Sisustuksen fiilausta olohuoneessa…

Olohuoneen ja makuuhuoneen muutosten seurauksena ihana Milou-naishahmotauluni jäi ilman paikkaa ja on nököttänyt jo pari viikkoa eteisen penkin reunassa turhan panttina. Odotan kuumeisesti että pääsen alkukuusta ostamaan String-sarjaa olevan toisen laatikostomoduulin olohuoneeseen, jonka päälle rakennan pienen taulukollaasin. Miloun rinnalle tilasin Deseniosta ystäväni Irinan blogipostauksen innostamana upean New York -karttajulisteen sekä pienen minimalistisesta elämäntyylistä muistuttavan live simply -printtijulisteen… 

Desenion_ostokseni_23102015.jpg

Desenio_valkoiset_puukehykset.jpg

Silmissäni siintää jo miten kivalta olohuoneen hyllyseinä tulee näyttämään tasapainoittavan laatikoston ja ihanien printtitaulujen kanssa. ♥ Kokonaisuus on yleisilmeeltään hyvin valkoinen, jota pienet kauniit mustat yksityiskohdat (printtijulisteet, kirjapino, Eames-puulintu, pari kynttilää) elävöittävät viherkasvien rinnalla. 

Omakotivalkoinen_15102015_8237.jpg

Omakotivalkoinen_14102015_8228.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8115.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8101.jpg

Omakotivalkoinen_12102015_8122.jpg

Työpöytälevy ja sen päällä oleva lehtiteline saavat laatikoston myötä siirtyä takaisin tytön huoneeseen. Printtijulisteet sijoitan uuden laatikoston päälle oikeaan reunaan. Ne saavat nojata seinään vapaasti ilman seinäkiinnitystä, sillä tiedän että jossakin vaiheessa kaipaan taas pientä vaihtelua ja pyörittelen hyllyssä olevia tavaroita uuteen järjestykseen. 🙂

Irinan blogissa on muuten käynnissä Desenion arvonta, käykäähän koettamassa onneanne TÄÄLLÄ, jos kaipailet kivoja julisteita omaan kotiin kehystettäväksi. 🙂

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Sisustuksen fiilausta olohuoneessa…

 1. Ihania printtejä. Niillä on niin helppo sisustaa, jos haluaa vaihtelua. Ei hullumpi tuo String-hyllystö. Miten sä tv:n ajattelit laittaa? Hayn tuolit ihan jees, mutta itse olen sohvaihminen, jos olkkarissa haluaa istua.Mutta nuo ovat ajattomat sun tuolit!

  1. Aikku: Tv on vanhalla paikallaan vastapäisellä seinällä, se ei edes mahtuisi String-hyllystöön koska sen leveys on yli 80cm… 🙂

 2. String- hyllystö on kivan näköinen noin isona ja todella ilmava ja siro Onko Stringeissä jotain painorajaa ts. kannattaisiko ko. hyllystö vaikka perinteisen &quot;hifi- kompeksin&quot; (telkkari, DVD, digiboxi, vahvistin jne)? <br />
  Aiotko tehdä symmetrisen kokonaisuuden? Mitä ylähyllyn noissa laatikoissa säilytetään, niihin ei taida ylettää ilman jakkaraa?<br />
  Sitä en ymmärrä miksi tytön pöytä on tuotu olohuoneeseen, jos suunnitelmat ovat vielä kuitenkin kesken ja pöydän ei ole tarkoitus siihen jäädä. Onko tytöllä nyt ollenkaan omaa pöytää käytössään ja eikö puolapuutkin ole nyt tytön huoneessa? Menen jo vähän sekaisin. 🙂

  1. K-K: Hyllyissä on painoraja mutten muista mikä se oli. Kannattelisi varmasti myös hifi-laitteiston, mutta hyllystön syvyys on vain 30cm eikä riitä esim perinteisille vahvistimille ja soittimille, jotka vaativat sen 55cm tai enemmän. <br />
   <br />
   Ylähyllyjen laatikoissa on mm. joulukoristeita ja kynttilöitä, niihin ylettää ilman jakkaraakin (tosn joudun kurottelemaan). 🙂 Symmetrisempi kokonaisuus on tarkoitus rakentaa ja siihen ratkaisuna onkin string-laatikosto, jonka ostan heti kuun alussa. <br />
   <br />
   Tytön huoneesta lainasin työpöytälevyn tuonne nurkkaan, jottei se kohta jää ilman hyllyjä. Työpöytä on moduuli ja sen kiinnitys toimii kuten hyllylevylläkin, joten sen saa pois muutamassa sekunnissa. :)<br />
   <br />
   Tytöltä puuttuu myt pöytälevy joten hänellä ei ole pöytää hetkeen, viikon päästä saa sen kylläkin jo takaisin joten pitkää taukoa ei tullut. 🙂 Puolapuut tulevat tytön huoneen seinälle kun saan viikonloppuna maalattua huoneen uuteen uskoon, samalla kun värimaailmakin muuttuu. 🙂

 3. Millaista on nyt ollut tämä sohvattomuus? Printtien avulla saat varmasti rennompaa tunnelmaa olohuoneeseen 🙂

  1. Säilyttäjä: Sohvattomuus on ainakin toistaiseksi ollut virkistävää ja mukavaa aikaa, en ole kaivannut sohvaa kertaakaan takaisin ja nojatuoleissa on ollut ihan rentoa istuksia katselemassa kymppiuutisia. 🙂

 4. Moi Mia! Jos jossain vaiheessa alat haaveilla sohvasta, niin mun mielestä teille sopisi superhyvin Muuton Oslo-sarja (miksei nojatuoleinakin) ja sohvan voisi mielestäni hyvin sijoittaa tuolla tavalla &quot;keskelle&quot; kuten nyt nuo Hayn tuolitkin. Kauniita kuvia, kuten sulla aina. 🙂 Lueskelen usein blogiasi, mutta todella harvoin kommentoin. Kiitos kuitenkin inspiroivista postauksistasi.

  1. Tuo Muuton Oslo-sarja on aivan ihana 🙂 Valitettavasti sitä ei nettisivujen mukaan tehdä valkoisena. Hintakin on aikas huima. Onko sinulla zubi tietoa, millainen tuo on istua?

  2. En valitettavasti ole päässyt tätä koeistumaan missään, mutta Muuton tuotteiden laadusta ja mukavuudesta on muuten hyviä kokemuksia.

  3. zubi: Muuton Oslo on kivannäköinen, tykkään Muuton sohvien muodoista muutenkin. 🙂 Seuraava sohva tai nojatuoli (tai minidivaani) saa olla syvyydeltään maksimissaan 85cm, haluan että tilaa jää riittävästi sohvan / nojatuolien ja string-seinän väliin, kuten nyt. 🙂 Muita ehtoja ei oikeastaan uusille istuimille ole… 🙂

  4. zubi: Yhdyn täysin tuohon Muuton laadukkuuteen ja mukavuuteen, Visu-tuolit ovat aivan huikeat – täydellisempää selkänojaa saa hakea. 🙂

 5. Levollista ja kaunista. Ja silti katse jo etsii hintalappuja tuotteista, kuin myymälässä. Kurotan kaulaa, jotta näkisin sen todellisen perheen joka tässä kodissa asuu. Onko elämä vain rahalla saatavia tuotteita ja niiden asettelua? Toivon täsmällisyyden ja &quot;täydellisyyden&quot; keskelle rentoutta ja yllätyksellisyyttä – irtipäästämistä. Ja toki tiedän, että kukin elää tavallaan ja siitä käsin arvostan tyyliäsi.

  1. Siili: Kyllä meillä täällä asuu ihan oikea perhe ja tavarat ovat kaikki käyttöä varten. 🙂 Designia on paljon ja itselleni tärkeitä ja arvostamiani tuotteita, joilla on syntyhistoriansa ja suunnittelijan oma tarina kerrottavanaan. Meillä ei kuitenkaan palvota arvokkaita esineitä, vaan ne ovat osa meidän arkea ja kotia, ei niiden designarvoa edes muista saati huomioi täällä touhutessa. :)<br />
   <br />
   Aikamoisia yllätyksiä olen kyllä tarjoillut sisustusrintamalla viime aikoina, ei ihan niitä perinteisimpiä valintoja. Rentouttakin itse näen meidän kodissa, mutta tokihan se on aina katsojan oma silmä joka rakentaa mielikuvan.&hearts;

 6. Täälläkin kaivattaisi kokemuksia sohvattomuudesta 🙂 En suunnittele sitä omaan kotiini, mutta oli mielestäni sinulta rohkea päätös. Ainoa &quot;huoli&quot; joka siitä herää mielessäni on että miten lokoilette yhdessä? Olen itsekin pienen tytön äiti ja hän tykkää nauttia ruutuajastaan äidin tai isin kainalossa köllötellen. Meillä on voimakkaita värejä, mutta silti koen blogisi erittiäin inspiroivana, kiva kun jaksat ahkerasti päivittää.

  1. MiraP: Sohvattomuus on ollut todella virkistävää ja siirtyminen sujui ihmeen rennosti ja kivuttomasti. En ole kertaakaan kaivannut sohvaa ja nojatuoleissa on saanut lokoisia asentoja telkkarin katselua varten. Olohuone on pysynyt myös siistimpänä, tyttö ei ole riehunut ja pomppinut sohvalla (tietenkään kun sitä ei enää ole) ja oma stressikäyräni on selvästi laskenut. Toistaiseksi kaikki mennyt todella mukavasti, olisimpa uskaltanut tehdä tämän päätöksen jo aikaisemmin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *