Joulu mielessä…

Jouluiset jutut alkavat hiljaa hiipimään mieleen mitä edemmäs lokakuuta kuljetaan… Vuosittainen joulupallokokoelmani kerryttäminenkin alkaa olla ajankohtaista, mikäli mielin saada parhaat päältä. 🙂 Stockmannin joulukoristevalikoimasta löytyy tänä vuonna monta potentiaalista joulupalloa, enkä ehkä osaa valita mikä niistä olisi kaunein edustamaan tulevaa joulua 2015…

Omakotivalkoinen_14102015_8193_2.jpg

StcomJoulupallot2015.jpg

Vuosien varrella olen löytänyt Stockmannilta monta ihanaa valkoista lasista valmistettua joulupalloa ja tänä vuonna aion ostaa neljä uudenlaista uniikkia yksilöä kuusta koristamaan. Oma suosikkini taitaa olla tuo yllä olevan kuvan keskimmäinen poropallo, eikä alareunan pöllöpallokaan ole hassumpi. Helmin koristeltu ja lumihiutalein kuvioitu kirkas lasipallo miellyttää myös silmää kovasti…

Omakotivalkoinen_14102015_8199.jpg

Harkinnassa on myös 8-haaraisen By Lassen Kubus -kynttelikön ostaminen, se jos mikä näyttäisi upealta lumivalkoisessa joulukattauksessa… ♥ 

Illalla tulossa postausta olohuoneesta, joten tulkaahan kurkkimaan noin klo 20 aikaan miltä meillä näyttää ilman isoa sohvaa. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Joulu mielessä…

 1. IIIIIIIIK!!!!! ♥ ♥ ♥ Joko ne on tulleet myyntiin? Täytyy heti mennä katsomaan joko löytyy paikan päältä liikkeestäkin. Paljosta olen kaappeja siivotessani luopunut ja sitä myötä oppinut vastustamaan houkutuksia, mutta joulukoristeet, nimenomaan kuusenkoristeet, ovat kyllä heikkouteni. Olen niin jouluhullu että haluan että minun joulukuuseni näyttää eri vuosina aina vähän erilaiselta, viime jouluna "teemana" oli luminen metsä: lumihiutaleita, jääpuikkoja, valkoisia lintuja, punaisia lumikuorruttetuja omenoita jne. Joulukoristeita on menneiltä vuosilta kertynyt niin paljon, että teeman vaihtelu onnistuu ilman kummempia hankintoja helposti 😉 mutta en voi vastustaa kiusausta jos löydän jotain aivan ihanaa. Tänä vuonna olen suunnitellut että kuuseen tulee valkoisia, lasisia, hopeisia ja myös muutama punainen pallo sekä karkkikeppejä. Vaikka valkoisen ystävä muuten olenkin, meillä jouluun kuuluu aina myös perinteistä punaista ja jo pidempään onkin ollut hakusessa tyylikkäät punaiset joulupallot. Anteeksi, meni jaaritteluksi mutta itsepähän mainitsit sanan "joulu" 😀 😀 Ja ps. minun ääneni menee helmin koristellulle ja lumihiutalein kuvioidulle kirkkaalle lasipallolle, tai sitten lasipallolle jonka sisällä on tuota "syherrystä". Hanna

  1. Hanna: Jo ovat, Helsingin keskustan Stockmannilla kävin tänään ja siellä oli jo joulu rakenteilla. 🙂 En malta odottaa että pääsen hypisteemään kaikkia niitä ihania jouluruokia ja -koristeita. ♥ ♥ Saa nähdä miten suuresa roolissa punaiset koristeet ovat tänä jouluna, viime jouluna oli todella paljon kauniita moderneja punaisia joulukoristeita ja itsekin meinasin ryhtyä viettämään punaista joulua. 🙂

 2. Ihana tuo helmipallo &hearts; Ostin uuden kaapin ruokailutilaan ja siinä ollut aina jouluna kuusi. Nyt tenkkapoooo…että mihin kuusen laitan? Täällä kans ostoslistalla iso kubus, olen niin näihin ihastunut ja iso kulhokin olisi kiva 🙂 Pienemmät ovatkin kovalla käytöllä ja minusta on kiva ko ns.samassa tilassa on samoja juttuja, ettei kaikki ole ns. eriparia.<br />
  Hyvältä näyttää uusi tyyli olohuoneessanne.

  1. Päivi S: Kuusen kanssa joutuu aina säätämään, meilläkään ei ole kuuselle paikkaa mutta aion kyllä tänäkin jouluna sen jonnekin ängetä. 🙂

  1. Sari: Minä en ole tahtonut luopua lasipalloistani vaikka tyttö oli pieni, tosin pidin niitä kuusen sijaan kulhossa esillä jottei käy vahinkoa. 🙂 Muutama pallo on vuosien varrella tipahtanut ja mennyt rikki, mutta ne olivat omaa syytäni. 😀

  1. Nina: Eikä, minä pyöräytin myös Frank Sinatran joululevyn soimaan mutten kehdannnut sitä kertoa teille täällä blogissa. 😀 😀 Onneksi on muitakin jotka fiilistelevät joulua jo täyttä häkää vaikkei syksykään ole vielä näyttänyt parhaimpia puoliaan. 😀

 3. Ääni pöllöpallolle :)<br />
  <br />
  En ollut vielä tullut miettineeksi joulua, mutta eihän siihen tosiaan ole kuin reilut kaksi kuukautta aikaa…

 4. Kauniita palloja, ja ainakin kuvien perusteella tuo poro nousi omaksikin lempparikseni :).

 5. Harmillista, ettei vielä ole siellä nettikaupassa. Olihan ne aiemmin, kun itse katsoin, mutta jossakin välissä ne oli poistettu.

  1. Anne-mari: Harmi että ovat poistuneet verkkokaupasta, tulevat varmasti kuitenkin takaisin kun joulukamppis alkaa. 🙂 Argos-hallin joulusomistuksia kävin jo kurkkimassa ennakkoon, vaikkei itse osastolle vielä toissa päivänä päässytkään hypistelemään mitään. Aivan ihania juttuja on tänä jouluna luvassa, paljon parempi valikoima kuin pariin viime jouluun. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *