Mustavalkoinen makeover meneillään…

Pieni ja pikainen tilanneraportti tämän päivän puuhastelusta – Tytön huoneessa on meneillään mustavalkoinen makeover ja jos kaikki sujuu kuin rasvattu, pääsen ylihuomenna postaamaan teille valmistuneesta tekeleestä sisustuksineen. 🙂 

Omakotivalkoinen_04112015_6466272.jpgOmakotivalkoinen_04112015_8766.jpg

Omakotivalkoinen_04112015_8768.jpg

Omakotivalkoinen_04112015_8796.jpg

Omakotivalkoinen_04112015_8802.jpg

Omakotivalkoinen_04112015_8801.jpg

Omakotivalkoinen_04112015_8805.jpg

Tästä ja vähän muustakin lisää huomenna… nyt takaisin pensselöimään. 🙂 Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “Mustavalkoinen makeover meneillään…

 1. Kivan näköinen. Meillä on lapsilla yhdessä huoneessa keltavalkoraidallinen ja toisessa mustavalkoraidallinen seinä. Pidän molemmista.

  1. KatjaT: Molemmat ovat ihania, keltaisesta tykkäsin kovasti itsekin mutta musta vie kyllä nyt uutuudellaan voiton. 🙂

 2. Pakko oli tulla kertomaan pieni vinkki teippiraja/sabluuna maalaukseen! Yritän selittää mahdollisimman selvästi. Elikkäs ennen tehoste maalia eli tässä tapauksessa musta, kannattaa alueet maalata kertaalleen valkoisella eli tuolla samalla maalilla, joka jo entuudestaan seinässä on. Tämä siksi, että usein seinän pinta ei ole täydellisen tasainen ja kun teippi poistetaan saattaa läheltä katsottuna raja näyttää rösöiseltä. Valkoisella maalaamisen idea on, että teippiraja tukitaan jotta tässä tapauksessa musta ei pääse teipin alle. Työssäni teen paljon teippirajauksia ja kyseinen tekniikka on loistava! ☺️ Ja on muuten upea seinä!

  1. Noora: Maalasin nuo valkoiset raidat ensimmäisenä, näissä kuvissa niissä on jo uusi maali pinnassa. 🙂 Reunasta tuli lähes luotisuora, voisi uskoa seinällä olevan tapettia maalin sijaan. 😀 <br />
   <br />
   Maalasin viimein koko huoneen, katonkin sain nyt maalattua ja herranen jestas miten suuri ero tuli heti valon määrään kun 12 vuotta vanha harmaantunut maali peittyi hohtavan valkoiseen. &hearts; Nyt on menossa ikkunankarmien toinen maalikerros ja sitten on lähestulkoon valmista. Välioven maalaan myös mutta sen jätän suosiolla eri kertaa, tässä on pari päivää jo mennä viuhahtanut ja haluan tytön tavarat tuosta eteisen seinältä takaisin hänen huoneenseensa ja huoneen käyttöön. 🙂

 3. Hyvältä näyttää jo nyt 🙂 Mullakin huomenna maalausta luvassa…ollut niin saamaton, että wc-seinät pitäis kertalleen maalata ja alkais sitten olla kaikki siellä valmista.

  1. Päivi S: No nyt tuumasta toimeen. 🙂 Minäkin olen vetkutellut tuon tytön huoneen kanssa, katto on pitänyt maalata siellä jo vuoden päivät, mutten ole saanut aikaiseksi. 🙂 Nyt on sekin homma hoidettu ja ainoa rempallaan oleva asia on kylppäri jonne ajattelin tehdä pienen pikakohennuksen vaihtamalla kaapinovet ja fiksaamalla valaistusta tehokkaammaksi. 🙂

 4. Jestas, en malta odottaa valmiista huoneesta kuvia, varmasti tosi makean näköinen huone 🙂 Ja vaihtelu tottakai virkistää. Muakin, olen kyllästynyt, kun niin monessa blogissa on keltaista 😀

  1. Minna: Me ollaan tytön kanssa aivan innoissamme, todella hyvältä näyttää ja mustavalkoisuus rauhoittaa ihanasti lelujen tuomaa värikavalkaadia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *