Klassikkokaluste makuuhuoneessa – #mymuurame!

Vuorossa on toinen #mymuurame -kampanjan blogipostaus, jossa kaunis Muuramen säilytyskaapisto on siirtynyt ruokailutilasta makuuhuoneeseen. Lasiovellinen vitriinikaappi tekee kokonaisuudesta umpiovellista mielenkiintoisemman ja rakenteeltaan kevyemmän näköisen. Säilytystila riittää kahden ihmisen tarpeisiin – 12 hyllyä, kolme isoa vetolaatikkoa sekä vitriinin tarjoama extratila esimerkiksi koruille, laukuille sekä asusteille. Parasta on kuitenkin laajennettavuus sekä sivusuunnassa että ylöspäin, yläkaapeiksi sopivia moduuleja voi ostaa myöhemmin lisää mikäli säilytystilan tarve kasvaa. 

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8962.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9002.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9011.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8967.jpg

Hyvän suunnittelutyön tunnistaa laadukkaan viimeistelyn lisäksi toiminnallisuudesta, hyvin tehty ja loppuun asti mietitty säilytyskaluste kestää käytön ja kulutuksen lisäksi myös aikaa, eikä ole sidoksissa pelkästään yhteen kodin tilaan. Muuramen Mup-sarjan moduuleista rakennettu kaapisto sopii yhtä hienosti sekä ruokailutilaan että makuuhuoneeseen, kummassakin paikassa se on luonnollinen osa muuta sisustusta. Odotan innolla että pääsen jakamaan teille kuvat tytön huoneesta, jossa samainen kaappi seikkailee… se nimittäin sopii lastenhuoneen vaate- ja lelukaapiksi niin hyvin, etten osaa valita mikä näistä kolmesta variaatiosta olisi paras. 🙂

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8994.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8995.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9000.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8997.jpg

Kaappeihin on mahdollista ostaa lisähyllyjä oman tarpeen mukaan. Omaan French Wardrobe -pukeutumismetodiini kuuluu alle 100 vaatekappaletta, joten minulle riittäisi vähempikin kaappitila. Vaimennetuilla saranoilla äänettömästi sukeutuvia ovia on miellyttävä käyttää, pehmeästi liukuvista laatikoista puhumattakaan. ♥

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9003_2.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8970.jpg

#mymuurame -kampanjaan sekä 1000€ lahjakortin arvontaan voit osallistua Instagramissa sekä Facebookissa 22.11.2015 asti, lisätietoa löydät kampanjapostauksestani TÄÄLTÄ! Muurame jakaa osallistujien #mymuurame -kuvia Instagram-tilillään, joten käykäähän inspiroitumassa Muuramen Instagram-kanavalla – @muurameoy! 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Muurame)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

20 kommenttia “Klassikkokaluste makuuhuoneessa – #mymuurame!

 1. Ihanasti sopii Muurame makkariin. Tykkään selkeistä linjoista ja vaikka oksarekkisi onkin kiva niin tämä on enemmän omaan makuuni. Hauska nähdä vielä miten Muurame sopii lastenhuoneeseen. Kiva postaussarja 😊

  1. hani: Muuramen kalusteet ovat hienostuneella tavalla linjakkaita, laatikoiden ja ovien väliin jäävät raot tekevät kauniit vaakalinjat jotka saavat aikaan arvokkuutta. Olohuoneen tv-taso on yksi suosikkikalusteistani kautta aikain ja tämä vitriini taitaa ansaitusti saada paikkansa top3:ssa. 🙂

 2. Tykkään kyllä tosi paljon tuosta! 🙂 Meillä on jossain vaiheessa hankinnassa makuuhuoneen ja olohuoneen kaapistot ja tuo on niin nätti ja sisältää juuri sopivan verran hylly-, laatikko- ja avohyllytilaa. Makuuhuoneessa voisin pitää koruja, hajuvesiä ym. lasikaapeissa niin ne olisi sopivasti näkyvillä. Molempiin huoneisiin en kyllä halua samaa ratkaisua, mutta täytyy laittaa tämä mietintään! 🙂

  1. K-K: yllätyin miten hyvin tämä iso kaappikokonaisuus istuu jopa makuuhuoneeseen, jota ei koolla ole siunattu. ♥ Vitriiniin saa esille ihania juttuja, merkkilaukkukokoelmasta hääkuviin, eikä tarvitse pyyhkiä edes pölyjä. Itse yritän välttää pienen tilpehöörin esillä pitämistä makuuhuoneessa pölyn takia ja siivouksen helppouskaan ei ole haitaksi. Vitriinikaappi on hyvä ratkaisu. 🙂

 3. Olen ihmetellyt ennenkin, että miten oikein siirrät painavia huonekaluja tuosta noin vaan huoneesta toiseen 🙂

  1. Mari: nappaan hyvän otteen ja kannan, vaatii välillä hieman kikkailua ja tarkkaa ennakkosuunnittelua, sillä olen aika lyhyt. Muuramen kaappeista saa hyvän otteen, leveästä vitriinimoduulista tosin oli poistettava lasiovet, jotta sain siitä tiukan otteen. 🙂 Mustelmilta en välttynyt ja varsinkin jalat on siinä kunnossa että polven yläpuolelle loppuvia hameita tai mekkoja ei kuukauteen käytetä. 😀

  1. Sukhimatot: tosi kivasti sopii tämä kaappi myös makuuhuoneeseen, vaikea valita mikä ratkaisuista on paras. 🙂 Täytyneen laittaa gallup pystyyn ja kysyä teidän ääniä. 🙂

 4. Jännä nähdä mihin kaluste lopulta päätyy. Tämä makkariversio ei oikein miellytä minua ja tuskin se sinne jääkään! 🙂

 5. Upeasti sopii makuuhuoneeseen 🙂 Noin nättiä kaappia pitäisi kyllä mieluusti esilläkin, niin että vieraatkin voivat sitä ihastella 🙂

 6. Sopii ihan todella hyvin makkariin. Kiva tasapaino sängynpäädyn ja kaapin välillä. Molemmissa volyymiä, ja nuo<br />
  &quot;raidat&quot;. Laittaisin ennemmin makkariin kuin ruokailutilaan. Ainakin itse katselen mielelläni ruokapöydästä ulos, vaikka eihän sieltä juuri mitään tähän aikaan vuodesta näy. Kerro vähän, miten keksit juuri tuollaisen kokoonpanon, kävikö helposti vai pitikö miettiä paljonkin. <br />
  <br />
  Kivaa viikonloppua!

  1. Raili: ihanaa, sinäkin huomasit tuon vaakaraitojen toistumisen sängynpäädyn ja kaapin välillä. 🙂 ruokapöydässä istuessa on kiva katsella ulos ikkunasta, meidän pihalla on paljon erilaisia lintulajia joiden touhuamista on kiva seurata. 🙂 <br />
   <br />
   Kokoonpanon ideana oli sen monipuolinen käyttömahdollisuus ja se että sama kaluste sopii useaan eri tilaan sellaisenaan. Moni ostaa vuosien varrella uusia kalusteita tarpeiden muuttuessa, makuuhuoneisiin lipastoja ja lastenhuoneisiin avohyllyjä. Parhaimmat kalusteet muotoutuvat kuitenkin kaikkeen, Muuramen laatikostomoduuleissa voi säilyttää leluja, vaatteita, astioita, elokuvia, cd-levyjä, askartelutarvikkeita… Kaappien käyttötapa on puolestaan rajaton, ja eri moduuleista ja eri kokoisia ja näköisiä säilytyskokonaisuuksia tilaan kuin tilaan. &hearts;

 7. Hei<br />
  Et vissiin halua jostain syystä julkaista kommenttiani jossa kysyin onko kaappi vain lainassa kuvaus ajan. Jos näin on niin minusta olisi kyllä asiallista ilmoittaa tällaisesta yhteistyöstä postauksissa..

 8. Laita joku poistoon menevä pyyhe lattialle, kaappi sen päälle toiseen reunaan. Vedä toisesta reinasta; kaappi liukuu mukavasti, eikä tarvitse kanniskella. Näin itse siirtelen huonekaluja, joita on hankala kantaa. Toimii 🙂

  1. Kati: Olen käyttänyt pyyhetaktiikkaa aina välillä, loistava konsti liuttaa painavia kalusteita lattiaa pitkin ilman että kaluste tai lattia kärsii. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *