Apollomatkojen 500€ matkalahjakortin arvontaa & alekoodia!

New Yorkiin suuntautunut Voicen -voittomatkamme toteutettiin osittaisena yhteistyönä matkanjärjestäjä Apollomatkojen kanssa, jotka tarjosivat meille kahden yön pidennyksen yhteistyökampanjan tiimoilta. Iloisena yllätyksenä saamme Irinan kanssa tarjota teille lukijoillemme 50€:n arvoisen alennuskoodin, sekä kirsikkana kakun päällä – hulppean 500€:n arvoisen matkalahjakortin arvonnan. 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_0678.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1924.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_0939.jpg

Apollomatkojen valikoimasta löytyy monipuolinen kattaus ranta-, kaupunki- ja viikonloppumatkoja. Rantalomat ovat 1-3 viikon mittaisia lomalennoin varusteltuja valmispakettimatkoja ja muut omatoimisia lento+hotelli -matkoja reittilennoin. Yli 400 lentoyhtiön sekä reilun 100 000 hotellin tarjoamat mahdollisuudet tuovat matkailuun joustavuutta. Apollomatkojen järjestämä New Yorkin kaupunkimatkamme sisälsi Finnairin One World -reittilennot sekä majoituksen loistavalla paikalla Manhattanin Midtownissa sijainneeseen The Evelyn -hotelliin, josta pääsimme kätevästi kulkemaan kaikkiin ilmansuuntiin. Lisäplussana haluan nostaa esille Apollomatkojen tarjoaman turvan, joka valmismatkalain pakettimatkojen lisäksi koskee myös lento+hotelli -omatoimimatkailua. Tämä turvaa mm. luonnonkatastrofien tai lakkojen aiheuttamia aikataulumuutoksia sekä peruutuksia. Tämä oli meille Irinan kanssa erityisen tärkeää, sillä reissumme aikana täällä Suomessa lakkoiltiin, emmekä olleet varmoja lakon laajentumisesta tai kestosta. Paluulento olisi voinut suuntautua Suomen sijasta esimerkiksi Ruotsin puolelle, tai peruuntunut kokonaan jos huonosti olisi käynyt… Näistä lakoista kun ei koskaan ennakkoon tiedä. 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_0659.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1707.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1704.jpg

OMAKOTIVALKOINEN_APOLLOMATKAT_50E_ETUKOO

Apollomatkat tarjoaa lukijoilleni 50€ alennusta etukoodilla OMAKOTIVALKOINEN (huom, isoilla kirjaimilla). Alennus koskee kaikkia Apollomatkojen itse räätälöitäviä lento+hotelli -matkoja, kaupunkilomia ja viikonloppumatkoja. Alennus on varauskohtainen ja voimassa 8.10.2015 mennessä tehtyihin matkavarauksiin. Huom! Matkustusaika alennuskoodilla varattuihin matkoihin 29.2.2016 asti.

Apollomatkat_Omakotivalkoinen_500e_matka

Alekoodin lisäksi meillä on ilo yhdessä Apollomatkojen kanssa järjestää teille upea arvonta, jossa palkintona on 500 euron arvoinen matkalahjakortti Apollomatkoille! New Yorkin lisäksi tarjolla on useita upeita lomakohteita, valinnanvaraa löytyy sekä kaupunki- että rantalomailijalle! Arvontaan voit osallistua Apollomatkojen arvontasivustolla aina 28.11.2015 asti. 

apollomatkat.fi/matkalahjakortti-arvonta

Omakotivalkoinen_NewYork_1608.jpg

Hirmuinen ikävä on takaisin New Yorkiin ja jos elämä menee suunnitellun mukaan, matkaamme sinne uudestaan heti ensi keväänä. 🙂 Pieniä matkasuunnitelman poikasia on jo alustavasti heitelty ilmoille ja ihana olisi majoittautua seuraavallakin kerralla keskikaupungille hyvien kulkuyhteyksien ääreen. Nähtävyyksiä jäi koluamatta paljon ja listallamme on mm. vanhan junaradan päälle rakennettu High Line, Rockefeller Center, sekä kattavampi kierros Central Parkin upeissa maisemissa, tämä viime kertainen visiitti kun jäi hieman lyhyehköksi. ♥

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Apollomatkat)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Apollomatkojen 500€ matkalahjakortin arvontaa & alekoodia!

 1. Näitä postauksia on kyllä mukava lukea, kun itse pääsee viikon päästä näihin maisemiin. Meillä on kahden viikon reissu, että ehditään sitten käymään Manhattania ristiin rastiin… 😉 Äsken tulostin juuri tuon High linen kartan… 🙂

  1. suffeliini: Apua, olen niin kade sinulle! ♥ Haluan niin kovasti takaisin että sydämestä välillä puristaa. 🙂 Tänäänkin Irinan kanssa juttelin miten leppoisaa New Yorkissa oli Helsingin menoon verrattuna, sydämellisiä ihmisiä ja ihana tunnelma vallitsi koko Manhattanilla. ♥ Nauttikaa jokaisesta hetkestä ja muistakaa varata aikaa myös pelkkään oleiluun ja ihmisvilinästä nauttimiseen. ♥

 2. Ilman muuta 500 euron matkalahjakortti kiinnostaa 🙂 <br />
  <br />
  Arvontaan osallistumisen edellytyksenä näytti olevan kyselyyn vastaaminen. Karvaasti olen noin vuosi sitten kokenut, että joihinkin kyselyihin vastaaminen on tuottanut lukemattoman määrän yhteydenottoja puhelinmyyjiltä ja/tai roskapostiksi luokiteltavaa sähköpostitulvaa.<br />
  <br />
  Koska en löytänyt Apollomatkojen sivuilta tietoa siitä, käytetäänkö arvontaan osallistuvien yhteystietoja muuhunkin kuin arvontaan, en vielä vastannut kyselyyn. Tiedätkö sinä asiasta ja voisitko vinkata Apollomatkoille, että lisäisivät tämän tiedon arvonnan esittelysivulle?<br />
  <br />
  Toinen kysymys on se, että onko arvonta suunnattu vain sinun ja Irinan lukijoille vai jaetaanko linkkiä lukuisissa muissakin paikoissa? Tämähän vaikuttaa oleellisesti siihen, kuinka todennäköistä on voittaa arvonnassa.<br />
  <br />
  Arvonnat ovat kivoja ja niiden eteen voi mieluusti nähdä vaikka vähän vaivaakin, mutta henkilökohtaisesti olen päättänyt, etten enää altista itseäni epämiellyttävälle suoramarkkinoinnille.<br />
  <br />
  Jään jännäämään, voinko osallistua hyvillä mielin arvontaan vai turvaudunko suosista perinteiseen säästämiseen 😉

  1. Hippu-76: Matkalahjakortin arvonnan järjestäjänä on Apollomatkat, joka vastaa myös arpajaisverojen maksamisesta. Arvonta on järjestetty heidän sivuillaan ja on avoin kaikille osallistujille jotka klikkaavat itsensä arvontasivulle. Arvonnan mainostamisesta muualla kuin blogeissamme emme ole erikseen keskustelleet ja Apollomatkat on varanneet oikeuden linkittää arvontasivuaan haluamallaan tavalla, voi siis olla täysin mahdollista että samainen arvonta näkyy myös esim heidän Facebook-sivuillaan tai muualla Somessa. :)<br />
   <br />
   Tässä viralliset säännöt, jotka löytyvät ensimmäisen etapin eli lempilomakohteen valinnan jälkeiseltä sivulta:<br />
   <br />
   <br />
   Kilpailuaika on 24.9. – 28.11.2015.<br />
   Arvomme kaikkien osallistuneiden Apollomatkojen 500 euron arvoisen matkalahjakortin. Palkinnon arvo on 500 euroa. <br />
   Apollomatkat vastaa arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sen voimassaolo aikaa voi muuttaa.<br />
   Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotta tai mukana oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää/antaa toiselle henkilölle.<br />
   Palkintomatkaa sitovat Yleiset valmismatkaehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.<br />
   Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta.<br />
   <br />
   Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.<br />
   <br />
   Suomessa on markkinointia ja mainontaa koskeva laki, joka velvoittaa ilmoittamaan osallistujille selkeästi, mikäli osallistujien tietoja saatetaan hyödyntää kaupallisessa yhteydessä tai markkinointitarkoituksessa, esimerkiksi uutiskirjeen muodossa. Apollomatkojen säännöistä ja tiedoista tuo maininta puuttuu, joten he eivät voi käyttää osallistujarekisteriä markkinoinnissaan, eivätkä tarjota sitä kolmansille osapuolille. Voit siis huoletta käydä osallistumassa arvontaan. 🙂

   1. Laura: Meillä ei ollut passeja. 🙂 Päätimme jättää ne ostamatta koska meillä oli niin paljon ilmaisiakin menopaikkoja valmiiksi katsottuna jotka piti päästä näkemään ja kokemaan. Viisi yötä on aivan liian lyhyt reissu New Yorkin kaltaiseen paikkaan, jossa nähtävyyksiä riittää. Ostimme ennakkolipun Empire State Buildingiin ja se oli ainut menomesta jonka valitsimme tietylle päivälle jo ennen reissuun lähtöä. <br />
    <br />
    Kolmen päivän passi on varmasti oikein hyvä juttu, pääsette kätevästi nähtävyyksiin ja jää vielä oleiluaikaakin kolmelle kokonaiselle päivälle. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta!<br />
   <br />
   Kävin osallistumassa arvontaan joten pitää pitää peukut pystyssä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *