Mayn XS-minikori & Walona-kynttiläarvonnan voittajat!

Habitaressa lanseerattu Mayn XS-kokoinen teräskori on löytänyt tarkoituksensa – se on täytetty kosmettiikkatuotteilla, jotka siirtyvät korin avulla kätevästi paikasta toiseen, mikäli esim haluan föönata hiukseni kylpyhuoneen sijasta eteisen peilin edessä luonnonvalossa. 🙂 Balmainin tuotteet ostin viikko sitten ja suolasuihketta on pakko suitsuttaa teille jo nyt, se on ihan mieletön tuuheuttaja ja nostaa minunkin puolipitkät piikkisuorat haiveneni pöyhkeisiin sfääreihin. 🙂 Muotovaahto ja lakka sen sijaan saavat pelkästään risuja, en tykkää kummastakaan yhtään… Näistä postaan teille erikseen viikon parin kuluttua kun käyttökertoja on hieman enemmän takana. 🙂

Omakotivalkoinen_03112015_8754.jpg

Omakotivalkoinen_03112015_8747.jpg

Omakotivalkoinen_03112015_8749.jpg

Pienen kosmetiikkahömpötykseni lisäksi julkistan samassa köntässä myös Walona-kynttilöiden voittajat, jotka ovat nimimerkeillä Casandra, Henna-Riikka, Irina – White & Fresh ja Miessisustaja osallistuneet arpaonnettaren suosikit. Ja koska osallistujia tuli lähes 200, halusin arpoa yhden extrakynttilän, joka matkaa Walonafanille! ♥

Omakotivalkoinen_30102015_8730_2.jpg

Casandralle: Guardian Angel

Omakotivalkoinen_30102015_8729_2.jpg

Henna-Riikalle: You Are Star

Omakotivalkoinen_30102015_8728-2.jpg

Irinalle: You Are Free

Omakotivalkoinen_30102015_8727_2.jpg

Miessisustajalle: Peace of Mind

Omakotivalkoinen_30102015_8687_2.jpg

Extrapalkintona Walonafanille: Rainwater

Ilmoittaisitteko arvontavoittajat osoitteenne minulle, jotta saan laitettua kynttiläpaketit teille matkaan! 🙂

Kiitokset vielä kaikille Walona -arvontaan osallistuneille!!! Walonan kaltaisten kotimaisten startup-yritysten esiintuominen on minulle tärkeää ja toivon hartaasti että tieto Walonan myrkyttömistä, eettisistä, laadukkaista ja 100%:sti kotimaisista kynttilöistä leviäisi eteenpäin viidakkorummun välityksellä. Tälläistä uskaliaisuutta, nuorekasta näkökulmaa ja yrittäjyyttä todella tarvitaan! ♥

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen… jolloin luvassa on tytön huoneen remppakuulumisia. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Mayn XS-minikori & Walona-kynttiläarvonnan voittajat!

  1. Irina: Hähää, yllätys!! 😀 En tartte sun osoitetta, voin kipaista kylässä tuomassa sinun kynttilän jos keittelet samalla minulle kaffekupposen. 🙂 Tuon vaikka tullessani niitä bageleita, jotka löysin K-kaupasta?!? 🙂

 1. Olen pannut merkille, että jopa kosmetiikan kohdalla lähes kaikki purkkisi ovat valkoisia? Eikö riitä että sisustus on valkoista, pitääkö niiden rasvojen, hiuslakkojen ja muidenkin olla valkoisia :D???

  1. Pohdiskelija: Tuo on hassu sattuma että sekä Sensain että Balmainin tuotteet ovat valkoisissa purkeissa, lukuunottamatta kirkkaita muovipulloja joista näkyy tuote läpi. 🙂 Sensai ja Balmain ovat molemmat todella kehuttuja ja tykättyjä, Sensain kohdalla ymmärrän täysin syyt ja olen itsekin totaalisen äimistynyt millainen vaikutus Sensain puhdistustuotteilla ja voiteilla on kasvoilleni ollut. Balmainin tuotteet ostin niiden maineen vuoksi, halusin päästä toteamaan niiden ylivertaisuuden ja suolasuihke lunasti kyllä odotukseni kirkkaasti. Myös silkkiseerumi on hyvä aine, hintansa arvoista. Muotovaahto ja hiuslakka sen sijaan ovat täyttä kuraa, jopa Osiksen vastaavat tuotteet ovat parempia.<br />
   <br />
   Oikeastaan voisi kysyä miksi parhaimmat merkit pakkaavat tuotteensa valkoisiin, mustavalkoisiin tai valkohopeisiin pakkauksiin. 🙂 Minua se ei luonnollisestikaan haittaa, pidän kauniita purkkeja ja meikkejäni ihan mielelläni esillä ja myönnettävä on että värikkäitä muovipurtiloita en ehkä jaksaisi katsella kauaa vaan säilyttäisin niitä kaapissa. 🙂 Minulla on kyllä vihreän väriset hiustenpesuaineet sekä vihreä, sininen, liila ja valko-oranssi suihkusaippua, ne ovat valkoisessa muovikorissa puolittain esillä. 🙂

 2. Tämä on ihan off topic, mutta, etsin postauksia Pappelinan matoista, ja ne oli niin kaukaisia, että ajattelin kysäistä tässä. Mietin uutta mattoa keittiöön, koska siellä oleva puuvillamatto on saanut kolmet kalanrasvat, juu-u kolmet, päällensä, ja se alkaa olla pilalla.. :/ Että mitä olet mieltä, kestäisikö Pappelina ne rasvat ja lähtisikö ne siitä irti, kun miestä en viittisi tuon rasvan takia vaihtaa? 😀 En ole tuollasta mattoa koskaan nähnyt livenä, niin jos osaisit antaa mielipiteen.. Kiitti!

  1. Saia: Meillä Pappelina on ollut pelastus, siitä irtoaa aivan kaikki lika ja tahra eikä mustikkakeittokaan jättänyt värjääntymiä jälkeensä. 🙂 Luulen ja uskon että rasvatahrat lähtevät Pappelinasta irti yhdellä pyyhkäisyllä, maton voi myös pestä itse ja se kuivaa tunnissa parissa joten ehdottomasti suosittelen juurikin Pappelinaa jos matto on pakko olla keittiössä. 🙂

 3. Moikka taas :)<br />
  Balmainin medium lakasta ei ole mihinkään (sulla taitaa mediumina juuri olla), mutta se strong on aivan ihana tuote. En ikinä vaihda mihinkään muuhun merkkiin &hearts; Balmainilla toinen ihanuus on latvoihin jätettävä hoitoöljy. <br />
  <br />
  Ovat kyllä aivan ylivertaisia tuotteita kaiken kaikkiaan!<br />
  Just tänäaamuna mietin kulkiessani kosmetiikkatuotteiden kanssa paikasta toiseen, että oispa kätevä joku kori näille. Ja vihdoin löysin itsekin käyttötarkoituksen tuolle Mayn korille, mistä olen haaveillut, mutta jättänyt aina ostamatta (koska sille ei ole ollut tähän asti mitään kivaa paikkaa meillä).

  1. Tanja: Mediumin lakka on ja se on ihan kauhea. 😀 En tiedä onko sen suuttimessa jokin vika, mutta lakka tulee todella terävänä ja pienenä suihkaisuna ulos pullosta, se kovettuu tukkaan todella inhottavasti muttei pidä kuitenkaan hiuksia ojossa. vauvahiukset ohimorajassa ja katkeilleen haivenet eivät taltu sileäksi millään vaan nousevat pystyyn vaikka hiukset ovat kovat kuin korput. :)<br />
   <br />
   Silkkiseerumi ja suolasuihke ovat loistavia, niistä tykkään ja niistä maksan mielelläni pyydetyn summan. Muotovaahto oli lakan ohella pettymys, se ei tee tarpeeksi tuuheaa tukkaa ja jää hiuksiin hieman rasvaisen tuntuisesti. Tekee hiuksista siis raskaat muttei ilmavan pöyhkeitä. Suolasuihke onneksi tuuheuttaa siihen malliin että olen kuin viidakon villinainen. 😀

  2. On siinä sitten joku vika! Suutin ihan selvästi rikki. Tuota lakkaa pitää ravistaa ja joskus olen itsekin tapellut sen suuttimen kanssa, sitä kannattaa vähän aikaa suihkuttaa ihan &quot;tyhjään&quot;, jos tuntuu, että suutin prakailee. <br />
   <br />
   Mutta kuulostaa myös tosi oudolta tuo, millaiseksi lakan lopputulosta kuvasit. Minusta balmainin lakat ovat olleet hyviä NIMENOMAAN siitä, ettei _ikinä_ – vaikka olisi minkälainen kerros lakkaa tukassa – lopputulos ole rasvainen tai raskas. Itse olen tuota mediumia käyttänyt vain ponnarin siloitteluun esim. just niiden pöyhöttävien pikkuhiusten kuriinsaamiseksi. Ja siinä tarkoituksessa on toiminut hyvin. Oisko sulle sattunut nyt joku maanantaikappale? 🙁 jos vaihdat, pyydä strongina kokeiluun 😉

  3. Tanja: Kävin tekemässä reklamaation tuosta lakkapullosta ja niinpä olikin minun kappaleessani viallinen suutin. 🙂 Uusi lakkapullo suihkii lakan paljon leveämmällä ja tasaisemmalla säteellä ja on paljon parempi lopputuloskin hiuksissa. Täysin tyytyväinen en lakkaan silti ole, mielestäni Osiksen puolta halvempi mustaan pulloon pakattu hiuslakka on parempi ja siihen siirryn kun Balmain aikanaan loppuu. 🙂

  1. katkor: Jälleenmyyjä listan voit käydä kurkkaamassa täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://mayn.fi/retailers/&quot; target="_blank">http://mayn.fi/retailers/</a><br />
   <br />
   XS-kokoisia Mayn-koreja myy ainakin:<br />
   <br />
   Designbox: <a rel="external nofollow" href="http://www.designbox.fi/mayn_metallikori_musta_xs&quot; target="_blank">http://www.designbox.fi/mayn_metallikori_musta_xs</a><br />
   DomDom: <a rel="external nofollow" href="http://www.domdom.fi/shop/metallikori-valkoinen-xs-mayn/&quot; target="_blank">http://www.domdom.fi/shop/metallikori-valkoinen-xs-mayn/</a><br />
   Kettukarkki Shop: <a rel="external nofollow" href="http://www.kettukarkkishop.fi/Mayn-metallikori-XS-valkoi&quot; target="_blank">http://www.kettukarkkishop.fi/Mayn-metallikori-XS-valkoi</a><br />
   Sisustus24.fi: <a rel="external nofollow" href="http://www.sisustus24.fi/product/884/mayn-sailytyskori-xs-valkoinen&quot; target="_blank">http://www.sisustus24.fi/product/884/mayn-sailytyskori-xs-valkoinen</a><br />
   Living 24/7: <a rel="external nofollow" href="http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/6296-24&quot; target="_blank">http://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/6296-24</a><br />
   Sisustus Chill: <a rel="external nofollow" href="http://www.sisustuschill.fi/mayn-metallikori-p-1050.html&quot; target="_blank">http://www.sisustuschill.fi/mayn-metallikori-p-1050.html</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *