Joululahjani… ♥

Olen ollut tänä vuonna erityisen kilttinä, jos mittarina käytetään joulupukin tuomisia. 🙂 Lahjapaketteja oli melkein jokaiselle sormelle, vaikka olimme sopineet ettemme aikuisten kesken joululahjoja ostaisi… tuon lupauksen rikoin kyllä itsekin, joten tasoissa olemme. 😀

Omakotivalkoinen_26122015_0325_2.jpg

Omakotivalkoinen_26122015_0330.jpg

Ikioma joulupukkini oli käynyt täällä blogissa etsimässä joululahjatoivepostausta, mutta tänä vuonnapas en sellaista ollut tehnyt… 🙂 Pukki on aina ollut hyvä lahjojen antaja (kuuntelee selvästikin minun höpötyksiäni :D) ja tänäkin vuonna hän muisti minua täydellisillä ja tarpeellisilla paketeilla. Joulun ykkössuosikkini on ehdottomasti Sensain Silk EdT -tuoksu, jonka tuoksu on niin huumaavan hyvä että olen lotrannut sen kanssa jo kolme päivää. 🙂 Muita ihanuuksia olivat mm. Sensain Silk Peeling Powder -entsyymikuorintajauhe sekä Sensain neliosainen ihonhoitosetti. ♥

Omakotivalkoinen_26122015_0328.jpg

Tonttuystäväni ojentamasta paketista paljastui Starbucksin omalla reseptillä sekoitettua ja paahdettua lempparikahviani sekä Victoria´s Secretin Coconut Passion -vartalovoidetta, jota nuuhkin jo New Yorkin puolella syyskuussa. Lisäksi sain joulusuklaata ja cakepops-suklaatikkareita (syöty, namskis), ihanan pehmoiset harmaat pörrösukat (jalassa kuvaushetkellä), sekä muutaman lahjakortin, joilla pääsen shoppailemaan välipäiväaleen. 🙂 

Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille tonttusille ja omalle ihanalle joulupukilleni täydellisistä joululahjoista! ♥ Lempeää Tapaninpäivän iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Joululahjani… ♥

 1. Olet saanut kyllä kivoja lahjoja. Vaikka meilläkin sovitaan, että eipä aikuisille lahjoja. Mutta silti niitä ostamme ja aivan ihania lahjoja sain. Juuri pari juttua laitoin blogiini, kun vain olen niin kiitollinen taas muistamisista. Victoria Secretin tuoksut ovat huumaavia!

  1. Aikku: Tämä oli nyt jo kolmas vai neljäs vuosi kun sovittiin ettei aikuisten kesken anneta lahjoja. 🙂 Aikaisemmin tuo on melkein toiminut, mutta nyt tuli kyllä enempi lahjoja ja niitä availlessa oli kyllä suu muikeana. 🙂 Lahjat ovat aina ihania, varsinkin kun antaja on perillä siitä mistä tykkään. ♥ ♥ Victorias secretin tuoksut on kivoja, oma suosikkini taitaa olla tuo lahjaksi saamani coconut passion. ♥

 2. Hei Miia<br />
  Kauniita lahjoja, ja mikä parasta, jos ne ovat mieleisiä. Meillä päätettiin jo aikoja sitten, että ei lahjoja, mutta vasta ihan viime vuosina olemme onnistuneet. En kuitenkaan ole lahjojen vastustaja. Jokainen saa tehdä miten haluaa ja<br />
  jos perheessä on lapsia lahjat kuuluvat asiaan. Ja maistuvat ne aikuisillekin. No, toi toinen hankki tabletin ja vähän muutakin teknistä roinaa, ja itse näin Stockmannilla aivan ihanan valkoisen, siis todella valkoisen lampaantaljan…<br />
  Toisaalta mukavaa,kun joulu on ohitse ja katseen voi jo suunnata tulevaan.<br />
  Välipäiväterkuin<br />
  Raili

  1. Raili: Meilläkin vietettiin jo kolmatta tai neljättä lahjatonta joulua, eikä yhtenäkään jouluna olla onnistuttu… tänä jouluna vähiten. 🙂 Miehellä on synttärit jouluna, joten hänelle ostan aina pari pakettia… samalla on helppo ostella myös joululahjoja ja rikoin tänä vuonna aika lahjakkaasti omankin lupaukseni aikuisten antimaterialististen lahjojen ostamatta jättämisestä. 🙂 <br />
   <br />
   Taisin muuten silitellä tuota samaa lampaantaljaa Stockmannilla. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *