Joulutunnelmaa lasikuvun alla!

Niinkin normaali asia kuin ruokakaupassa käyminen, on ollut viimeisen puolentoista viikon aikana hieman haasteellista koiran toipumisen ja alituisen vahtimisen vuoksi. Välillä olen soitellut hätiin siskojanikin, että olen päässyt täydentämään ruokakaappejani. Kahvipäänsärkyä pääsin potemaan myös ja onneksi ihana ystäväni Irina pelasti tilanteen piipahtamalla kahvipaketin kanssa kylässä… luoja miten hyvältä kahvi maistuukaan kun olet kaksi vuorokautta kärvistellyt ilman sitä. ♥ Tänään oli suorastaan onnenpäiväni, sillä pääsin pariksi tunniksi lumpustelemaan kaupoille ja ihmisten ilmoille täältä erakkomökistäni. 🙂

Omakotivalkoinen_05122015_9415_3.jpg

Stockmannin joulu piti tietysti päästä ensimmäisenä kokemaan ja päädyin ostamaan Mica Designin puualustalla varustetun lasilyhdyn, jota tiirailin jo lokakuussa. Lyhdyn sisälle ostin kimalteella suhutellun keltamähkän, joka on eriskummallisella tavalla viehkeä. 🙂

Omakotivalkoinen_05122015_9404.jpg

Omakotivalkoinen_05122015_9411.jpg

Nyt lämmittämään kupillinen glögiä ja fiilistelemään joulua The Family Stone -elokuvan pariin, huomiseen! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Joulutunnelmaa lasikuvun alla!

  1. Pippuriina: Yritin miettiä pääni puhki että mistä ostinkaan tuon kuusen, mutta en muista yhtään. 🙂 Kyseessä on todennäköisesti Stockmannin viherosasto, sieltä minun ainakin piti ostaa tämmöinen. 😀 😀 Kukkakaupoissa on aika hyvin näitä ns. keskikokoisia huonekuusia, tänäänkin törmäsin useampaan yksilöön kukkakauppojen ohi kulkiessani. 🙂 Myös Citymarketissa ja Prismassa olen nähnyt huonekuusia, sekä isoja että pienempiä malleja 6,95-29,95€ hintahaarukassa. 🙂

  1. Nanna: Ekassa kuvassa olohuoneessa on huonekuusi joka vilahtaa lasikuvun takaa. 🙂 Miffe toipuu ja ensi keskiviikkona on tikkien poisto. 🙂 Sen jälkeen päästään palailemaan normaaleihin rutiineihin pikkuhiljaa. Pitkiä lenkkejä ei voida aloitella tämän vuoden aikana vatsalihasten parantumisen ja sisäisten tikkien vuoksi, mutta muutoin koittaa ensviikolla paluu arkeen. ♥

 1. Hei Miia! Olen jo kauan ollut valkoisen kotisi ja blogisi ihailija. Minulla olisi sinulle e-mailitse kysyttävää, vastaisitko, jos kysyisin? 🙂 Asia liittyy ylipäätään blogiaamiseen, blogiyhteistyöhön jne :)<br />
  <br />
  t. Tanja

 2. Minusta taidokas viherkasvisisustaminen lähtee siitä, että tiedostetaan elävän olennon, tässä tapauksessa kasvin, tarpeet: valo, happi ja vesi. Sen jälkeen voi kasveille kyllä kekiä uusia, erikoisia paikkoja ja ottaa näin osaksi moderniin sisustukseen. Se, että kasvi laitetaan noin ahtaan kuvun alle kyllä on aika lyhytaikainen ratkaisu, eikä minusta mitenkään näytä kauniilta. Kyseessä on keino aiheuttaa hidas kuolema ja miten sellainen olisi kivan näköistä? Sama jos sisustaisi hamterille paikan lumiselle parvekkeelle. Eihän se siellä pärjää. Sama koskee näitä kukkia Muuramen vitriinissä. Sisustusratkaisuina nämä ovat vähintäänkin erikoisia. Valitat usein, että kasvisi kuolevat. Ne ovat väärissä paikoissa ja liian pienissä purkeissa, ja kuolevat siksi. Kasvit on ensisijaisesti kasveja ja vasta toissijaisesti sisustuselementtejä.

  1. kasvit: Olet täysin oikeassa. 🙂 <br />
   <br />
   Kasvi on ihme kyllä viihtynyt todella hyvin kuvun alla ja mitä olen vihersisustamiseen perehtynyt, on ns. kasvihuone monelle kasville todella hyväksi, erityisesti silloin jos on poissa kotoa eikä kasveille ole kastelijaa poissaolon ajaksi. Ulkonäkökysymys on vuorostaan makuasia, josta ei kannata alkaa kiistelemään. Minusta kupu kasveineen näyttää aivan ihanalta (en kai muuten olisi sitä kuvun alle laittanutkaan) ja ymmärrän täysin että joku toinen, kuten tässä tapauksessa sinä, ei näe asiaa samalla tavalla. 🙂 Kiitokset kommentistasi, siinä oli paljon hyviä asioita nostettu esille. &hearts;

 3. No voi hyvä luoja tuota edellistä kommenttia. Ei koristekasvia ja hamsteria voi verrata toisiinsa, koska elävillä elukoilla ei sisusteta. Ja nuo koristekasvit ei elä pitkään, vaikka mitä tekisi.<br />
  <br />
  Mutta joo. Mulla on aivan samannäköisiä kupuja kaksi, mutta ne on lamppuja 🙂 Mäpä nyt sain päähäni tästä postauksesta, että taidan koristella ne jouluisesti tuolta sisäpuolelta. Lasikuvut ja lasimalja-asetelmat ovat kiinnostaneet minua pitkään. Mutta lasikupuja en ole nähnyt kuin mininä.

  1. Minna: Ei minustakaan, hamsteri on omistajalleen lemmikki ja perheenjäsen kuten isommatkin kotieläimet. Kukat ja kasvit taas ovat koristeita kuten kynttilänjalat ja valokuvakehykset, tärkeitä tietenkin mutta hengettömällä tavalla vaikka ovatkin elollisia. :)<br />
   <br />
   Tuo kupu on niin ihana, sen sisään saa vaikka millaisia viritelmiä, jouluvaloistakin saisi todella kauniin asetelman. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *