Visuaalisia ilonaiheita…

Omakotivalkoinen_15102015_8237.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8236.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8249.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8247.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8240.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8235.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8254.jpg

Omakotivalkoinen_15102015_8135.jpg

Viherkasvikokoelmani kasvoi hieman yllättäen kun löysin maidonhakureissulla Siwasta nipun viherkasveja 3,5 euron kappalehintaan. 🙂 Kyllä se vaan niin on, että koti ei tunnu kodilta ilman vihreää voimaa… luojankiitos sain kukkatuholaiset katoamaan kertakeikalla ja sain palautettua vanhan vehreyden takaisin. Yrttejäkin ostin tuossa taannoin Eva Solon ruukkujen täytteeksi, harmi vaan kun lähikaupan antimet ovat niin heikolla tolalla ettei minttua, vehnänorasta tai meiramia löytynyt. Visuaalinen ilo syntyy onneksi aika vähällä… 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Visuaalisia ilonaiheita…

  1. Äippä: Tokavikassa kuvassa näkyvä viherkasvi, joita ostin kolme. 🙂 Se on lempparini ja harmitti kovasti kun jouduin kuukausi takaperin heittämään vanhat samanlaiset kasvini menemään kärpästoukkaongelman takia. 🙂

 1. Mitä nuo ruukut ovat, missä yrtit ovat? Voisin hankkia itsellenikin nyt, kun yrteille on paikka, missa saavat valoakin.

 2. Viherkasveilla saa tosiaan kivaa raikkautta sisustukseen. Mulla olisi postaustoive: kertoisitko, kuinka sait String-hyllykön asennettua. Mistä kannattaa aloittaa ja miten helpoimmin saa hyllyvälit tasaisiksi jne. Meillä on yksi pieni ja siinäkin tuskanhiki nousi otsalle, vaikka kahdet kädet olivat puuhastelemassa. Teilläkin on varmaan betoniseinät ja<br />
  niihin on haasteellista saada reikiä, kun vastassa on vaikka mitä kovettumia, joihin pora ei meinaa upota.<br />
  Kiitos jo etukäteen.

  1. Raili: String-hyllyn asennan niin että yhdistän kaksi sivulaitaa parilla hyllyllä kokonaisuudeksi ja nostan seinälle pystyyn, katson vatupassilla että hyllylevyt ovat suorassa, sitten merkkaan ruuvinpaikat lyijykynällä seinään. Olohuoneen isossa kokonaisuudessa tein täysin samoin. 🙂 Tähän taktiikkaan tarvitsee kaverin avuksi varmistamaan ettei hylly kaadu kun ei ole kiinni seinässä vielä tuossa vaiheessa. Merkkaamisen jälkeen hyllystön osat siirretään pois tieltä ja aletaan poraamaan. Sitten vaan sivulaidat ruuveilla kiinni seinään ja jos rakennat isompaa hyllykokonaisuutta niin jatkat vaan samalla tavalla…<br />
   <br />
   Lisäät taas yhden irrallisen sivulaidan hyllylevyillä vanhan jatkeeksi, katsot vatupassilla että hyllyt on suorassa, merkkaat reikien paikat, otat hyllylevyt ja laidan pois, poraat reiät ja kiinnität uuden sivulaidan seinälle. :)<br />
   <br />
   Olipa vaikeasti selitetty, tarvitsisi tehdä ehkä kuvitettu havainnepostaus asiasta. :))

  1. Johanna: Pyöreät ruukut ovat niitä Annon purnukoita, yrtit ovat Eva Solon ruukuissa ja tokavikassa kuvassa näkyvä pönttö on Skagerakin Nordic Jar -säilytyspurkki. 🙂 Kiitokset! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *