Joulukalenteritarjous vain tänään – Mademoiselle nojatuoli!

Monilla verkkokaupoilla on käytössään jonkin sorttinen joulukalenteri ja päivittäin vaihtuvia etutuotteita on mielenkiintoista seurata. Suurin osa valikoiduista tuotteista on kuitenkin sellaista tilpehööriä, etten itse ole innostunut hyvästä edusta ja alennuksesta huolimatta ostoksille. Finnish Design Shopin joulukalenterin etutuotteena on kuitenkin tänään aidosti fiksu valinta – Ilmari Tapiovaaran vuonna 1956 suunnittelema Mademoiselle nojatuoli mustassa ja valkoisessa värissä. ♥ ♥ ♥ Lempinimen Matami saanut tuoli on ehdottomasti mukavimpia nojatuoleja, joita olen koskaan kokeillut. Ei lainkaan hullumpi sijoituskohde veronpalautuksille, mikäli sellaisia tilille on tänään tupsahdellut. Itse sain ensimmäistä kertaa elämässäni mätkyjä, joten vuosittainen veronpalautus-shoppailu jää minulta väliin. 😀

FDS_Mademoiselle695.jpg

Mademoiselle tuolin historiikista, tuotannosta ja käyttökokemuksistani voit halutessasi käydä lukemassa heinäkuussa kirjoittamastani postauksesta TÄÄLTÄ

Myöhemmin tänään tulee juttua vaatteista, joululahjoista ja pehmeistä paketeista, heipat hetkeksi! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Artek, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *