Ihana yllätys!

Postiluukusta tipahti tänään muhkea pehmopussipaketti, jonka lähettäjäksi paljastui monessa tilanteessa tukenani ollut lukija R. ♥ Kyseisen henkilön sydän on puhdasta kultaa, sen olen tiennyt jo ensimmäisistä blogin välityksellä käydyistä keskusteluistamme asti. Hän osaa valita aina ne oikeat sanat ja myötäelää kanssani niin iloissa kuin surujen suvannoissakin… 

Omakotivalkoinen_01122015_9361.jpg

Omakotivalkoinen_01122015_9349.jpg

Omakotivalkoinen_01122015_9346.jpg

Omakotivalkoinen_01122015_9348.jpg

Omakotivalkoinen_01122015_9354.jpg

Paketista paljastui R:n itsensä neulomat suloisesti palmikoidut villasukat, minulle ja tytölleni. ♥ Olen sanaton tästä kauniista eleestä ja muistamisesta, meni sydämen sopukoihin asti. ♥

Ihana R, kiitos että olet olemassa, kiitos niistä monista kannustavista viesteistäsi ja tsemppaamisestasi, kiitos että olet jakanut kanssani ajatuksiasi ja mielenkiinnonkohteitasi, lämmin kiitos myös näistä ilostuttavista villasukista jotka jalassa pörröhaalarissani istuksin koneella kirjoittamassa tätä postausta. KIITOS! ♥

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

19 kommenttia “Ihana yllätys!

  1. Heidi: R on ihana ihminen, villasukat tulivat todella tarpeeseen ja liikutuin kyyneliin asti kun paketista avautui käsin kirjoitettu kirje ja suloiset sukat. ♥ ♥

 1. Oi miten ihanat sukat 😃 Tosi kaunis ele tältä lukijalta. Mukava huomata, että hyväntahtoisuuttakin vielä on ❤️

 2. Voi jumpe! Ihana lukija sinulla, miten voikaan noin kaunis sydän ja mieli jollakulla ollakaan. ♥

 3. Voi miten ihanat villasukat! Todella kaunis ele. Ihanaa, että niin hyväntahtoisia ja myötäeläviä lukijoita löytyy vielä ruudun takaa. 🙂

  1. Linda: Olemme tytön kanssa käyttäneet uusia villasukkiamme päivittäin ja kyllä lämmittää sydämestä tämmöinen muistaminen! ♥ ♥

 4. Vau…! ♥ Miten ihana yllätys ja miten ihana lukija sinulla! ♥ Aivan uskomattoman kauniit sukat!

 5. Tässä postauksesta tuli niin hyvä mieli. Kun lukee tätä vastausketjua, niin tajuaa, että nämä villasukat eivät ilahduta vain sinua ja tytärätsi, vaan jakavat hyvää mieltä meille kaikille. Taikasukat!<br />
  PS. Mitenköhän väri osuikin ihan oikein:)

  1. Tiina S: Ihanaa että meidän hyvä mielemme tarttuu myös teihin muihin. &hearts; &hearts; Tämä on loistava muistutus kaikkien kauheiden uutisten ohella siitä, että maailmassa ja meillä täällä Suomessa on paljon hyvääkin. &hearts; R ei tainnut arvatakaan miten suuri ilo näistä sukista meille on, jo pelkkä muistaminen ja käsin kirjoitettu kirje toivat kyyneleen silmäkulmaan. &hearts; &hearts;

 6. Hei!<br />
  Nyt ihan punastuin. Vai johtuuko siita, etta taalla etelassa on 25 astetta lamminta ja aurinko on jo paassyt puraisemaan hipiaa. Ihan tavallinen ihminen olen, mutta tykkaan tasta blogista ja kutomisesta. Positiivisin ajatuksin. <br />
  Terveisn R

  1. R: Sinä ihana lämminsydäminen ihminen! &hearts; &hearts; &hearts; Meillä täällä suomessa ei ole tarpeeksi sanoja, joilla saisin kerrottua miten kiitollinen ja otettu olen sekä villasukista että muistamisesta. &hearts; Valtavasti kiitoksia, villasukat ovat olleet ahkerassa käytössä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *