Asupostaus – Klassikot käyttöön!

New Yorkin Expressistä ostamani mustat Editor Ankle -housut pääsivät tänään ensimmäistä kertaa käyttöön ja niistä tuli heti lempparini. Kangas joustaa ja mukailee jalan liikkeitä juuri sopivasti, olematta “jumppahousumaisen” elastinen. 🙂 Tuntien istumisella en saanut aikaan yhtä ainuttakaan ryppyä ja olen iloinen ettei minun tarvitse jatkossakaan alkaa silittämään housujani. Houkuttelin tytön toimimaan kuvausapulaisena ja sain viimein teille asupostausmateriaalia jaettavaksi… 🙂

Omakotivalkoinen_13102015_8184.jpg

Omakotivalkoinen_13102015_8180.jpg

Housujen mallia ja leikkausta on selvästi mietitty tuotantotehtaan suunnalla, sillä nämä ovat ensimmäiset reisistä väljemmät housut jotka istuvat takapuolesta ja alaselästä hyvin. Yleensä ongelmana on ollut housukankaan pussittaminen, joka saa yleisilmeestään huolimatta aikaan epäsiistin vaikutelman. Nyt voin sujauttaa paidan rennosti housujen vyötäröstä sisään ja unohtaa vöiden käytön, joilla aikaisemmin kuroin pussittavaa lantionseutua kasaan bleiserin tai paitiksen helman alla piilotellen. 🙂 

Omakotivalkoinen_13102015_8182.jpg

Musthavelooks_13102015.jpg

Vaatekaappia yksinkertaistaessani olen visioinut itselleni erilaisia asukokonaisuuksia, joista ehdottomiin lemppareihini kuuluu niinkin perustason varustelu kuin mustat housut, valkoinen laskeutuva t-paita, punaiseksi lakatut kynnet sekä korkkarit. Sopivan rentoa ja tyylikästä samaan aikaan. 🙂

Omakotivalkoinen_13102015_8186.jpg

Omakotivalkoinen_13102015_8185.jpg

Lopuista Nykin ostoksistani teen isomman yhteispostauksen kunhan tilaamani kaukolaukaisija saapuu. Tytön hyödyntäminen kuvaamisessa on aina hieman riskaabelia, kun kallisarvoinen kamerani keinuu jalustan pääällä… 😀 

Kivaa päivää kaikille ja huomiseen, jolloin luvassa olohuoneen grande finale -postaus! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Asupostaus – Klassikot käyttöön!

 1. Kivat on! Ja sulle sopii ihanasti, näyttää niin mukavilta. Itseä häiritsee nykyään heti jos housut ovat väljät polvien kohdalta…vaikka ennen pidinkin sellaisia. Housumuoti ollut pitkään piukkaa pillimallia niin sitä ei osaa yhtää enää löysähköjä pitää. Mut heii mä sieluni silmin osaan kuvitella sulle vähä modernimmat silmälasit, ai että..käy koklaan jos löytäisitkin sopivan kokoiset(muistan kun kerroit että et löydä sopivan kokosia)…tee silmälasipostaus vaikka=) näytä meille…jooko???♥ mä jään ootteleen 😉

  1. K: Itsellänikin meni pitkään että sopeuduin sellaisiin housuihin jotka eivät ole polven ja pohkeen kohdalta pillit. 🙂 Toisaalta sovittamani housumallit olivat muutoinkin vääränlaiset, yleensä lahkeista liian pitkät ja lantiolta rumasti pussittavat, jotka lisäsivät housujen &quot;rumuutta&quot;. :)<br />
   <br />
   Minulla on parit erilaiset silmälasit, mutta tunnen itseni normaalimmaksi näissä mustasankaisissa laseissa. Haluaisin käyttää piilolinssejä, kuten ennen raskautta yli 5 vuotta sitten käytin, mutta silmät ovat nykyään niin kuivat että piilarit imeytyvät kiinni silmämunaan eikä niitä meinaa saada irti, hyi yök. Seuraavat lasit ostan hengettöminä, eli ilman kehyksiä ja niin huomaamattomilla sangoilla ettei kaukaa katsoessa edes huomaa että minulla on laseja. 😀 Sellaiset omistin joskus mutta niistä aika jätti jo vuosia sitten. 😀

  2. Samaa kuin K olen meinannut kommentoida jo aiemmin, että modernimmat silmälasit antaisivat oikeutta kasvoillesi ja persoonallisuudellesi – nykyiset näyttävät kovin raskailta, kun taas muu olemuksesi on mielestäni raikas sekoitus klassisuutta ja trendikkyyttä. Rohkeasti vain kokeilemaan, tai vaikka kotiin sovitteille ja ystävät kahville ja &quot;äänestämään&quot;:). Tiedän kokemuksesta että &quot;tylsissä&quot; laseissa olo tuntuu helpommin kotoisalta ja lasit huomaamattomilta, mutta vaikutus on huomaamattomuuden kohdalla ainakin päinvastainen. Itse kävin laserleikkauksessa muutama vuosi sitten, joten silmälaseille tulee tarvetta korkeintaan muutaman vuoden päästä &quot;ikänäön&quot; iskiessä – toivottavasti trendi on sitten yhtä kiva kuin tänä päivänä.<br />
   Housut näyttää tosi kivalta, nappiostos! Itsekin pyrin vaatekaappiin, jossa kaikki osat täydentävät toisiaan, ja jossa kulmakivinä ovat nimenomaan ajattomuus ja hyvä laatu. Ihanaa syksynjatkoa!

  3. T: Laserleikkaus olisi itsellänikin edessä, mutta vielä en ole uskaltautunut varaamaan aikaa. 😀 Menikö sinulla leikkaus hyvin? Oliko silmissä kipuja pitkään ja huomasitko kuivuutta tai valonarkuutta? Oletko ollut tyytyväinen tulokseen? 🙂 Kaipaisin hieman tsemppausta jotta ryhdistäytyisin ja varaisin viimein ajan operaatioon josta olen puhunut ja haaveillut jo iät ja ajat. 🙂

  4. Leikkaus meni hyvin ja ainut asia jota kaduin, oli etten mennyt leikkaukseen jo paljon aiemmin. Elämä helpottui NIIN paljon, että vieläkin asiaa ajoittain ihmettelen:). Mulla on paljon ystäviä, joilta sain kysellä omakohtaisia kokemuksia että uskalsin vihdoin mennä itse leikkaukseen. Mulla ei ollut kipuja, eikä jäänyt mitään valonarkuutta tai kuivuutta, pimeänäön koen jopa parantuneen. Tsemppiä siis, rohkeasti vaan lääkärin juttusille, siitä se lähtee!:)

 2. Kivat on housut, mutta vitsit että tykkään sun hiuksista! 🙂 Itselläni on sen verran taipuisa tukka että leukalinjan ylittäessään se on ihan mahdoton, mutta tuollainen pitkä polkka olis kyllä haaveissa. Ei vaan ole vielä löytynyt sellaista suoristusmömmöä jolla mun hiukset sais kuriin… :/

  1. Sirusini: Apua, kiitokset! &hearts; Hiukset ovat kasvaneet kokonaan ulos huhtikuussa leikatusta polkkamallista ja rehottavat valtoimenaan. 😀 Redkenillä on ihana tehotippa joka yhdessä suoristusraudan kanssa saa pörröisemmänkin hiussuortuvan suoristumaan unelmansileäksi ja suoraksi. 🙂

 3. Mageet on housut! Just sen malliset mitä oon itekin etsiskellyt, kun en tykkää sellaisista takapuolesta pussittavista. Minäkin ihalin sun hiuksia. Muistelen, että sanoit joskus leikkaavasi itse hiuksesi? Ois tosi kiva, vaikka joku vinkkipostaus omien hiusten leikkaamisesta tai joku muu hiusvinkki-juttu (kiitos HSS-vinkeistä!).

  1. iina: Itse leikkaan hiukseni, tosin nyt minulla on huhtikuun kampaamokäynnistä pahasti yli ja uloskasvanut polkkamalli. Otsahiuksia olen leikellyt itse tässä välissä toki, aina kun huomaan niiden yltävän silmälasien sisäpuolelle. :D<br />
   <br />
   Hiuksia voi leikata jonkin verran itse mutta suosittelen kyllä kaikille aina kampaajan pakeille menoa, jos kyseessä on runsas pituuden lyhennys, lyhyiden hiusten siistiminen tai mallinmuutos. 🙂 Tee-se-itse ponnarista polkkatukaksi videot joita Youtubekin on pullollaan ovat karmivaa katseltavaa, leikkuujälki on usein epätasainen ja aika karukin, tuurilla menee tukka hyvin poikki. 😀 Sen vuoksi olen päättänyt olla jakamatta vinkkejä oman pään leikkuusta, lopputuloksesta kun ei voi olla koskaan varma – minäkään. 😀

 4. Voi että! Olet kyllä tosi kaunis ja tyylikäs!<br />
  Pidän todella paljon näistä asupostauksistasi, vähemmän on todellakin enemmän, sinä todistat sen.<br />
  Uusi olohuoneesi näyttää myös hyvältä, tosin kirjafriikkinä ei onnistuisi minulta.<br />
  Ihailen sinun tyyliäsi toteuttaa minimalismia; se henkii sellaista tiettyä arjen vaivattomuutta ja elämänhallintaa. Siihen pyritään myös meillä. Näin neljän lapsen perheessä on toki omat erilaiset haasteensa, mutta perusta on sama. Kiitos jälleen kerran inspiroivasta blogistasi!

  1. kirsi: kaunis kiitos Kirsi! &hearts; &hearts; Ihanaa että näet pintaa syvemmälle ja olet huomannut sen mitä olen yrittänyt tuoda postauksissani esille. &hearts; Vaivattomuus ja rentous ovat juurikin niitä asioita jotka minimalistisissa ajatuksissani ovat olleet tärkeimpiä tavoittelun aiheita ja pukeutumisen osalta olen päässyt jo maaliin. 🙂 Pukeutumisen yksinkertaisuus voi olla monelle tylsää, mutta minulle se on vapauttavaa ja ken tietää, ehkä sen vuoksi koen oloni nykyisin niin hyväksi peilikuvani suhteen. En enää stressaa turhasta ja pienet kauneusvirheetkään ei aiheuta kriiseilyä tai alakuloa, kuten joskus aiemmin. &hearts; &hearts;

 5. Laitoin kommenttia aiemmin, mutta ei näy täällä..? Julkaisetko(et varmaan)vain ne ketkä tykkää asuistasi. Kai eriävät ja asiallisesti kirjoitetut mielipiteetkin on ok..

  1. Juu ei ollut asiaton. Ei ole tapani. Takapuolesta istuu hyvin, mutta polvesta alaspäin ovat pussilla ja se näyttää vähän tätimäiseltä.. Korkkarit pelastaa ja laita vaikka joku koru/huivi niin kokonaisuus tyylikkäämpi! Pliisu mekko/muu asuhan tehdään asusteilla hyväksi:)

  2. ?: Olen ihan mielelläni tätimäinen enkä tykkää käyttää huiveja muuta kuin takin kanssa talvipakkasilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *