Sohvattoman olohuoneen uusi & raikkaampi tyyli

Sohva on poissa ja parvekkeella olleet Hayn Hee Lounge -nojatuolit toimivat jatkossa (tai ainakin toistaiseksi) istuimina niinä hetkinä kun televisiota katsellaan. 🙂 String hyllystöä tulen muokkaamaan osissa pikkuhiljaa budgettini salliessa – työpyötälevyn nappasin nyt tilapäisesti tytön huoneesta, jotta nurkka ei olisi tyhjillään toista laatikostomoduulia odotellessa…

Omakotivalkoinen_14102015_82033.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8219.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8216.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8228.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8232.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8218.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8207.jpg

Ihan valmiiksi en olohuonetta saanut, sillä verhot ovat vielä pesussa ja koristetyynyistä tehty sisustusasetelma napattiin majaleikkeihin juuri ennen kuin aloin kuvaamaan, mutta mitäs pienistä. 🙂 Itse tykkäämme kovasti tästä avarammasta olkkaristamme, ja kun saan vielä muutaman viherkasvin lisää ja tekstiilipuolen kuntoon, postaan teille uusia muhevaisempia kuvia. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

49 kommenttia “Sohvattoman olohuoneen uusi & raikkaampi tyyli

 1. Miten ihmeessä te tuutte toimeen ilman sohvaa?! Mä pystyisin luopumaan televisiosta, mutta en sohvasta 😀

 2. Omasta mielestäni tuo on kyllä täysin persoonaton ja steriili. Ei voi oikein sanoa kutsuvaksi kodin sydämeksi, jota itselleni ainakin olohuone edustaa.

 3. Onpa upea tyo hyllystö!!Jotenkin vain nyt liikaa kauniita kalusteita.Itse laittaisin tv:n stringin koloseen ja valkoisen,matalan kangassohvan vastapäätä.Tai sitten niinkuin olikin ,sohva vastapäätä muuramen tasoja.Nyt on vähänkuin kaksi tv-kalustetta vastapäätä…Tuolit häviävät näkyvistä ja näyttävät terassituoleilta.Miten olisi taljat?Tosin tavalliset nojatuolit näyttäisi möhkäleiltä tuossa…Eikö teitä ole kolme?Riittääkö kaksi tuolia?Miltähän tuo deer hylly näyttäisi ruokapöydän seinällä….?

 4. Hyllykkö on olohuoneessa minun silmissäni ihan kiva, mutta nuo kovat ja kalseat nirunarutuolit eivät kyllä kutsu rentoilemaan television ääreen. Ja jos oma väki aikoo istua, ei vieraille taida jäädä olohuoneen istuinta lainkaan. Valitettavasti en siis tästä sohvattomuudesta pidä, mutta väliäkös sillä! Pääasia, että asukkaat itse viihtyvät kotonaan. Lämpöä, mukavuutta ja kodikkuutta kaipaan minä.

 5. ihmettelyn aihetta: kuinka minimalisti tarvitsee kaksi isoa säilytyskalustetta pienehköön olohuoneeseensa?<br />
  <br />
  Pitkäaikaisena lukijana olen huomannut, että vaikka tyyli onkin muuttunut, sisustustaitosi eivät juuri ole kehittyneet. Yksi sinulta on aina puuttunut, ja sen mukana kaikki: KERROKSELLISUUS. Näissäkin kuvissa näkyvät tavarat ovat kaikki muodissa (ainakin blogeissa) juuri nyt. Joka ikiselle on löydettävissä hinta parilla klikkauksella. <br />
  <br />
  Uskon, että tulet vaihtamaan tämän(kin) sisustuksen hyvin pian, heti kun kehtaat, vaikka kuinka muuta taas vakuuttelet.

 6. Voi sentään, nyt meni kyllä totaalisesti metsään 🙁 <br />
  Olohuoneesi näyttää ihan jonkun yrityksen aulalta/odotushuoneelta.

 7. Kaksi nojatuolia eivät riitä mukavuudeksi, varsinkaan kun ovat teräspenkit. Kyllä olohuone kaipaa sohvan.

 8. String-seinä on hieno, mutta sohvattomuus/nojatuolittomuus näyttää omaan silmään ihan nou noulta. Heet on hivenen epämukavia istua jos on laiha, selkäranka varsinkin tuntuu ikävältä tuossa tuolissa. En haluaisi noilla tuoleilla leffaa katsoa tai edes istua höpöttelemässä mukavia, jotain rennompaa ja &quot;comfympaa&quot; pitäisi saada tilalle. Kauniitahan nuo kaikki huonekalut ovat ja passaavat yhteen, mutta käytännöllisyydellä tämä kokoonpano ei juhli. Ainakaan normiperheessä missä sohvalle kerääntyy koko kööri useamman kerran viikossa pötköttelemään, kattelemaan telkkaria tai lueskelemaan. 🙂

 9. Toimiiko tämä oikeasti käytännössä? Ritilätuolit eivät näytä kyllä ollenkaan mukavilta istua esimerkiksi elokuvan ajan. Ymmärrän idean olohuoneesta ilman sohvaa, mutta itse valitsisin sitten sirot oikeat nojatuolit. Olet loistava perustelemaan ratkaisujasi, saa minutkin vielä puolellesi tässä asiassa 🙂

 10. Tavallaan kiva, mutta (taas se mutta) ilmeisesti teillä on vielä tarkoitus hankkia &quot;kunnolliset&quot; nojatuolit tuohon? Jotenkin nyt en osaisi ainakaan itse asettua katselemaan leffaa lokoisasti..

 11. Mun silmissä on nyt joku optinen harha, kun ei näytä avarammalta, vaan päinvastoin 😀 Kun olet rajannut oikean puolen pois, näyttää hyvälle. Kun et, niin mun silmin riitelee. Mutta hienot on noi tuolit &hearts;

  1. Jatkan vielä, että oletko kokeillut vaihtaa tuolien paikkaa keskenään? Jotenkin tasapainoittaisi tuota tilaa, kun ritilätuolit olisivat raskaamman hyllyn vieressä ja raskaampi tuoli kevyemmän hyllyn vieressä. Ei olisin niin eriparipuolet, vaan kivasti sekaisin eli tasapainossa, jos ymmärrät, mitä tarkoitan?

 12. Pääasia, että itse tykkäätte ja viihdytte. Omaan makuuni liian sekava ja jotenkin &quot;ohut&quot;. Kaipaisin selkeämpää ja levollisempaa yleisilmettä. Itselläni sielu lepää selkeissä linjoissa ja tasoilla, joissa ei ole turhia esineitä.

 13. Näyttää oikeasti jonkun hammaslääkäri vastaanoton odotustilalta. Jos hankit sohvan niin ei tuu mahtumaan!<br />
  Vastakkaisilla seinillä olevat taso ja hyllystö lisäävät pitkulaista vaikutelmaa ennestään olohuoneessa.<br />
  Miksi ihmeessä teit tämän muutoksen? Oikeasti en ymmärrä?<br />
  <br />
  Hyllysto on ok, mutta tää ei ole onnistunut muutos lainkaan. Missä teillä vieraat istuu ja parveke on sitten tyhjä?

 14. Voi, tällä kertaa ei muutos miellytä tätä lukijaa :/ Tilasta tuli kovin ahtaan, sekavan ja &quot;kokoushuoneen&quot; tuntuinen. Jotenkin kai liikaa elementtejä ja ihan kuin kodikkuus uupuisi. Mutta pääasia että sinä ja te olette tyytyväisiä uuteen olohuoneeseen 🙂 Mukavaa ja lempeää syksyä!

 15. Hieno! Tyylikäs, pelkistetty ja val-koinen 🙂 Omaan silmääni ehkä hiema jopa office tyylinen, laittaisin ikkunan alle pehmeän divaanin vaikka. Eikä ole Stringin voittanutta &hearts;

 16. Mielenkiintoinen muutos 🙂 hay heet on niin ihanat, ihan mun suosikkituoli on. Ilmavan ja raikkaan näköinen olkkarinne nyt tosiaan on, mutta en tiedä. Sohva vaan saa olkkarin näyttämään kodikkaalta. Ehkä vaatii vain totuttelua 😉

 17. Pakko sanoa, että aivan upea kokonaisuus! Sinulla on kyllä näkemystä ja rohkeutta toteuttaa näitä mahtavia visioita! 🙂 <br />
  Itse en olisi valmis luopumaan sohvasta (ja tuskin muukaan perhe:), mutta näinhän se on, että jokaisella perheellä on omat yksilölliset haaveet ja toiveet kodilta ja sisustukselta. Ei ole yhtä oikeaa tapaa rakentaa sisustus ja tehdä koti ja se juuri on ihan parasta! Ja senkin takia toteuttamasi ratkaisu on jotenkin aivan erityisen upea. Iso rispekti siitä! 🙂

 18. Onhan se erilainen olohuone… Pääasia tietysti, että itse tykkäätte 🙂 meillä tuo toimisi työhuoneessa tms, mutta olohuoneessa tykkäämme koko perheen voimin nauttia olostamme muhkealla sohvalla. Mukavaa, että jaksat kokeilla erilaisia vaihtoehtoja sisustaa!

 19. ….mutta en sitten ilman rahia. Joskus kaipaa sohvalla makoilua ja jotenkin sen korvaisi tuoli ja rahi.

 20. Upea tuo hyllystö! Muuten minun makuni mukaan kokonaisuus liian steriili. Pehmeyttä, kodikkuutta, lämpöä…

 21. Anteeksi, mutta mulla tulee mieleen toimisto tai jokin virasto tästä 🙁 Ei hyvä yhtään. Ja jos ei sohvaa halua niin edes jotkut nojatuolit noitten kamalien ritiläpenkkien tilalle. Ja tällaisena huone näyttää vaan enemmän pitkulaiselta ja erittäin täyteen tungetulta, kun molemmilla seinillä on koko seinän valloittavat kokonaisuudet.

 22. Kaunista kyllä on mutta sohvan tai kunnon nojatuolien puute ahdistaa. Missä vieraasi mahtuvat istumaan? Mitä miehesi oikeasti tykkää?

 23. Heii, mitä sun mies sano siihen kun sohva lähti? Noi hayn tuolit ku ei oo kovin mukavia istua tai ainakaan rentoutumiseen ne ei käy… (meillä on kans noita…) 😉 Toi stringsystem on vaan niin magee! Meillä kanssa parissa huonessa 🙂

 24. Ihan ilmavan ja vähäeleisen näköistä mutta ihan ensimmäiseksi en kutsuvaksi en tilaa mieltäisi. Television katselu,vaikka harvoinkin, on noissa rautaritilätuoleissa kaikkea muuta kuin rentouttavaa ajankulua. Eikö miehesikään kaipaa edes kunnollista nojatuolia tilaan ? Meillä ei koskaan menisi moiset tuolit läpi olohuoneen istuimina.

 25. Minusta tosi kivannäköinen kirjahylly, ja tekee jotenkin kodikkaammaksi tilan. <br />
  Mutta noilta tuoleilta mä en kyllä telkkua suostuisi katsomaan 😀 Hankkisin pikapikaa sohvan, tai muhkeat nojatuolit. Kivannäköinen tuo olkkari on, näössä ei sinällään ole vikaa. <br />
  <br />
  Eikö teillä kaiu, kun on niin vähän tekstiilejä, ei ole sohvia yms.? Meillä nimittäin joutuu kaikumisen takia olla keittiössäkin kunnolla vaimentajia.

 26. Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa, ei ole mitenkään pehmeän kutsuvan näköinen. String-seinä on tosi kiva, mutta mietin että mitä siinä säilytät? Ja mitä meinaat tuolla työpöytäosuudella tehdä? Jotenkin on nyt liian paljon tasoja tuon kokoiseen tilaan. Tuo toimisi niin, että toisella puolella ei olisi mitään hyllykköä (vaan se sohva). <br />
  En myöskään usko, että noissa tuoleissa on hyvä istua. Itse nautin illalla siitä, että voin istua pehmeällä sohvalla tyynyjen ja fleecepeiton kanssa koko perheen kanssa samalla sohvalla.

 27. Tässä (olo)huoneessa on kaikki tarkkaan harkittua ja tarkasti omille paikoilleen asetettua. On kauniita klassikkoja klassikkojen perään. Mutta jotenkin tässä on nyt sitä harkitsevaisuutta liikaa ja tuntuu, että kaikki on sisustuslehdestä kopioitua, kaikki design muuttuu värittömäksi, mauttomaksi ja hajuttomaksi. Liian aseteltua. Liian valkoista. Sisustuksesta ei jotenkin välity tunne, että se olisi perheen yhteinen lempipaikka, jossa katsellaan lastenohjelmia, leffoja, lueskellaan ja vaan ollaan mukavasti yhdessä. Puuttuu persoona ja se pieni pilke silmäkulmasta. Mutta toisaalta, ehkä tämän tarkoitus on ollakin enemmän pelkistetty ja kliininen kuin viihtyisä. Elementithän ovat hienoja, eihän siitä pääse mihinkään!

 28. Anteeksi kommenttini, mutta oletko ihan tosissasi nyt tämän kanssa? Ei kodikas yhtään.. Kyllä tämä muutos todistaa sen että sisustus silmää ei ole.. Kylmän kalsee fiilis..merkkikalusteilla sisustaminen jatkuu. Eihän se että ostelet vain merkkikalusteita ja ladot kaikki yhteen tee kodistasi viihtyisää. Keittiön remppa oli onnistunut mutta muutoin hui kauhiaa..tulee ajatus täytätkö jotain tyhjiötä kaikella tällä touhulla…

 29. Kiitos kaikille rehellisistä mielipiteistänne. &hearts;<br />
  <br />
  Tiedän itsekin että moni asia olohuoneessa ei ole optimaalisimmin valikoitu tai parhaimmalla tavalla aseteltu. Olen tässä pyöritellyt mielessäni jo useamman kuukauden tätä sohvattomuutta ja tulin siihen tulokseen että ainut mistä olen varma, on se että vanha sohva saa lähteä. Minulla on jo pari vuotta ollut viha-rakkaus-suhde siihen ja sohva on monesti ollut esteenä muille toteutuksille joita olen tahtonut tehdä. Sohva oli erittäin nätti ja käytännöllinen, mutta sen positiiviset puolet alkoivat jäämään vähemmistöksi… Kuten Marie Kondokin neuvoo, jos jokin asia tuo enemmän murhetta kuin iloa, kannattaa siitä hankkiutua eroon mikäli se ei aiheuta puutetta tai suuria negatiivisia seurauksia. :)<br />
  <br />
  Olen lisäksi ollut pitkään kiinnostunut sohvan korvaamisesta nojatuoleilla ja halusin elää konkreettisesti ilman sohvaa. Kaikista paras ratkaisu tähän oli hankkiutua vanhasta sohvasta eroon ja ottaa käyttöön jo olemassa olevat tuolit ilman uusia lisäkustannuksia. Hayn Hee Lounge -terästuolit eivät tule olemaan ikiaikainen ratkaisu, sen olen tietänyt aina, mutta en tahdo suunnata suin päin tuolikaupoille huomatakseni taas jälleen kerran että menin tekemään sittenkin väärän valinnan. 😀 Olen pallotellut todella monia erilaisia tuolivaihtoehtoja, puolidivaaneja, minisohvia ja ties mitä mielessäni, mutta sohvan tai nojatuolin ostaminen on sen verran iso investointi ettei niitä huvikseen vaihdella kerta vuoteen. Haluan olla satavarma että valintani tulee aikanaan olemaan juuri oikeanlainen, juuri oikeassa kokonpanossa ja ilman muita muutoksia – mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se että ostat jotakin ihanaa, joka ihanudestaan huolimattaan kuitenkin vaatii ympäristöönsä muutostöitä, uutta maalia, uusia kalusteita, uusia järjestyksiä, sopiakseen sille tarkoitettuun paikkaansa. :)<br />
  <br />
  Verhojen ja tekstiilien puute korostaa &quot;aulatilamaisuutta&quot;, sen näen selkeästi itsekin. Halusin kuitenkin pitää lupauksestani kiinni ja postata teille olkkarista juuri sellaisenaan kuin se on. Elämä, ihmiset ja kodit eivät ole täydellisiä enkä itse pyri edes täydellisyyteen, mitä se kenenkin mielestä sitten onkaan. Minä näen monia loistavia puolia uudessa järjestyksessä, rakastan hyllyseinää palavasti ja itsestäni muutoksen ja ratkaisujen tekeminen tuntuu oikealta. <br />
  <br />
  Ensimmäistä kertaa blogivuosieni aikana olen harkinnut erittäin perusteellisesti tekojani ja valintojani, en ole syöksynyt päätä pahkaa ostamaan uusia tuoleja tai uusia hyllystön osia vain saadakseni äkkiä valmista, kuten malttamattomalle luonteelleni on tyypillistä. Olen itse siis kaikin puolin tyytyväinen, sekä tämän hetkiseen sisustustilanteeseen että omaan kärsivällisyyteeni epätäydellisyyden ja keskeneräisyyden hyväksymisessä. &hearts;

 30. Kyllä. Paljon tuossa on hyvääkin ja kaunista. Ja minua ei häiritse jatkuva tavaroiden ja järjestyksen vaihtuminen. Sehän on harrastus sekin! Vaihtaisin itsekin, jos olisi edellytyksiä. Mikä sen mukavampaa kuin toteuttaa uudet ideat ja sitten taas uudet ja taas ja taas 😀 Sulla on varmaan samanlaiset aivot kuin mullakin, että aina ne puskevat uutta ideaa toisen perään. Itse tosin haluan tehdä paljon kierrättämällä ja tuunaamalla. Tuskin blogillasi edes olisi näin paljon seuraajia, jos et jatkuvasti tarjoaisi jotain uutta. Joillekin se vain näyttää tarkoittavan sitä, että saa käydä purkamassa päivän paineet pahoina sanoina ulos.

 31. jos tykkää paljon sisustamisesta, niin eikö kannattais opiskella sisustussuunnittelijaksi, niin saisi tehdä useita suunnitelmia ilman että omaa kotia pitää muuttaa niin usein? 🙂

 32. Jos tämä asia olisi minun käsissäni laittaisin string hyllykön muuramen tilalle ja ostaisin kaksi valantin iso onni nojatuolia ja rahia nahkaverhoilulla. Toinen vaihtoehto olisi että siirtäisin string hyllykön peiliseinälle ja muurame saisi pysyä paikoillaan kaikessa kauneudessaan 😊

 33. Yhdyn edellisiin, eli miustakin tuota &quot;ritilää&quot; on jo vähän liikaa ja itse kans kaipaan olohuoneeseen jotain &quot;kokoontumispaikkaa&quot; perheelle, vieraille jne. Mutta tää juttuhan onkin sulla edelleen työnalla. Ihanan raikas kokonaisuus noin, eikä ollenkaan olohuonemainen (mitä taisit tavoitellakin). Jään odottamaan innolla, millaisen ratkaisun loppupeleissä keksit 🙂

 34. Hei, löysin eilen illalla sun blogiin ja yöllä näinkin jo unta missä olit mukana. Jäin kyllä tosi paljon illalla miettimään: voiko sisustamiseen sairastua, toivottavasti sulla kaikki ok.

 35. Tuo huoneen muoto on aika haastava. Vaikea sisustaa ettei vastakkaiset seinät &quot;purista&quot; huonetta kasaan, tee huoneesta vielä enemmän haastellisen muotoista tai kilpaile keskenään katseenvangitsijoina. Sekin vielä, että livenä varmasti ihan eri tunnelma kuin kuvista saa. Livenähän kävelee &quot;kuvaan sisään&quot; eikä pysähdy paikalleen tuijottamaan kuten kameran ottamaa pysäytettyä näkymää ja istuessakin pää kääntyy tai ainakin silmät hakeutuvat eri kohteisiin, jolloin huoneen fiilis ihan eri.<br />
  <br />
  Meillä on itseasiassa aika samanmuotoinen olohuone, ehkä hieman leveämpi. Olen olohuoneemme nykyiseen ilmeeseen huipputyytyväinen. Muurame -tason seinämä televisioineen on aikalailla samantyylinen kuin meilläkin, kuten sohvapöytä mattoineen, mutta vastakkaisella seinällä jatkuen ikkunaseinälle on iso, vaalea kulmasohva, jossa on istuinpaikkoja toisella pitemmällä sivulla kolme ja lyhyemmällä kaksi, mutta juju joka muutti huoneen sisustuksellisuutta on näiden kahden moduulin välissä oleva iso kulmapala, joka jättää sohvan ja seinän väliin niin ison aukon, että sain sinne laitettua pienen kukkatason, jonka päällä on iso palmu myös joku ihana jalkalamppu voisi kaareutua kauniisti sohvan taustalta. <br />
  <br />
  Meillä on muilta osin aika vaaleaa, mutta sohvan puoleisen ikkunaverhoon olen hakenut tarkoituksella väriä, jolloin verho tasapainottaa sohvaa sekä huonetta. Sohvatyynyillä ja huovalla saa myös kivasta huoneen painopisteitä muutettua. Ainut asia mitä olen miettinyt on televisioseinämme päällystäminen jollain valkoisella, rouheisella pinnalla, muuten tämä on nyt ihan perfekto huoneemme mittasuhteen huomioon ottaen. Pääasia kuitenkin, että sisustus tuntuu juurikin sen kyseisen perheen kannalta omanlaiselta, eihän siellä kukaan muu aikaansa satunnaisia vierailua lukuunottamatta kuluta. Siskonikin kanssa meillä on ihan eri sisustusmaut, vaikka lapsena saman kodin olemmekin jakaneet. Mikä on toiselle kaunista, levollista ja mieltä ilahduttavaa voi toiselle olla kaikkea muuta, mutta kumpi on oikeassa? Siinäpä se…

 36. On olohuoneessa paljon hyvääkin, mm. Keveyttä ja raikkautta sekä laadukkaita huonekaluja. Oma ehdotukseni on hankkia keveät design nojatuolit, samanlaiset kuin Inspired by love blogin Sannalla ( juu, ovat kalliit..) nykyisten tilalle. Voisivat olla esim. Vaaleaa hiekan sävyistä nahkaa. Verhot ja tyynyt esim. Myyrän sävyä tai vaalean harmaita.<br />
  <br />
  Ehkä on kuitenkin niin, niin kuin sanoitkin, että ensin on hyvä hetken aikaa makustella eloa olohuoneessa ja miettiä rauhassa. Voihan olla että sohvaa tuleekin hirveä ikävä tai sitten huomaatte viihtyvänne juuri tässä ratkaisussa ihan älyttömän hyvin. String hyllystö ei joka tapauksessa mene koskaan hukkaan. <br />
  Haluan antaa sinulle vielä erikoiskiitokset säännöllisestä postaustahdista, laajoista kuvakulmista ja itsesi likoon laittamisesta. Vastaat lisäksi aina rakentavasti palautteeseen. Näinä harvenevien postaustahtien ja yhden kukan kuvaamisen blogiaikoina se on vielä poikkeuksellisen arvostettavaa.

 37. Hei Miia!<br />
  Mikä on kaikkein tylsintä. No, sellainen ihan tavallinen. Sinun olohuoneesi ei ole yhtään tavallinen. Sisustamiseen voi suhtautua myös huumorilla ja kokeilla kaikkea erilaista ja hiukan hämmentävääkin. Designklassikot ovat minusta ihania ja varsinkin String-hyllyt, joiden kanssa Hayn tuolit sopivat erinomaisesti. Miksi pitäisi omistaa jotain vanhaa roinaa, jos sellaista ei halua katsella vain sen takia, että olisi niinku kerroksellisuutta. Nauti kauniista olohuoneestasi! Tosin odotan jo mielenkiinnolla, mitä kaikkea vielä keksitkään. Tsemppiä!<br />
  Ihanaista viikonloppua!

 38. Ei kyllä ole enää kodin olohuone. Tulisi vieraanakin ahdistava olo, kuin odottelisi tosiaan lounge tilassa pakollista ajanvarausta… <br />
  Paranteluksi nuo loungetuolit oikeisiin nojatuoleihin, siroihin kylläkin. Deer hylly pois, riitelee telkkarin kanssa ja pahasti. Liikaa yhdellä seinällä. <br />
  Jotenkin kaipaisin sisustustrendejä tähän blogiisi kun tämä kerran sisustusblogi on joka yrittää kulkea ainakin muotoilussa trendien aallonharjalla. Nyt mennään niin samalla vanhalla valkoisen kaavalla ja valkoinen on jo totaalisen ohi sisustuksessa. Esineesi ja tavarasi ovat kauniita, mutta värimaailma kaipaisi kipeästi päivitystä, tyylitajua kun sinulta löytyy kyllä!!!

 39. Kiitokset vielä kaikille kommentoijille! :)<br />
  <br />
  Olohuone on muuttunut hieman näistä kuvista, nojatuolit vaihtuneet Ikean Kivik-tuoleihin ja hyllystö saanut selkeämmän ja linjakkaamman lookin. 🙂 Tässä vielä linkit pariin postaukseen, josta näette muutokset:<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/01/uudet-bemz-belgian-linen-paalliset-ikea-kivik-nojatuoleihin&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/01/uudet-bemz-belgian-linen-paalliset-ikea-kivik-nojatuoleihin</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/01/k-o-t-i-valmiina-viikonlopun-viettoon&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/01/k-o-t-i-valmiina-viikonlopun-viettoon</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/02/piensisustaminen-minimalismi-tunnelmaa-vahalla-tavaramaaralla&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/02/piensisustaminen-minimalismi-tunnelmaa-vahalla-tavaramaaralla</a&gt;

 40. Kävin stockmannilla ollessani koeistumassa tuommoisessa Hee lounge-nojatuolissa. se todellakin tuntui mukavemmalta, kuin miltä aluksi livenä näytti. Ei se mademoisellea voita, mutta oli kyllä todella rentouttavaa istua. Ihana tuoli ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *