Nopea koko perheen nachoherkku!

Löysin kuva-arkistostani muutaman räpsyn meidän viikonlopun lempiherkusta, jonka mies on ristinyt nachomätöksi. 🙂 Tästä sivulauseessa usein mainitsemastani vatsantäytteestä on toivottu postausta muutamankin lukijan toimesta, joten tässäpä tulloo helppo, nopea ja viikonlopun leffailtoihin sopiva herkku, joka päihittää tavalliset sipsipussit ja kotipizzat mennen tullen. 🙂

Omakotivalkoinen_17092015-1.jpg

Omakotivalkoinen_17092015-2.jpg

Omakotivalkoinen_17092015-3.jpg

Omakotivalkoinen_17092015_4.jpg

Reseptiä ja ainesosia on helppo muutella fiiliksen mukaan. Jauhelihan ja kanan sijaan voi uunipellille heittää vaikkapa kourallisen esikypsennettyjä munakoisoviipaleita ja parsakaalia, sekä herkkusieniä. Itse tykkäämme maustaa jauhelihan sipulilla, suolalla ja mustapippurilla, kanan joukkoon sujahtaa mukavasti hyppysellinen currya ja kurkumaa. 🙂 Yhden tuhdin uunipellisen menekki on 2/3 nachosipsipussista, 400g jauhelihaa, 300g kanasuikaleita ja yksi purkki kutakin sörsseliä (cheddar, salsa, guacamole). Paistoaika uunissa 150°c: ssa noin 15-20 minuuttia ja voila, helppo ja maukas leffaherkku on valmis! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Nopea koko perheen nachoherkku!

  1. Tätä pitää kyllä joskus kokeilla, näyttää helpolta ja herkulliselta ohjeelta 🙂 Joka sopii minulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *