Sisustuksen somehitti – NUR terästarjottimet!

Ihastuin keväällä tanskalaisen suunnittelijan Maja Bøgh Vindbjergin NUR-tuotemerkin terästarjottimiin, joita näkyy paljon tanskalaisten sisustajien kodeissa. Tarjottimilla on sata ja yksi käyttötapaa, Instagramin perusteella suosituimmalta vaikuttaa niiden hyödyntäminen kynttiläalustoina. Suomeen toimittavia NUR-tuotteiden ostopaikkoja ei vielä hetki sitten ollut kuin pari tanskalaista toimijaa, joissa molemmissa toimituskulut lähentelivät kahtakymppiä. Olen vinkkaillut monille skandinaavisia sisustustuotteita täällä kotipuolessa jälleenmyyville NURista ja toivonut kyseistä merkkiä lisättäväksi valikoimaan… Kenties toiveeni on kuultu, sillä NURin pohjoismaista yksinkertaisuutta noudattelevia tuotteita löytyy tällä hetkellä Living 24/7 sekä MiaDesignin verkkokaupoista. 🙂

Omakotivalkoinen_10122015_9496.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9499.jpg

Omat ihanat NUR-tarjottimeni tilasin Living 24/7:stä ja menin aivan sanattomaksi siitä, miten kauniisti ostokseni oli paketoitu. Sydämenmuotoisella tarralla suljetut silkkipaperikääreet olivat niin nättejä, etten meinannut raaskia niiden sisälle kurkistaakaan. 🙂 Kuitti oli vuorostaan sujautettu läpinäkyvään muoviseen Merry Christmas -pussukkaan, joka viimeistäänkin teki koko ostokokemuksestani yhden tämän vuoden parhaimmista. ♥ Tuli tunne että minua todella arvostetaan asiakkaana, mikä on valitettavasti erittäin harvinaista nykypäivänä. 

Omakotivalkoinen_10122015_9500.jpg

Ylempi tarjotin on S-kokoinen korkeanmallinen minitarjotin, joka sopii erinomaisesti saippuaalustaksi kylpyhuoneeseen, tai yöpöydälle sormuksien, korujen ja kellojen riisumista varten. Alempi on matalampaa perusmallia ja kooltaan medium. Alla muutama sommitteluidea M-kokoisesta tarjottimesta…

Omakotivalkoinen_10122015_9503.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9507.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9519.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9524.jpg

Tarjotin päätyi lopulta keittiöön ja sen päällä on Pauligin vihreänsävyiset kahvi- ja jouluteepaketit, teräksinen teesihti sekä Cocovin Spirulina-purkki. Kuvaan teille tuon kyhäelmäni erikseen keittiöpostauksen yhteydessä, joka ilmestyy loppuviikon aikana. 🙂

Omakotivalkoinen_10122015_9516.jpg

S-kokoinen tarjotin on tällä hetkellä yöpöydällä kellon ja puhelimen kanssa. Saatan siirtää sen kuitenkin kylpyhuoneeseen käsisaippuan ja -rasvan alustaksi, sillä käsisaippuapullo lorottelee pesuainetta itsestään, enkä jaksaisi joka päivä pyyhkiä saippuasta tahriintunutta pöytätasoa. 

Huomenna onkin jännät paikat, sillä elämäni ensimmäistä kertaa meidän kotiin saapuu siivouksen ammattilaiset… 🙂 Tästä(kin) jutusta lisää huomenna, siihen asti heipat!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Sisustuksen somehitti – NUR terästarjottimet!

 1. Niin ihanat tarjottimet! Ja minä kun en meinannut yhtään keväällä ymmärtää intoiluasi näistä. ;D

  1. Irina: Hahahaa, muistan meidän keskustelut näistä NUReista, mä olin aivan liekeissä ja mietin miten saisin järkevöitettyä kalliita postareita sieltä tanskalaisesta verkkokaupasta. 😀 Turhaan en hehkutellut, ootas kun näät ne livenä niin ymmärrät hypetystäni vieläkin enemmän. 🙂

 2. Nää on ihania tarjottimia! Kiitos kun vinkkasit mistä näitä saa, meillekkin tulossa nyt tämä tarjotin valkoisena koossa L ♥ kauanko kesti toimitus sinulla? 🙂

  1. Lumikukka: Ollos hyvä! 🙂 Itsekin mietin tuon L:n kanssa että pitäisiköhän vielä yksi ostaa. 😀 Myös se magazine-kokoinen kiinnostaisi. 🙂 Toimitus kesti viikon. 🙂

  2. Joo minä mietin pitkään tuota L -kokoa tai Magazineä, päädyin matalien reunojen takia L -kokoon mutta katsotaan nyt vielä, pitääkö näitä saada lisää kun yhden saa 😀

  3. Lumikukka: Tarjottimien osalta on vaikea valita, kaikissa niissä on omat hyvät puolensa. 🙂 Magazine-tarjottimeen saisi lehtien lisäksi myös ihanan kynttiläasetelman koristehiekan ja -kivien kanssa. Hieman houkuttelisi ostaa sellainenkin… 🙂

 3. Sulla näitä tarjottimia, rasioita ja purnukoita tulee ja menee… Eikös ne ikkunanpesijät olleet ammattilaisia?

  1. Beachwalk: niin menee ja tulee, pieniä sisustusjuttuja on kiva välillä vaihdella. 🙂 Mihin nuo ikkunanpesijät liittyvät? Ikkunat pesemässä käynyt henkilö oli ikkunoiden pesun ammattilainen kyllä, mutta nyt puhun kotisiivouksesta. 🙂

  2. Beachwalk: On ikkunoiden pesu minullekin siivoamista, mutta erikseen ostettu ikkunanpesupalvelu ei kuulu kotisiivouksen piiriin. 🙂 Kotisiivous ei siis pidä automaattisesti sisällään ikkunoiden pesua, vaan se pitää aina erikseen tilata ja ostaa mikäli sellaista kaipailee. Itse en meidän ikkunoita pese tuon korkeanpaikankammoni takia, liian korkeat maisemat ja pökerryn vielä alas avoimesta ikkunasta, huiiii 😀

 4. Minäkin innostuin näistä heti, kun ensimmäiset tuotekuvat tulivat julki :). Muutkin NURin tuotteet ovat kyllä tosi ihania ♥.

 5. Kiitos mukavasta blogista, käyn päivittäin kurkkaamassa mitä kivaa tänne on ilmestynyt. Nuo helmillä koristellut joulupallot ovat aivan ihanat, mistäköhän ne ovat? Mukavaa joulun odotusta!

  1. @anna: Kiitokset mukavasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Helmipallot ovat Stockmannilta ostettu, muistaakseni neljä vuotta sitten. Stockmannilla on ihania joulupalloja ja mallisto vaihtuu joka joulu, tämän joulun valikoimassa on yksi helmillä koristeltu joulupallo, joka muistuttaa hieman tätä minun versiota. Uudessa pallossa on helmet harvemmassa ja pallo hohtaa hieman hopeaan, Decor Stockmann merkkia taisi olla jos oikein muistan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta! &hearts;

 6. Tätä blogia seuraan säännöllisesti, sisustusmaku samanlainen joten hyvä paikka löytää ideoita omaan kotiin. Tuolta living 24/7 kaupasta itsellä myös todella positiiviset kokemukset.

  1. M: Kiitokset kommentistasi, ihana kuulla että käyt kyläilemässä täällä säännöllisesti ja jaat kanssani samanlaisen sisustusmaunkin. &hearts; &hearts; Living 24/7 on mukava kauppa, pari kertaa siellä olen nyt käynyt ostoksilla ja erittäin positiiviset kokemukset minullakin. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *