollaisesta kotiimme ūüôā

 11. Aika rohkea ajatus, kiva nähdä millainen tulee! Itse en osaisi sohvasta luopua, olen liian mukavuudenhaluinen.:D Rakastan päivän päätteeksi käpertyä sohvalle katsomaan telkkaria.

 12. Meillä oli itse asiassa jossain vaiheessa lapsuudenkotini &quot;arkiolkkarissa&quot;, missä oli TV, vain tuoleja eikä sohvaa. Oli ihan ok ratkaisu. Tosin mukavat tuolit veivät aikalailla tilaa, kun niitä oli kuusi (meitä oli jo omassa perheessä viisi henkilöä).<br />
  <br />
  Tuo koko seinän hylly on mielestäni moderni versio 70-80-lukujen hirvityksestä, olohuoneen kirjahyllystä, jossa oli kirjojen lisäksi vaikkapa matkamuistoja tai mitä lie (meillä oli siis vain tavalliset kirjahyllyt omassa kodissamme ja samaa selkeää linjaa olen jatkanut omassa kodissani). En siis ihan ymmärrä tuota pölynkerääjää, johon ripotellaan koriste-esinettä ja viherkasvia tms. sekaisin? Vai onko sillä joku muu funktio?<br />
  <br />
  p.s. T√§m√§ oli vain ja ainoastaan minun mielipiteeni. Onneksi meid√§n kaikkien kodit ovat erilaisia omilla mauillamme sisustettuja ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *