Jouluarvonnan voittaja!

Kaunis kiitos kaikille joulukyselyyn ja arvontaan osallistuneille! ♥ On ollut ihanaa ja mielenkiintoista lukea teidän joulusuunnitelmista, jouluisen tunnelman tuojista ja ajatuksistanne jouluisen kodin sisustamisesta. Kommenteista voisin melkeinpä tehdä postauksenkin, mikäli vaan ehdin ennen joulua analysoimaan vastauksianne perusteellisemmin. Pintapuolisena yhteenvetona sanoisin, että moni lisää joulusisustukseensa ripauksen punaista perinnettä. Metalliväreistä erityisesti hopea tuo monelle jouluntuntua ja aito kuusi tuoksuineen on sellainen klassikko ettei sitä päihitä mikään. Mukavaa oli myös huomata miten suuri joukko siellä ruudun toisella puolella on teitä, jotka ette koristele kotia jouluksi sen ihmeemmin ja jaatte kanssani samanlaiset ajatukset ja hetkittäiset ristiriitaiset fiilikset sesonkisisustamisesta. 🙂

Jouluarvonta on suoritettu

Samalla vanhalla ja tutulla tavallani Random.org -arvontakoneen avustamana jouluarvonnan voittajaksi valikoitui nimimerkki Laura Olivia, jonka kommentti kuuluu näin:

Voittajan kommentti

Ottaisitko Laura Olivia pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi osoitetietojesi kera, jotta saan jouluisen tuotesetin sinulle mahdollisimman nopeasti matkaan. 🙂 Mikäli käy niin hassusti ettei voittajasta kuulu tiistaihin 15.12. mennessä, arvotaan tuotesetille uusi voittaja kaikkien osallistuneiden joukosta. 

Onnea vielä Laura Olivialle ja lämmin kiitos kaikille joulumieltä ja -sisustustarinoitaan jakaneille! ♥


Miia / Oma Koti Valkoinen - -