Makuuhuoneessa nyt…

Kotiprojekteissa alkaa pikkuhiljaa näkymään edistystä ja makuuhuone on nyt muutamaa viilausta vaille valmis. Itse pari vuotta sitten tuunattu oksarekki teki comebackin ja String-hyllyt siirtyivät olohuoneen puolelle, jossa muuten ovatkin todella ihanat. ♥ Olkkarista teen postauksen heti kun saan sen kokonaan valmiiksi, odotan itse innolla millainen on teidän vastaanotto sohvattomaan lookkiin. 🙂 Tässä välissä kuitenkin muutama iltaräpsy vastavalmistuneesta makkarista rekkeineen…

Omakotivalkoinen_06102015_7919_2.jpg

Omakotivalkoinen_06102015_7914.jpg

Omakotivalkoinen_06102015_7915.jpg

Nyt saunaan rentoutumaan ja sitten kaadun suorin vartaloin suoraan petiin, olen aivan puhki. 😀 Huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “Makuuhuoneessa nyt…

 1. Onko tuossa oksarekissä siis vain henkarilla roikkuvat vaatteesi ja muu sekä miehen vaatesäilytys toisaalla? Toivon postausta aiheesta 🙂

  1. Säilytysratkaisut kiinnostaa aina: Oksarekissä on perusvaatteita henkaroituna. 🙂 Urheilu- ja pikkuvaatteet ovat laatikossa erillään ja postailen niistä myöhemmin kun saan olohuoneprojektini tässä valissä ensin kuntoon. 🙂

 2. Vihaan kaikenlaisia rekkejä enkä tajua, miksi ne ovat niin suosittuja – mutta tuo on AIVAN ihana! ♥ Voisin tulevaisuudessa tehdä samantyyppisen eteisnaulakoksi, kun joskus (toivottavasti) saa omistusasunnon 🙂

  1. Jenni: Ihana olet! ♥ ♥ Tuo itse tuunattu karahka on kyllä todella kiva, vähän erilaisempi ratkaisu henkarisäilytykseen. 🙂 Ja kestää muuten hyvin painoa kun oksan laittaa roikkumaan verhoille tarkoitetuihin verhovaijerista tehtyihin lenksuihin. 🙂

 3. Jotenkin näyttää tunnelmallisemmalta, pehmeämmältä ja kodikkaammalta tuo teidän makkari, kun oksarekki teki paluun ja vielä nuo kauniit orkideat somistavat yöpöydällä. Pehmeä valaistus tietenkin vaikuttaa myös asiaan. Tykkään!

  1. missmissy: Kuvanottohetkellä ei ollut, tyynyt olivat pesun jälkeen odottamassa kuivumista ja petauksesta puuttuu myös peitot. 🙂 Ne on lisätty myöhemmin ja kuvaan teille makuuhuoneen vielä erikseen päiväsaikaan valoisalla petauksineen. 🙂

 4. Kiva että tää tuli takaisin! Pidän oksarekistä tosi paljon, se tuo kivaa kontrastia muuten kliiniseen sisustukseen.

 5. Ihana makuuhuone:) Etsin juuri täydellistä greigen sävyä makuuhuoneen seiniin, toi teidän näyttää olevan juuri sellainen, niin oli pakko kysyä mikä se on?

  1. Taru: Meidän seinissä on nyt valkoinen sävy, Tikkurilan Paperi, mutta valaistus tuo lämpimän hohteen siihen. 🙂 Täydellinen greigekin on kyllä joskus ollut, itse rakastan Tikkurilan Laastin sävyä, joka on ihanan hentoinen beige-harmaa. ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *