Pieni jouluinen herkkuhetki!

Vielä viime viikonloppuun palatakseni, vietimme Irinan kanssa lauantaina pienimuotoista joulufiiliksen nostatusiltamaa punaviiniä ja suklaakonvehteja natustellen. Kulunut vuosi on sisältänyt aivan liikaa sittenkun-ajattelua, joiden joukossa myös Twilight-sagan viimeisen osan katsominen yhdessä (Irina ei ollut nähnyt sitä vielä). Tämän ikuisuusprojektin saimme onneksi pois alta ja enää on jäljellä muutama tekemätön homma vuoden 2015 tehtävälistallani. 🙂 

Omakotivalkoinen_15122015_9877_33.jpg

Omakotivalkoinen_15122015_9880.jpg

Nurin uusi minitarjottimeni sai toimia Fazerin mustikkaisten crisp-konvehtien tarjoilualustana ja jos olet vielä joululahjaideoita vaille, on tämä konvehteilla täytetty tarjotin sellofaaniin pakattuna mielestäni ihana lahja esimerkiksi ystävälle. Tarjottimen voi täyttää myös vaikkapa itse tehdyillä sokerikuorutteella koristelluilla pipareilla, jos haluaa lahjalle hieman henkilökohtaisempaa fiilinkiä…

Omakotivalkoinen_15122015_872873.jpg

Iittala Essence punaviinilasi | Mica Decoration lasikupu | Skandinavisk Snö -tuoksukynttilä | NUR Design terästarjotin | Alessi Vassily tarjotin

Tykkään kovasti erilaisten kuvakollaasien tekemisestä, niiden parissa puuhastellessa rentoutuu mukavasti. 🙂 Kollaasien teko on vähän kuin virtuaalista somistamista – pääsee vääntelemään ja kääntelemään kuvia puolelta toiselle, miettimään miten ja missä järjestyksessä ne näyttävät kivoimmalta ja millaisella fontilla teksti lisätään. Oma suosikkini on kesästä asti ollut tämä kaunis kaunofontti Distant Stroke, jota käytän selvästi enemmän ja useammin kuin muita vastaavia fontteja.

Omakotivalkoinen_15122015_7672672.jpg

Irina nappasi minusta tämmöiset making of -kuvat. 🙂 Lisää hänen otoksiaan voitte käydä katsomassa hänen eilisestä yökyläily-postauksestaan TÄÄLTÄ.

Omakotivalkoinen_15122015_9879.jpg

Tunnelmallista myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen! ♥

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: NUR Design, Alessi, Iittala, Skandinavisk, Mica Decoration, sisältää kaupallisia linkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Pieni jouluinen herkkuhetki!

 1. Oli niin ihanaa vaan olla möllötellä, höpötellä, nautiskella viinistä ja purtavista sekä katsella v i h d o i n se Twilight. Ensi kerralla sinne saunaan myös. ♥

  1. Irina: Vihdoinkin saatiin katseltua se leffa. 🙂 Kiitokset itsellesi kivasta illasta ja hyvästä seurasta… ja hyvästä viinistä myös! ♥

 2. Elämän pieniä suuria iloja :)<br />
  <br />
  Olen todella tyytyväinen, että vinkkasit minulle tuosta Alessin tarjottimesta silloin aikoinaan. Käytän sitä enimmäkseen yksin ollessani. Sen kanssa on helppo fiilistellä ja usein katankin siihen teekupin ja pienen suolaisen lisäksi Aallon tuikkulyhdyn. Sitten kannan koko komeuden divaanin vieressä olevalle rahille. Ruoka maistuu pajon paremmalta ja mieli virkoaa päivän rasituksista nautiskellen kun hieman panostaa kattaukseen.

  1. Hippu-76: Näin on! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Alessin tarjotin on kyllä todellinen helmi, teräksisenä se kestää kuumia kahvikuppeja ja kosteutta puuta paremmin. &hearts; &hearts; Ja onhan se myös nättikin, niin klassinen että kestää aikaa vaikka sisustustyyli muuttuisi radikaalistikin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *