Louis Poulsenin AJ -valaisimet alehintaan!

Arne Jacobsen suunnitteli AJ-valaisimet Kööpenhaminan SAS Royal -hotelliin ja niistä on sittemmin tullut skandinaavisuutta henkiviä klassikkovalaisimia, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti. Finnish Design Shopin AJ -alekampanja on voimassa vielä tänään ja huomenna, joten jos ostoslistaltasi löytyy ikioma AJ, kannattaa tuntuva etuhinta hyödyntää. 🙂

omakotivalkoinen_LouisPoulsenAj_767762.jomakotivalkoinen_LouisPoulsenAj_8787628.omakotivalkoinen_LouisPoulsenAj_7676565.omakotivalkoinen_LouisPoulsenAj_7676712.omakotivalkoinen_LouisPoulsenAj_8637627.

Meiltä löytyy näitä entuudestaan kaksin kappalein ja edelleenkin ne aiheuttavat samanlaista iloa ja tyytyväistä hykertelyä kuin vuosia sitten ostaessani ne. ♥ Hyödynsin tämän FDS:n kampanjan itsekin ja tilasin kokoelmastani puuttuvan seinävalaisimen makuuhuoneeseen. Valaisinta pääsen asentelemaan vasta ensi viikon lopulla, mutta hyvää jaksaa odotella… 🙂 Nyt keskityn reissaamiseen ja nautin täysin sydämin Nyw Yorkin sykkeestä ja hulinasta. ♥

Olen ajastanut muutamia postauksia matkan ajaksi, joten blogissa tapahtuu vaikken itse olekaan sorvin äärellä. Kommentteja en välttämättä saa julkaistuksi tien päältä, joten älkää ihmetelkö jos kommenttinne ei tule näkyviin kohtuullisessa ajassa. Kommentteihin vastailen vasta ensi viikolla kotiin päästyäni, joten siinäkin tulee nyt viivettä. 🙂 Kiireisimmissä asioissa minut tavoittaa parhaiten Facebookin inbox-viestillä sekä Instagramin kautta, jotka päivittyvät varmasti ahkeraan koko reissun ajan. 🙂 Klikkailkaahan siis itsenne seuraajiksi, jos ette vielä ole mukana tukijoukoissani. 🙂 

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: FDS / Louis Poulsen, postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Louis Poulsenin AJ -valaisimet alehintaan!

  1. Aj-valaisimet ovat olleet kans pitkään suosikki valaisimia ja aluksi meinasin pöytälamppuna makuuhuoneeseen, mutta kallis hinta teki stopit 🙁 Kesällä rykäsin tilamaan sitten Vepsäläiseltä lamput ko olivat tarjouksessa tai hyödynsin tarjouskupongin…taitavat kuitenkin päätyä eri tilaan meille. Pitää laittaa esille ne, ko ovat sen verran kauniit :).<br />
    Ihana reissu sulla tiedossa, joten pidäppä hauskaa !!!

    1. Päivi S: AJ-valaisimet ovat ihan mielettömän kauniit, niille on jopa haastavaa löytää arvoisensa paikat kun sopivat niin moneen tilaan ja tarkoitukseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *