Peikonlehtiä & flunssapäivittelyä!

Tämän päivän postauskuvat ovat ihanan vihreitä, terveitä ja energisiä, eli kaikkea muuta kuin oma tai tytön olotila. Hirmuinen flunssapöpö hiipi salakavalasti tupaan, ja on niin raivoisaa ja limaisaa laatua että ihmettelen jos ei kunnon sikspäkkiä saa tällä yskimisellä. 🙂

Omakotivalkoinen_17112015_9096_2.jpg

Omakotivalkoinen_17112015_9098.jpg

Omakotivalkoinen_17112015_9092.jpg

Omakotivalkoinen_17112015_9088.jpg

Onneksi on Netflix ja Viaplay, joiden avulla voi viihdyttää itseään… on edes jotain “tekemistä” täällä sängyn pohjalla pötkötellessä. En kuitenkaan häiritse teitä enempää tällä sairaskertomuksella, vaan jatkan huilaamista ja toivottelen kaikille mukavaa tiistaita raikkaiden peikonlehtikuvien saattelemana! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Peikonlehtiä & flunssapäivittelyä!

 1. Pikaista paranemista teille! Ilkeetä hommaa tuo sairastelu nykyisin. Tuntuu, että ennen pääsi vähemmillä oireilla. Tai sitten aika kultaa muistot…

  1. Minna: Tuntuu kyllä että nykyiset flunssapöpöt ovat paljon ärhäkämpiä kuin aikaisemmin, tai sitten on vaan tullut vanhaksi ja mukavuudenhaluiseksi eikä enää kestä samalla tavalla sairastelua. 😀

  1. Ulla: Kiitokset! &hearts;<br />
   <br />
   Yritin onkia tietoa peikonlehden puhdistavasta vaikutuksesta, mutten löytänyt. Veikkaan siis että ei kuulu tuohon kategoriaan. Anopinkieli on hyvä huoneilman putsari, sitä suosittelen jos haluat parantaa makkarin ilmaa. 🙂

 2. Toivottavasti on jo paranemista näkyvissä! :)<br />
  <br />
  Ja kukkaan: eikö ole aivan liian pieni ruukku noin isolle kasville vai vääristääkö kuvakulma?

  1. K-K: Hieman parempi päivä on tänään. :)<br />
   <br />
   Peikonlehden purnukka on saman kokoinen kuin sen ruskea myyntiruukku, en osaa sanoa onko koko oikea vai olisi ollut parempi vaihtaa kasvi multineen isompaan astiaan. 🙂

 3. Peikonlehti viihtyy kokoonsa nähden pienessä ruukussa, turhaan ei kannata vaihtaa jossei vaikuta selvästi ahtaalta. Ja nuorta kasvia suositellaan vaihtaa vuosittain vain hieman suurempaan ruukkuun.

  1. Vierailija: Nykyinen ylipieneksi nimetty purkki on kooltaan sama kuin kasvin muovinen myyntiruukku, kokonsa puolesta kasvi ei siis kärsi purkissaan. 🙂 Sitten kun kasvi tuosta selvästi kasvaa kokoa vaihdan sen isompaan ruukkuun (halk 16cm). Siihen asti ihastelen peikonlehteä tuossa miniruukussan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *