Arvostelussa Balmain -hiustuotteet!

Ostin testiin kokonaisen setin kohuttuja ja kehuttuja Balmainin hiustuotteita. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ymmärsin mistä kohkaaminen näiden ympärillä johtuu, vaikkakaan omia odotuksiani ei lunastanut kuin kaksi tököttiä seitsemästä. 🙂

balmain-shampoo-conditioner.jpg

Oma hyväkuntoinen suora hiuslaatuni kaipaa polkkamallista uloskasvettuaan volyymia ja kuohkeutta. Siitä syystä päädyin ostamaan Balmainin Volume -sarjan shampoon ja hoitoaineen, jotka eivät lupauksistaan huolimatta kuitenkaan pöyhkeyttäneet minun hiuspehkoani. Tuote toimii varmasti paremmin hennommassa hiuksessa, minun hiukseni ovat liian piikikkäät, tikkusuorat ja lasimaiset. Tuoksusta tykkäsin kovasti, kuten myös pullon ulkomuodosta ja kätevästä pumppunokasta. Pisteitä annan 7/10, en usko että tulen ostamaan näitä toiste

Hiuksiin jätettävä Leave-In Conditioning Spray -hoitoaine ei myöskään tehnyt minuun vaikutusta, vaikkei siinä ilmeistä vikaakaan ilmennyt. Käytän tämän loppuun tytön taipuisan takkutukan selvittämisessä, pisteitä ropisee 7/10

balm-mousse.jpg

Balmainin Volume Mousse -muotovaahto oli itselleni suuri pettymys. Se ei tee hiuksilleni juuri mitään, vaikka kuinka föönaan  hiusten tyveä ja pituuksia tulikuumalla puhalluksella pää alaspäin. Plussaa annan tuoksusta, sekä siitä ettei se tahmaa hiuksia, tai tee niitä rasvaisen ja raskaan tuntuiseksi. Pullossa lukee voimakkuusasteena strong, mutta omalle hiuslaadulleni tämä tuote ei vain yksinkertaisesti toimi. Jos kaipaat kampauksen pohjalle työstettävyyttä, muttet tarvitse lisätuuheutusta, voi tämä muotovaahto olla sinulle sopiva. Pisteet 7/10, itse en suosittele.

balm-session-medium.jpg

Käytän hiuslakkaa vain vauvahiusten ja katkenneiden haivenien siistimiseen, joten medium-tason kiinnitys riittää. Balmainin Session Spray Medium -hiuslakka sai minulta ensimmäisten käyttökertojen jälkeen hylätyn arvosanan, sillä suutin oli viallinen ja hiuslakka sumuttui suuttimesta epätasaisesti pienenä terävänä suihkaisuna. Kävin tekemässä reklamaation ja sain uuden ehjän pullon tilalle, jolloin käyttömukavuus nousi heti plussan puolelle. 🙂 Lakka tuoksuu ihan hyvältä, mutta omaan nenääni lemahtaa ikävän voimakas “ponnekaasun lemahdus”, josta en pidä. Tulee mieleen spray-maalit ja autotalli, enkä tahdo hiuksieni haisevan “kemikaaleilta”. 🙂 Lakka jättää hiukset aavistuksen koppuraiseksi ja välttyäkseen paikoilleen liimautuneelta korppukampaukselta, suosittelen suihkimaan lakan niin pitkän kantaman päästä kuin mihin käsi riittää. Arvosana 6/10, tätä en taatusti osta toiste. 

ST_Hair_Care_Set.jpg0000010874356_img_7553.jpg

Balmainin Silk Perfume -suihkeseerumi yllätti minut totaalisesti ja se tulee jäämään pysyväksi osaksi hiustenhoitoa. Arganöljyä sisältävä taianomainen suihke kosteuttaa, elvyttää sekä eheyttää hiusten pituuksia ja vaurioituneita latvoja. Se antaa kiiltoa, pehmeyttä, vahvuutta ja suojaa hiusta lämpöä ja UV-säteitä vastaan. Tuotetta suositellaan erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille sen kaksihaaraisia korjaavan ominaisuutensa ansiosta. Itse käytän silkkisuihketta vaihtelevasti sekä pyyhekuivaan että kuivaan tukkaan. Pyyhekuiviin hiusten pituuksiin se suihkutetaan noin 20cm etäisyydeltä, hiukset voidaan kuivattaa föönaamalla tai vapaasti. Hiuksiin tulee upea kiilto ja pehmeys, ilman tahmaa, öljyisyyttä tai raskautta. Kuivissa hiuksissa tuote toimii kiillottajana ja suosittelen suihkaisemaan silkkiseerumin kämmenelle, josta se on helppo levittää hiusten latvoihin. Tällä saa hyvin poistettua hiusten sähköisyyttä ja taltutettua sinne tänne sojottavat haivenet. Pisteitä täydet 10!!

Balmain-Paris-Hair-Couture-Texturizing-S

Balmainin Texturizing Salt Spray -rakennesuihkeen on kehuttu olevan markkinoiden paras ja uskallan yhtyä tähän mielipiteeseen. Suolasuihke tekee todella sen mitä lupaa, eli tuuheuttaa hiuksen tyvestä latvaan oman kohotustarpeen mukaan. Tällä saa jopa minun piikkisuorista jouhistani pelottavan pöyhkeän villinaisen kampauksen, vain roskat ja lehdet puuttuvat. 🙂 Tuotetta on helppo annostella suihkepullosta, tuoksu on miellyttävä ja se toimii myös kuivashampoon tapaan hätäkeinona kampauksen kohentamisessa. Suolasuihke poistaa hiuksista kaiken kiillon, joten suosittelen silkkiseerumia tai muuta kiiltoa antavaa tuotetta kampauksen viimeistelyyn. Pisteitä 10++, tämäkin jää aktiivikäyttöön ja suosittelen kaikkia tuuheutusta kaipaavia kokeilemaan tätä!

BalmainHair_omakotivalkoinen.jpg

Stockmann tarjoaa marraskuun kanta-asiakasetuna 20% alennusta Balmainin hiustuotteista, himppasen harmittaa kun ehdin ostamaan omani lokakuun lopussa, räyh. 😀

Ihanaa iltaa kaikille sateesta ja viimasta huolimatta!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Balmain.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Arvostelussa Balmain -hiustuotteet!

 1. Minäkin ostin merkin tuotteita pari vuotta sitten oikeastaan pelkästään kauniiden pakkausten vuoksi 😀 Suolasuihke tosiaan on hyvä, mutta minun nenääni sen tuoksu on liian voimakas ja pullo onkin jäänyt lähinnä koristeeksi :/ Mieheni pitää tuosta hiuslakasta, lyhyet hiukset saa sillä ilmeisesti sopivan jämäkästi paikoilleen 😀 Tuo silkkiseerumi vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, veikkaan että silottelee samaan tapaan kuin Mitchellin supersilikoni Super skinny serum?

  1. Elina: Suolasuihkeen tuoksu haihtuu aika nopeasti hiuksista, alussa se on kyllä aika voimakas. Lyhyeen hiukseen tuo lakka saattaa toimia hyvin, sillä saa varmasti kampauksen pysymään paikoillaan. 🙂 Itse tykkään enemmän sellaisesta liikkuvasta ja pehmeästi pidosta, siihen tuo lakka on liian voimakas vaikka medium-tasoa onkin. <br />
   <br />
   Silkkiseerumi silottaa hiukset todella sileiksi ja kiiltäviksi ilman tahmaisuutta. Suosittelen, varsinkin kampauksien yhteydessä käytettäväksi. Todella upea kiilto tulee hiukseen. &hearts;

  1. Heidi: Suihkutan sitä kaikkialle hiukseen, eli pää alas päin ja hiusten väleistä suihkin tyviin. Kannattaa pitää 20-30cm etäisyyttä niin suihke levittyy tasaisemmin isommalle alueelle. 🙂

 2. Vaikken kauneusjuttuja sisustusblogeissa yleensä tykkää lukea niin olisi kiva nähdä näistä kympin tuotteista hiuksissasi ennen ja jälkeen kuvat?

 3. Itse olen tykännyt Balmainin hiustuoksusta. Hieman öljyinen kevyt suihke, joka tuoksuu hyvältä ja tasoittaa päällimmäiset karheat hapsottavat hiukset (eli toi silk parfume). Ollut kestävä pullo, vuoden ollut käytössä ja kolmasosaakaan ei ole vielä kulunut.<br />
  <br />
  Tuo suolasuihke kuulostaa siltä, että sen kotiutan. Koitan josko siitä olisi kuivapesuaineen korvaajaksi.

  1. mari: Silk parfume on todella hyvä täsmätuote varsinkin nyt talvella kun suomalainen perinteinen hiuslaatu tuppaa sähköistymään ja sojottamaan taivasta kohden. 🙂 On tosi riittoisaa, minulla pullo kestää varmasti useamman vuoden. :)<br />
   <br />
   Suolasuihke on loistava, tykkään siitä eniten koko Balmain Hairin valikoimasta. Päivittäiseen käyttöön en suolasuihketta suosittele, mutta pari kolme kertaa viikossa voi aika huoletta kohentaa sillä kampausta, varsinkin otsahiuksia joilla on tapana &quot;likaantua&quot; ja lässähtää ennen muuta hiuspehkoa. 🙂

 4. Tuo silkkijuttu näyttää olevan melkein pelkkää silikonia. On kyllä hiuksille pitemmän päälle huono juttu…

  1. Whiter Shade of Pale: Silkkiseerumin suurin ainesosa on cyclopentasiloxane eli suomeksi dekametyylisyklopentasiloksaani, joka on väritön ja extraohut silikonivalmiste. Kyseinen seos on tuttu mm. kosteusvoiteista, meikkivoiteista (varsinkin ohuet nestemäiset voiteet kuten bb ja cc-voiteet), suihkusaippuoista ja joistakin huulipunista sekä kiilloista. On totta että silikonivalmisteita ei suositella käytettäväksi päivittäin sen kertyvyyden ja kerrostumisen vuoksi, mutta tämä kyseinen silikoniyhdiste on ohuen ja suojaavan koostumuksensa ansiosta vaihtoehdoista paras. Silikonissa on huonojen ominaisuuksiensa lisäksi myös monia hyviä puolia, joista Silk Parfymin osalta tärkein on hiuksen suojaus – ilmansaasteet ja UV-valo eivät läpäise hiuksen pintaa. En suosi itse silikonia sisältäviä tuotteita, mutta en ole ehdoton kieltäytyjäkään. Tämän tuotteen osalta teen mielihyvin poikkeuksen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *