Alelöytö – Zara Woman jakku

Vietin puolikkaan päivän kivijalkakauppoja kierrellen ja alevalikoimaa hypistellen, tullen siihen lopputulokseen että aleanti on aikaisempia vuosia heikompi, tai sitten minusta on tullut vieläkin krantumpi shoppailija. 🙂 Haaviini tarttui tasan yksi alelöytö Zarasta ja senkin olisi oikeasti kuulunut olla normaalihintainen – myyjät olivat epähuomiossa alentaneet tämän Zara Womanin (ilmeisesti uuteen SS16-sesonkiin kuuluvan) jakun ja asia selvisi vasta kassalla… 

Omakotivalkoinen_02012016_0426.jpg

Omakotivalkoinen_02012016_0437.jpg

Omakotivalkoinen_02012016_0440.jpg

Etsiskelin yksinkertaista ja tyylikästä jakkua, jossa olisi mukana rentoutta ja jokin spesiaalimpi detalji. Lisävaatimuksena oli mahdollisimman kevyt olkatoppaus, pepun alle ulottuva helmanpituus, ei suuria käänteitä tai taitoksia kauluksessa, ei metallisia yksityiskohtia, eikä suuria nappeja… ja koska materiaali ei saa olla villaa (aiheuttaa kutinaa ja kirvelyä), on vaihtoehdot olleet nollassa. Nyt onneksi lykästi ja jokainen kohta toiveistani toteutuu tässä napittomassa lannemittaisessa Zara Womanin jakussa. ♥

Omakotivalkoinen_02012016_0442.jpg

Omakotivalkoinen_02012016_0433.jpg

Jakku on tyylikkään yksinkertainen ja sen spesiaalius syntyy etukappaleen leikkauksesta ja kauniisti laskeutuvasta materiaalista (polyesteri + elastaani). Olkatoppaukset ovat niin ohuet ettei niitä edes huomaa, itse kun en tarvitse yhtään lisäryhdikkyyttä hartiaseudulleni –> toppauksien kanssa näytäisin ladon ovelta. 🙂 Peffan alle sijoittuva pituuskin on täydellinen, se tuo mukanaan sitä kaivattua rentoutta. Täyden kympin löytö. ♥

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Alelöytö – Zara Woman jakku

 1. Ei näitä henkarilla roikkuvia vaatteita oikein viitsi katsella. Sen verran voisi bloggarikin nähdä vaivaa, että pukisi vaatteen päälle ja räpsisi kuvat vasta sitten.

  1. kri: Kiitokset palautteestasi. En ole sellainen muotibloggaaja joka pelmahtaisi kylmyyteen (kuvattu parvekkeella) pelkkä jakku päällä, olen liian mukavuudenhaluinen sellaiseen. 🙂 Lisäksi suuntasin aleshoppailemasta suoraan miehen luokse, joten enpä olisi verkkareissa ja tennareissani kummoista asupostausta saanutkaan aikaiseksi. 😀 Halusin jakaa tämän löytöni blogissani heti, sen verran iloiseksi siitä tulin, ja pahoittelen että petyit postaukseeni.

  2. Hei Miia. Ihan samaa olisin kaipaillut kri nimimerkin kanssa. Ei sitä muotibloggaaja tarvitse ollakaan. Olethan ennenkin vaatteitasi esitellyt täällä blogissa😀 henkareissa roikkuvista vaatteista ei saa juurikaan mitään selkoa ,varsinkaan mustan värisistä. Olisi siis kiva nähdä päälläsi tämä jakku. Voisitko sen esitellä ylläsi joku kerta?

  3. Lellu: Olen esitellyt vaatteita välillä itsenikin päällä, mutta myös ilman ihmisvartaloa vaatteen sisällä. 🙂 Voin esitellä tämän päälläni myöhemmin, eilen tosiaan olin liikkeellä verkkareissa ja tennareissa joten asukokonaisuus ei olisi varmastikaan antanut jakusta yhtään sen parempaa kuvaa teille. 🙂

 2. Hyvännäköinen jakku! Mekin pyörähdettiin miehen kanssa alennusmyynneissä mutta alennustuotteita ei tarttunut mukaan tällä kertaa huonon ale-valikoiman vuoksi.

  1. moonangel: Ihmeen huonosti oli mitään tarjolla, en löytänyt edes sisustuspuolelta mitään järkevää ostettavaa vaikka aleprosentit olivat välillä pilvissä. No, ehkä hyvä näin… kertoneenko siitä että myynti on ollut hyvä ja aleen on jäänyt vain huonompi aines. 🙂

 3. Huoh tota yhtä kommenttia..tirsk. No, jokatapauksessa ihku jakku!=) kuvaappa päälläsi tämä vielä, alkoi kiinnostamaan kun en ole törmännytkään tollasiin pidemmän mallisiin..ja olen aina ajatellut että niin miesmäisiä tollaiset mustat jakut kyseisellä matskulla mutta pitäisi käydä sovittamassa.ja hyvältä näyttää tuo sinun ostamasi jakku..mitä alelöytöihini tulee, harvoin ostan itselleni alesta mitään. Ei vaan löydä. Jos jotain ihanaa löydän niin yleensä se ei ole alessa. Mutta ostankin harvemmin ja haluan että todella tulee käyttöön..lapsille löydän paljonkin alesta, ulkokampetta ym. ♥ mukavaa lauantai iltaa!

  1. Pippuriina: kiva että siellä on edes yksi joka ei pettynyt jakkupostaukseeni. 🙂 Jakut ovat vaikeita vaatekappaleita, suosittelen aina sovittamaan niitä jos vain mahdollista, sillä ihmisvartaloissa on paljon eroja vaikka olisi saman pituinen ja painoinen. Nyt oli tosi huonosti alessa lastenkin vaatetta, yritin etsiä tytölle kevääksi takkia ja ulkoiluhousuja, kumppareita, collegehousuja ja peruspaitoja, mutta kaikki vähänkään kivan väriset tai näköiset olivat liian pieniä tai suuria. Tytön koko tuntui olevan kokonaan hävinnyt planeetalta (122cm). Ihanaa sunnuntai-iltaa! ♥

 4. Juurikin samaa toivon. Sitä kuvaa päälläsi! Minäkin, vaikka en ole missään tapauksessa "kuvauksellinen", esiinnyn kyllä blogissani…. no aika sarkastisessa merkityksessä kylläkin. Tänään esittelin alusvaatteita, hih…

  1. mervi: Ihana olet! ♥ Postailen jakusta myöhemmin uudestaan oikean asupostauksen yhteydessä, eilen minulla oli verkkarit ja tennarit ainoana vaatetuksena joten asukokonaisuus olisi ollut varsin muikea. 😀

 5. Hei Miia<br />
  Oletpa löytänyt kauniin jakun. Juuri sellaisen simppelin, joista itsekin pidän. Minusta ei ole mitenkään tarpeellista esitellä vaatetta päällä. Jakkuahan tässä esittelit etkä itseäsi. Eli, vinkki kauniista jakusta, käykää itse sovittamassa jos malli kiinnostaa. <br />
  <br />
  Kivaa iltaa sinulle Miia!

  1. Raili: Tuo jakku tuli kyllä herran aikaan, tuollaista olen kaipaillut jo kolmisen vuotta ja ensi viikolla on yksi meno sopivasti jonne jakun pääsen pukemaan päälleni. :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa siulle Raili! &hearts;

  1. Annu: Pesulapussa ei lue nimeä ja kuitin heitin menemään. Malli on hieman smokkimainen ja täysin kaulukseton ja napiton, taitaa olla tällä hetkellä ainut malli jossa ed.mainittuja ei ole. Zaran nettisivuiltakaan en löytänyt täysin identtistä jakkua, mutta palaan tähän kommenttiboksiin kun ja jos saan selvitettyä nimen. 🙂

 6. Sulla löytyy kyllä aina hyviä selityksiä asiaan kun asiaan. Olit verkkareissa ja tennareissa ostoksilla, joten et viittinyt kuvata jakkua päälläsi 😀 Olit kuitenkin varustaunut kameralla mennessäsi miehen luokse kylään 😀

  1. Tarja: Jokaisesta asiasta saa kyllä väkisin väännettyä ihan millaisen tahansa. 🙂 Kamera oli miehen luona jo valmiiksi, sillä lähdin shoppailemaan hänen luotaan… kyllä, kyläilin siellä useamman päivän putkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *