10 kommenttia “Jouluisen punainen tulppaaniruukku!

 1. Sellaista mietin usein näitten lasikupujen kohdalla, että voiko kasvit hyvin tuossa suljetussa tilassa – eikö niiden pitäisi saada happea? Vai eikö?

  1. Heippa, täällä ruudun takana pohditaan samaa asiaa kukkien (kasvien) kestävyydestä lasikuvun alla. Lasikupu on aivan mahtava paikka pitää juurikin hyasinttia kun sen tuoksu on niin voimakas, että aiheuttaa pänsärkyä.<br />
   <br />
   Kupu on kyllä kaunis, ihan sama mitä sinne alle lykkää 🙂 <br />
   <br />
   Hyvää joulun odotusta sinne! 🙂

  2. Mervi: Kupu on kuin kasvihuone, ihan hyvin vihreä pallokasvinikin kuvun alla viihtyi. 🙂 Lasikuvun päällä on pieni ilma-aukko, sellainen reikä josta kasvit saavat hieman happea.

  3. Elina: Kupu ei ole pitkäaikainen paikka, mutta pari viikkoa voi vallan hyvin pitää sen alla kasvia. Lasikuvun päällä on pieni reikä, josta kasvi (ilmeisestikin) saa sen verran vaihtoilmaa että pysyy hengissä. 🙂 Vihreä pallokasvini ei ollut moksiskaan parista viikosta kuvun alla, luulen sen itseasiassa viihtyneen siellä paremmin kuin kuvun ulkopuolella, jossa se siis nyt on. 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa joulun odotusta sinulle myös, huomenna se jo koittaa! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Iik, tulppaanit kuristettu ja kupuvankilassa! Tv:ssä pyöri jokin aika sitten ohjelmakin aihepiirin tiimoilta. 🙉

  1. Mags: hauska mielikuva. 🙂 Uskon kuitenkin että kukkakaupan myyjä joka asetelman on sitonut tietää mitä tekee. 🙂 Folio suojaa hieman ruukkutulppaanin multaa kuivumiselta ja antaa sille paremmat olosuhteet. 🙂

 3. En ole koskaan kukkakaupassa nähnyt floristin tehneen tämännäköisiä &quot;asetelmia&quot;.<br />
  Tämä on varmaan ruokakauoasta hankittu, jonka aselmat ovat tehdasmaisia. Ei ole kovin kaunis mielestani,. kupu on kyllä hauska tosin turhake.

  1. ano: Kyllä tämä on ostettu ihan oikeasta kukkakaupasta, enkä ole näin kauniita asetelmia marketeista löytänyt. 🙂 Ihan mielelläni ostaisin tämmöisiä ruokaostosten yhteydessä, joten kerro ihmeessä kauppaketjun nimi jos törmäilet tulevaisuudessa vastaaviin (läheltä löytyy Citymarket, S-market, Siwa, K-kauppa, Prisma…). Saa olla keväisiäkin kukka-asetelmia. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *