Pikkujoulupirskeet ystävän kotona!

Vietimme tutulla tyttöporukalla pienimuotoisia pikkujouluja hyvän ystäväni Irinan luona. White & Fresh -blogistakin tuttu koti on asujansa näköinen – kaunis, viihtyisä, tunnelmallinen ja täynnä ihania pieniä yksityiskohtia…

Omakotivalkoinen_kylassabloggaajankotonaOmakotivalkoinen_kylassabloggaajankotona

New Yorkissa kanssani syyskuussa seikkaillut Irina muutti tähän uuteen pienikokoisen kaksioonsa viikko matkalta paluun jälkeen. Huonekalut ja tavarat löysivät nopeasti paikkansa ja vaikka Irinan omien sanojen mukaan sisustuspuoli on vielä vähän vaiheessa, on kodista huokuva tunnelma minusta aivan ihana. ♥ Tykkään itse siitä miten selkeää ja sopivalla tavalla avaraa Irinan kotona on, valkoisuuteen on yhdistetty mustan ja harmaan värin lisäksi luonnonmateriaaleja sekä terästä. Jaan Irinan kanssa saman sisustukseenkin vaikuttavan elämänfilosofian turhasta tavarasta ja turhista asioista luopumisesta. Tavaramäärän merkitys korostuu erityisesti silloin kun puhutaan aidosti tärkeistä, tarpeellisista ja tunnepitoisista jutuista – kaikki hyvä korostuu, kun raivaa turhan massan pois ympäriltä häiritsemästä. Irinan kotiin ja sisustuksen taustalla olevaan ajatusmaailmaan voit käydä tutustumassa hänen blogissaan TÄÄLLÄ! 🙂

Omakotivalkoinen_kylassabloggaajankotona

Ystävystyimme Irinan kanssa jo lähes 15 vuotta sitten ja pitkän yhteisen taipaleen varrella olemme saaneet kokea monenlaisia vaiheita ja unohtumattomia nuoruudenseikkailuja. 🙂 Olemme tukeneet toisiamme elämän heittäessä häränpyllyä, on itketty surut ja murheet toisen olkapäähän ja toimittu järjen äänenä silloin kun toisen omat ajatukset ovat solmussa. Olemme riidelleet raivoisasti, mutta aina sopineet välimme kyynelten ja ikävän saattelemana. Olemme iloinneet toistemme puolesta ja ilostuttaneet toisiamme. Olemme nauraneet vatsamme kipeäksi surkeista vitseistä ja ulkopuolisen korvaan tyhmiltä kuulostavista jutuista – “Irina hei, jos opettajasta taivutetaan opettajuus, niin taivutetaanko ylioppilaasta sitten ylioppiluus vai ylioppilallisuus? En mä tiiä Miia, voisko se olla toi -lallisuus, eiku vähän kuulostaa tyhmälle toi lalli, et ei se kyl noin voi olla” 😀 Yhdessä uskalsimme olla tarpeeksi rohkeita bloggaamisenkin aloittamiseen 4,5 vuotta sitten, kuten monessa muussakin asiassa olemme myöhemmin olleet. Ystävän tuki ja turva tiukassa tilanteessa on korvaamattoman arvokasta. Olemme myös toteuttaneet yhteisiä haaveitamme, joista tuorein ja ehdottomasti tärkein on New Yorkin matkamme, enkä parempaa matkakumppania olisi voinut toivoa… Täydellinen matkakohde, täydellinen matkakumppani = täydellinen elämys. ♥ 

“En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa…” sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua “… paitsi ystäviä…” 

Nalle Puh jatkoi: “Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!”

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Pikkujoulupirskeet ystävän kotona!

    1. Heidi: ystävät ovat ♥ ♥ ♥ Seuraavat istujaiset voisi kehitellä vaikka tänne meille, olisko vaikka kinkunsulattelukarelot tammikuussa? 😀

  1. &hearts; &hearts; En taaskaan löydä sanoja….niisk… &hearts; &hearts; ja silti kommentoin. 🙂 <br />
    Elämä on ihmeellistä, kohtaamiset ja sekä ystävyys. &hearts;

    1. Soili: Sinä löydät aina oikeat sanat!!! &hearts; &hearts; &hearts; Olet jotenkin niin läsnä, sinun suuri sydämesi huokuu lyhytsanaisestakin kommentista läpi &hearts; &hearts; Halaus sinulle Soili! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *