Viikonlopun tunnelmia!

Joulu jo kolkuttelee ovella, ja vaikka hampaat lähes irvessä olen yrittänyt motivoida itseäni jouluiselle tuulelle, on joulumieleni kadoksissa. Eilisiltainen visiittini Instagramin #christmas2015 -hashtagin takaa avautuvassa jouluisessa ihmemaailmassa sai aikaan pienen alakulon ja suuren epäonnistumisen tunteen – kyllähän sitä sisustusbloggaajana nyt täytyy joulu tuoda kotiin. Päänsisäisen painimisen jälkeen päätin lopettaa asian murehtimisen ja heittää hanskat naulaan – jouluhan on mielentila, eikä pelkästään miljöö, jossa joulua vietetään. Meidän joulu koristautukoon tänä vuonna itsestään, tulkoot joulu sydämeeni… tai olkoot tulematta. 🙂 Joulu tulee jokatapauksessa ja voin nauttia pitkästä vapaasta, hyvästä ruoasta ja yhdessä olemisesta ilman joulukoristeita ja jouluun liittyvää hössötystäkin. 🙂 Hyvällä omalla tunnolla nautiskelen raikkaan vihreästä väristä ja epäjoulumaisesta tunnelmasta, jakaen siitä kuvien välityksellä ripauksen teillekin. ♥

Omakotivalkoinen_11122015_9547_2.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9556.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9558_2.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9550.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9553.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9552.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9565.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9567.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9568.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9537.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9531.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9577.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9578.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9533.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_9583.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_3041.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_3043.jpg

Omakotivalkoinen_11122015_304322.jpg

Ihanaa viikonloppua kaikille ja huomiseen, jolloin luvassa juttua kotisiivouksesta…

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

45 kommenttia “Viikonlopun tunnelmia!

 1. No nyt tuli paha mieli. Jos et itse tykkää laittaa joulua, etkö laittaisi sitä lapsesi tähden? Itse muistan kuinka taianomaista ja satumaista aikaa joulun aika oli. Nyt jää pienoiselta ihanin aika vuodesta kokematta sen vuoksi, kun äiti ei vaan halua pilata siustusta tökeröillä joulukoristeilla. Olen ymmälläni.

  1. Joulunlapsi: Joulu on taianomainen ja satumainen varmastikin silloin kun perheen sydämet ovat joulunteossa mukana ja maassa edes pieni ripaus lunta. 🙂 Väkipakolla väännetty joulusisustus ei kuitenkaan aja samaa asiaa ja on omasta mielestäni kaukana satumaisesta. Tyttö saa kyllä nauttia jouluisista asioista, on joulukalenteria, jouluohjelmaa, ikioma pieni hyasintti jonka aukeamista seuraa innolla, on pipareiden leivontaa ja koristelua sekä jouluradio joka on soinut meillä päivittäin jo kaksi viikkoa. Se että joulu ei näy meidän kotoa ulospäin ei tarkoita sitä ettei joulusta voisi nauttia yhtään. Kommenttisi oli hieman ylilyövä ja turhan dramaattinen. 🙂

  2. Claudia: Älkää suotta olko ymmällänne, en taida olla tänä vuonna ainoa PK-seutulainen jonka joulumieli on kadonnut kaamoksen keskellä. Ilmalla on varmasti suuri vaikutus niin minun kuin muidenkin antijouluiseen tunnelmaan, eikä kyseessä ole sentään viha joulua kohtaan. Kyllähän minä mielelläni olisin sydän sykkyrässä jouluhurmoksesta, mutta minkäs teet kun ei siltä tunnu ja odotan tällä hetkellä lähinnä helmikuuta ja aurinkoisempia päiviä. Tyttö saa nauttia joulusta kyllä vaikka meidän kotona ei vielä olekaan koristeita ripoteltuna sinne tänne. Ja eikös se oikean kaavan mukaan mene muutenkin niin että joulu koristellaan pikkuhiljaa joulukuun aikana, kuusi vasta aattona. 🙂

 2. Tulipas jotenkin kesäinen fiilis näin valoisista kuvista. 🙂 Tuntuu, että meillä on kotona pimeää ihan jatkuvasti kun aamulla aikaisin lähtee ja illalla takaisin tulee. Teille on tullut olkkariin jotkut nojatuolit? 🙂 Mukavaa joulunodotusta!

  1. Johanna: Tuo pimeys on musertavaa, olisi edes pieni valkoinen lumihaituva maassa tuomassa valoa, mutta ei. Vettä sataa vaan solkenaan, tuulee niin ettei meinaa eteenpäin päästä ja maa on ihan rapainen ja kurainen. Tälläiset ilmat ovat yleensä maaliskuussa, tosin sillä erotuksella että maaliskuussa on paljonpaljon valoisampaa. Ehkä siksikin joulumieli on hukassa… Meillä on nyt tosi keväistä ja kaikkien sisustusnormien vastaisesti antijouluisaa. 😀 Valkoisuus ja vihreys antaa kivasti voimaa kaamoksen keskellä. :)<br />
   <br />
   Nojatuolit pelmahtivat sisään alkuviikosta, postailen niistä teille hieman myöhemmin. 🙂 Ihanaa joulunodotusta! &hearts;

 3. Voi Miia sä oot jotenkin niin ennalta arvattavissa! Kyllähän me kaikki tiedettiin ettei ne Hayn nojatuolit vaan ole hyvät! ;P Mun on pakko aina perjantaisin lukea sun blogia, saan siitä jotkut megainspikset viikonlopun alkuun! 🙂

  1. Stone: Hayn tuolit ovat kyllä oikein hyvät, eivät sen vuoksi ole vaihtuneet toisiin nojatuoleihin. 🙂 Megainspikset ovat kivoja, sellaisia saan välillä itsekin, viimeksi tänään kun katselin muutaman Vloggaajan videoita Youtubesta. 🙂 Leppoisaa lauantaita!

 4. Huonekuusi Kubuksessa näyttää siltä, että se olisi kaatumaisillaan. Kulho on aivan liian pieni ja matala.

  1. Huonekuusi: Huonekuusi mahtui Kubukseen multineen, joten koko ei ole sen pienempi kuin kuusen alkuperäinen muoviruukkukaan. 🙂

 5. Täällä kans sama juttu että joulumieli on kadoksissa. Mulla se luultavasti johtuu siitä kun täälläpäin ei ole lunta. Koko ajan on pimeää eikä lunta ole edes luvassa tänne. Olen tottunut valkoiseen jouluun ja mulle se on tärkeää. Tuohan se valoisuuttakin huomattavasti. No, jouluun on vajaa kaks viikkoa aikaa joten toivottavasti saan viettää valkoisen joulun. Ihanaa viikonloppua kuitenkin teille!

  1. Marja K: Kyllä se joulu vaan kaipaa lunta, ilman sitä joulu ei tunnu joululta. Olisi edes pientä routaa ja huurretta maassa, mutta ei. Märät kuraiset kadut, ruohikko rehottaa vihreänä ja monissa pensaissakin on vielä lehdet tallella. Rusakotkaan eivät ole vaihtaneet talviturkkiin ja näimpä läheisen kadun varressa muutaman taimenkin nousseet mullasta näkyville. Kovia pakkasia en kaipaa, mutta tämä lähes kymmennen asteen lämpötila, pimeys ja sade saa mielen ankeaksi. Muutenkin kun olen taipuvainen kaamosmasennukseen, niin tämä alkaa olla jo liikaa. 😀 Vielä on onneksi aikaa ja toivottavasti saataisi valkoinen joulu tänne eteläänkin. &hearts;

 6. Kyllähän näistä jouluista tunnelmaa huokuu sun kuvista! Vihreä väri on niin raikas luonnon oma väri. Tänä vuonna joulu on ikäänkuin hiipinyt salaa, että siihen en itsekään ole niin ehtinyt reagoida kuten aiemmin. Mutta joskus näinkin päin. Ehkä tuo sää myös on osasyy siihen ettei joulu niin tunnu joululle, kun meillä pääosin vain sataa vettä.

  1. Aikku: Vihreä on kaunis ja tummemmassa sävyssä ehdottomasti myös jouluinenkin. &hearts; Sää vaikuttaa aivan varmasti joulumieleen, olisi niin ihana saada pieni hentoinen lumikerros jouluksi. &hearts;

 7. Täälläkään ei vielä ole joulufiilistä, mutta uskon että huomenna kotia jouluun koristellessa, joulumusiikkia kuunnellessa ja pipareita paistellessa se joulumieli pikku hiljaa hiipii. <br />
  Teillä näyttää aika keväiseltä nyt tuon vaalean vihreän värin vuoksi, ehkä. Mutta mitäpä jos annat tytölle joulukoristeet ja laitat joulumusan soimaan, luulen että lapsen riemu ja jouluinen musiikki koristeineen tuo teillekkin joulun tunnun. Niin ja se pipareiden teko 🙂

  1. White: Meillä soi jouluradio yötä päivää, ihanasti rytmittää tekemistä ja varsinkin iltaisin on ihana rauhoittua joulumusiikin tahdissa yöpuulle. &hearts; Eiköhän se joulufiilis sieltä tule viimeistään kun kinkku paistuu uunissa ja tuoksu leviää koko kotiin. 🙂

 8. Pöh, miettikää taas vähän mitä täällä kommentoitte… 😀 Mun mielestä jouluhössötykseen ei tarvitse lähteä mukaan edes &quot;lapsen takia&quot;, kuten joku tuolla aikaisemmin kommentoi. Lapselle on tärkeintä, että äidillä on hyvä mieli, koristeet ovat kyllä ihan sivuseikka. (Voin kertoa ihan omasta kokemuksesta.) Hienoa, että joku uskaltaa tehdä erilailla, ja olla välittämättä ympäristön ja markkinakoneiston joulupaineista. Ja lapsihan tulee saamaan varmasti ihanan joulun – ilman krääsää: on turvallinen koti, ruokaa, muutama lahjakin, vanhemman/vanhemmat jotka eivät ole humalassa… <br />
  Itsekin jätän kotini koristelematta, tulkoon joulu muilla keinoilla sydämiimme!!!

  1. Marikaxoxo: Jouluhössötys on ihanaa silloin kun se tulee suoraan sydämestä. &hearts; Pakolliselta tuntuva hössöttäminen on aika kauheaa, enkä itse halua enää sitä painetta tuntea joka pari viikkoa sitten vielä oli. 🙂 Sisustusbloggaajana pitäisi olla aina ensimmäisten joukossa julistamassa joulusisustuksen ilosanomaa ja se lisäsi paineita vielä entisestään. Koin ettei minulla ole oikein mitään sanottavaa tai oikeastaan ideoitakaan joulun suhteen ja haaveilin lähinnä vaan kylpylään karkaamisesta. 😀 Siksipä tänä vuonna koristelen kotia myöhässä jos silloinkaan, täysin oman fiiliksen mukaan ja ottamatta paineita &quot;vääränlaisesta&quot; joulusta. 🙂 Kiitokset sinulle kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts;

 9. Ihanan raikkaalta näyttää 😊 Onko tuolit kenties Ikean Kivikit? Todella inhottava kommentti tuolla nimimerkillä joulunlapsi, että kehtaakin. Joulufiilis on varmasti monelta hukassa tuon pimeyden vuoksi, mutta on tässä vielä aikaa ja varmasti kerkee joulun laitella ilman viikkojen hössötystä. Usko pois 😇

  1. Sari: Ovat Ikean Kivikit. 🙂 Joulunlapsen kommentti oli ehkä himppasen kärjistetty ja ylireagoitu. 🙂 Joulufiilis tulkoon jos on tullakseen tänä vuonna, en aio ottaa paineita enää sekunniksikaan meidän kodin jouluttomuudesta. Kynttilät ja jouluradio saavat jouluruoan lisäksi riittää, ja kuusestakin pääsemme nauttimaan mummilassa aattona… Tyttö on koristellut omaa huonettaan itse askarrelluilla lumihiutaleilla, mutta totesi itsekin että on aika tyhmää kun ei ole yhtään lunta eikä pääse edes pulkkamäkeen. 🙂 Omaa antijouluista mieltäni en ole mitenkään lietsonut täällä kotona tytölle, joten hän on tuon huomion tehnyt aivan itsekseen. Lumettomuus, pimeys ja sade vaikuttaa lastenkin joulumieleen, tai ainakin heidän osalta jotka uskovat vielä joulupukkiin kuten oma tyttöni. 🙂

 10. Eksyin blogiisi ihan vahingossa vuosi sitten, kun googletin vaaleita sisustuskuvia. Olen siitä asti aktiivisesti seurannut ihanan raikasta ja selkeän tyylistä blogiasi. Saan ihan valtavasti inspiraatiota ihanista kuvistasi ja innostuksesi suomalaiseen designiin on tarttunut myös minuun. Hyvää joulumieltä perheellenne ja nautitaan tulevista pyhistä. 🙂

  1. Marika: Kiitokset kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan! &hearts; &hearts; &hearts; Suomalainen design on lähellä sydäntäni ja yksi suurimmista mielenkiinnonkohteistani. Suomalainen tapa miettiä tavaran kokonainen käyttökaari jo suunnitteluvaiheessa on maailman parasta, tuon eron huomaa hyvin jos vertaa esimerkiksi italialaisten suunnittelijoiden töihin, joiden joukossa on paljon ulkoisesti kauniita mutta epäkäytönnöllisiä kalusteita ja kodin tarvikkeita (vrt. naarmuuntuvaa kovaa muovia kalusteissa, koukeroita ja koloja keittiövälineissä joita ei saa peruspesulla puhtaaksi jne.). Meillä suomessa kaikki tehdään hyvin yksinkertaisesti ja sellainen metsäläisyys on aina läsnä jollain tapaa. Käytämme paljon puuta materiaalina, kuviot ovat koukeroisimmillaankin selkeitä ja varsinkin kalusteissa näkee paljon selkeitä linjoja ja ajattomuuteen pyrkiviä muotoja. Tokihan joukkoon mahtuu myös trendikkäitä oman kautensa asioita, mutta pääpiirteittäin suomalainen design on maailman yksinkertaisinta ja kauneinta! &hearts;

 11. Oikein kotoisalta näyttävät uudet nojatuolit! Ja voi, miten kaunista teillä on! &hearts;<br />
  <br />
  Yksi kiva, moderni tapa saada joulukoristeita esille olisi laittaa kauniita joulupallojasi (muistelisin niitä sinulla olleen aiempina jouluina) Kubus-kulhoon ja kulho esim. saarekkeelle tai tv-tasolle. Tokikaan mikään pakko ei mielestäni ole väenväkisin koristeita laittaa, jos ei fiilistä vaan löydy. <br />
  <br />
  On nämä kelit kyllä masentavat 🙁 Toivottavasti se valkea joulu tulisi, jota on lupailtu! Ihanaa joulun odotusta, Miia! 🙂

  1. Minäkin kaipaan niitä ihania joulupalloja 🙂 Joulukoristeet täälläkin vielä laittamatta paria kynttiläviritelmää lukuun ottamatta mutta vielähän noita ehtii

  2. Eerika: kaunis kiitos! &hearts; Nojatuolit pehmensivät kyllä koko olohuoneen tunnelman ihan toiselle tasolle. :)<br />
   <br />
   Joulupallot roikkuvat tällä hetkellä Kubus-kynttelikössä ja mietin mihin saisin ne paremmin esille. 🙂 Valkoiset pallot ovat todella nätit. &hearts;<br />
   <br />
   Toivotaan että saataisi edes hento kerros lunta jouluksi, vielä on siihen pieni mahdollisuus ja pidän sormet ristissä että toiveeni toteutuisi. 🙂 Se taitaakin olla my only wish this year… 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinulle myös! &hearts;

  3. Minttu: Joulupallot roikkuvat tällä hetkellä Kubuksen kynttilänjalassa, mutta yritän keksiä niille jonkin prameamman paikan. 🙂 Meillä jouluista ei oikeastaan ole muuta kuin nuo neljä palloa sekä keittiön ikkunassa roikkuva ystävältä saatu paperitähti, sekä tietysti perinteiset kynttilät jotka eivät ole pelkästään joulun juttu. 🙂 Tässä on onneksi vielä aikaa sytyttää joulun kipinä, ja jos ei se syty niin eipä se haittaa. 🙂 Ensi vuonna voikin sitten valmistella joulua kahden joulun edestä suurella innolla. 😀

  1. Sanna: Näin on! 🙂 Jouluradio.fi on soinut meillä päivittäin 30.11. alkaen, suosittelen sitä kaikille joululauluista tykkääville.&hearts; Lempparini ovat Frank Sinatran, Celine Dionin, Mariah Careyn, Club 4 Fiven ja U2:sen joulubiisit. &hearts;

 12. Mullakin oli joulumieli pitkään kadoksissa ja joulukoristeita kotiini ripotellessa oli omituinen tunne, kun ilman kunnon joulufiilistä koristelu tuntui jotenkin väkinäiseltä. Päätin kuitenkin laittaa koristeet ja kaksi päivää niitä katseltuani tuli se joulumielikin esiin! Sitä piti siis vähän houkutella. Minullekin lumi on oleellinen osa joulufiilistä, ja nyt ajattelenkin niin että lumettomuuden vuoksi piti panostaa entistä enemmän kodin jouluisuuteen, jotta joulufiilis pääsee valloilleen. En ole esimerkiksi koskaan aikaisemmin ostanut näin paljoa joulukasveja kuin nyt 😀 Paikkaan siis ilmeisestikin lumettomuutta muilla joulujutuilla.<br />
  <br />
  Toivottavasti sinunkin joulumielesi löyty vielä, onhan jouluun vielä pari viikkoa aikaakin :)<br />
  <br />
  Uusista nojatuoleista olisi kiva saada postaus! Ja kuvia olohuoneesta siten, että stringit näkyvät kunnolla tuolien kanssa.

  1. Nanna: Tuo väkinäisyys on tuttu tunne. 🙂 Itsekin yritin pienillä asioilla luoda keinotekoista joulumieltä, ostin hyasintin, otin joulupallot esille, tein kynttilöistä ja kävyistä talvisen asetelman, paistoin pellisen pipareita ja kuuntelin jouluradiosta joulumusiikkia mutta ei tällä kertaa toiminut minulle. 🙂 Jouluradio soi meillä päivittäin ja kyllähän sitä välillä intoutuu laulelemaan mukana joululauluja, mutta se aikaisempien vuosien kipinä puuttuu kokonaan, nyyh. Joulu on talvessa aina parasta, sitä olen odottanut aina ennen jo syyskuusta asti, mutta nyt joulu tuntuu todella kaukaiselta asialta… Mutta ehkä se joulumieli tulee ja iskee salakavalasti jonain päivänä, onhan tässä vielä aikaa. :)<br />
   <br />
   Tuoleista teen postauksen vielä tämän viikon aikana. 🙂

 13. Uiii, uudet nojatuolit! Tulipas heti paljon pehmeämpi meininki olkkariin 🙂 Tykkään hurjana hay hee tuoleista, itselläkin on sellainen. Mutta kyllä tuollainen pehmeys teki hyvää olkarille :)<br />
  <br />
  Ei mullakaan kummempaa joulujuttua ole kodissa, vaikka kaksi pientä lasta onkin. Lyhdyissä nättejä ledvaloja ja hopeisia palloja lasimaljassa. Noistakin tulee kivan talvinen ja vähän jouluinenkin fiilis.

  1. ansku: hee tuolit ovat edelleen yhdet lemppareistani, ne muuttivat takaisin parvekkeelle näiden Kivik tuolien tieltä. 🙂 Postailen loppuviikosta noista nojatuoleista niin näette ne paremmin. :)<br />
   <br />
   Lyhdyt, kynttilät ja valosarjat ovat talvessa parasta. Niillä pärjää kyllä joulunkin, vaikkei muuta lisäisikään. 🙂 Omat valosarjani paloivat loppuun (lamppua ei voi vaihtaa) ja katson vasta alesta niiden tilalle uudet… 🙂

 14. Anna tyttösi koristella jokin kohta kodissanne jouluisesti. esim ikkunamaalaus sormiväreillä, tai tytön tekemiä koristeita olohuneeseen/keittiöön. Se voi tuoda joulun mieltä kotiin. Sinulle❤️

  1. M: Tyttö on koristellut paperista tehdyillä lumihiutaleilla omaa huonettaan ja halutessaan saa toki askarrella koristeita muuallekin kotiin. 🙂 Huomenna menemme katsomaan serkkutyttöjen koulu-joulujuhlia ja toivon että pikkuihmiset saavat tartutettua minuunkin jouluisen fiiliksen. &hearts; &hearts;

 15. Miksi kaikilla ihmisillä pitäisi olla joulumieli? Mitä se loppujen lopuksi onkaan? Mun mielestä on pääasia, että ihmiselä on hyvä mieli. Oli joulu, pääsiäinen, vappu tai juhannus. Ja mitä tulee tyttöösi, hänhän voi tosiaan vaikka omassa huoneessaan laittaa joulusisustusta, niin kuin on tehnytkin kertomasi mukaan. Jos haluat pitää muut huoneet tällaisena, se on täysin sinun asiasi – asuntosi haltijana! 😀 Minulle sopii täysin! Oikein hyvää viikonloppua! Niin, ja kuvista vielä: oikein raikasta, keväistä suorastaan! Tulin hyvälle tuulelle ja aloin jo suunnitella siementen istutusta esikasvatuslaatikoihin! 🙂

  1. Rouva Risso: Itsekin tulin samaan lopputulokseen aikani joulufiiliksen puuttumista surkutellessani. 🙂 Tärkeintä on hyvä mieli ja joulun ajan rauha, itse otan tulevat joulupyhät levon ja rentoutumisen kannalta, ja herkuttelen napani täyteen lanttulaatikkoa. :)<br />
   <br />
   Minulla on myös keväisiä ideoita jo mielessä, parvekkeen haluan laittaa kuntoon heti säiden salliessa ja toivon että saattaisi hyvät kevätkelit jo heti maaliskuun alussa. 🙂

 16. Ihana rauha huokuu teidän kodista &hearts; Joulusta on valitettavasti tehty ihan ylikaupallinen ja hössöttämiseksi mennyt juhla. Tänään juuri keskustelin äitini kanssa siitä, miten vaatimattomissa olosuhteissa Jeesus syntyi. Äitini on hyvin uskovainen ja oli sitä mieltä että me ihmiset olemme itse keksineet tämän kaiken jouluvouhkauksen ja stressin. <br />
  <br />
  Me vietämme joulun hyvin rauhallisesti ja yhdessä ollen. Meillä on hyvin vähän koristeita, joulupukki tuo muutaman lahjan. Jouluna poltamme kynttilöitä ja syömme jotain jouluruokaa, sekä ihan tavallista ruokaa. Se, minkä omille lapsilleni haluan joulusta antaa muistoksi, on juuri se kiireettömyys ja stressittömyys, se että äiti ja isi ovat läsnä ja nauttivat rauhasta ja yhdessäolosta. Lämmitämme saunan ja pelailemme lautapelejä, pysähdymme katselemaan yhdessä sohvalle lasten ohjelmia ja ollaan yökkäreissä puolille päivään. Ulkoillaan yhdessä ja varmaankin käydään metsässä laavulla.<br />
  <br />
  Minusta on viisautta, että ei lähde väinväkisin luomaan ylisuoritettua joulua vaan tekee täydestä sydämestä ja rakkaudesta sen, minkä tuntee viisaimmaksi tehdä. Joulu on juuri hyvä minimalistisenakin, ei ole oikeaa eikä väärää joulunviettotapaa, kunhan lapsille se on turvallinen. &hearts; <br />
  <br />
  Ihanaa ja rauhallista iltaa Miia &hearts;

  1. Soili: Joulustressi on täysin itse aiheutettua ja siihen vaikuttaa myös ympäristön &quot;pakotteet&quot; – Joulun kuuluu olla tietyn näköinen, lahjoja pitää olla niin ja näin monta per nuppi, pöytien täytyy notkua jouluruokaa ja joulumielen puuttumisesta ei kannata ääneen sanoa, koska kyllähän sitä nyt pitää kerran vuodessa… 🙂 Minusta ei tunnu lainkaan siltä että jouluun on enää vain kuusi yötä, aivan absurdilta tuntuu moinen ajatuskin. 😀 Lahjat olen onneksi saanut hankittua tänä vuonna hyvissä ajoin, joten joulukaupoille ei tarvitse lähteä ryntäilemään kuten aikaisempina vuosina. Tuota äskeistä kirjoittaessani tajusin että enpäs ole muuten hankkinut joulukinkkua, sille alkaa kohta tulla kiire jos meinaan saada hyvän tai edes kohtuullisen luomukinkun. :D<br />
   <br />
   Tunnelmallista ja rauhaisaa joulunaikaa sinullekin Soili! &hearts;&hearts;

 17. Voi Harri Koskisen K- tuolit laippajalalla olisivat upeat tuohon olkkariin!<br />
  Valkoiset nahkaiset ehdottomasti !

  1. Ellaanni: Club for Fiven jouluiset kappaleet ovat ihanaa kuunneltavaa, jouluradio.fi on jonkin verran soittanut niitä muun musiikin joukossa. &hearts; &hearts; Kiitokset biisivinkistä, laitankin sen repeatille hetkeksi ja keitän kardemummalla maustetun kahvikupposen ryydittämään tunnelmaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *