Heikkona kynttilänjalkoihin – kokoelmani kasvaa!

Rakkauteni linjakkaisiin kynttilänjalkoihin on edelleen voimissaan, vaikka hiljaiseloa on tuolla rintamalla ollutkin jo jonkin aikaa. Viimeisin hankintani on lähes vuoden takaa viime maaliskuulta, jolloin ostin Freemoverin kaksi valkoista Rolf-kynttilänjalkaa. Nyt kokoelmani kasvaa kertalaakista neljällä uudella yksilöllä, löytäessäni sattumalta nämä tanskalaisen Herstalin Siestat, jotka sopivat upeasti yhteen Freemoverieni kanssa. ♥

Herstal_Omakotivalkoinen_04012016.jpgSiesta-tr%C3%A6_skab1_700x467.jpg

Herstalin Siesta -kynttilänjalkoja on saatavana useassa eri värissä ja viimeistelyssä aina rouheasta puupinnasta maalattuihin pastellisävyihin sekä ylvääseen teräkseen. Kokovaihtoehtoja löytyy neljä (18cm, 23cm, 28cm, 36cm) ja niitä yhdistelemällä saa luotua kivoja kokonaisuuksia. 

Herstal_Siesta1.jpgHerstalSiesta3.jpgHerstal%20Siesta%20lysestager.jpg

Neljä valkoiseksi maalattua puista Siesta-kaunotarta on matkaamassa kotia kohti ja hyvällä tuurilla ne saapuvat jo loppuviikon aikana. 🙂 Vielä pitäisi löytää valkoisia kruunu- tai antiikkikynttilöitä, jotka eivät vivahtaisi kermaan tai sinertävään sävyyn… Cittarit, Prismat, Stockat, Tokmannit ja Tigerit on käyty läpi ilman onnistumista. Vinkkejä otetaan vastaan! 🙂

Mukavaa myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuote- ja miljöökuvat Herstal, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

17 kommenttia “Heikkona kynttilänjalkoihin – kokoelmani kasvaa!

  1. Sanna: Finmarin kynttilät olivat ihan hitusen kermaan vivahtavia. Pentikin kynttilöitä en tullut edes ajatelleeksi joten iso kiitos vinkistäsi, suuntaan hetimmiten katsomaan niitä Freemoverin jalka laukussani vertailua varten. 🙂

 1. Hei! Kirjoittelen ensimmaista kertaa tanne Sinun blogiisi. Oletko kaynyt katsomassa pentikilta valkoisia kynttiloita? Nuo kynttilanjalat ovat todella kauniita, olen itsekkin ajatellut hankkivani pari sellaista Valkoista. 🙂

  1. pitju: Kiitokset kommentistasi, kiva kun jätit itsestäsi puumerkkiä! ♥ ♥ Pentikin kynttilöitä en ollut edes tullut ajatelleeksi ja suuntaan heti ensi tilassa katsomaan niitä. ♥ Kiitokset vinkistäsi! ♥

  1. Minna: Nyt teitä on jo kolme, ehdottomasti on mentävä hypistelemään Pentikin kynttilöitä… luulen että värisävy on oikea. 🙂 Kiitokset myös sinulle loistavasta vinkistä! ♥

 2. Moikka!<br />
  Kauniita. Pirkan kruunukynttilät ovat kaikkein valkoisimpia tavallisista marketti kynttilöistä. Olet varmaan jo tsekannut by Lassenin kynttilät Stokkalla. Ne voisi olla aika hyvät. Epäilyttää onko vitivalkoisia edes olemassa. Ne olisivat tervetulleita meillekin.

  1. Raili: By Lassenin kynttilät olivat aavistuksen liian kermaiset, Pirkasta löysin vain antiikkikynttiläpakkauksen joka vivahti siniseen. Noita kruunukynttilöitä täytyy metsästää Pentikin kynttilöiden ohella seuraavaksi. 🙂 <br />
   <br />
   Monet &quot;vitivalkoiset&quot; kynttilät näyttävät sinertäviltä kun ne törkkää kiinni valkoiseen kynttilänjalkaan, todella ärsyttävää. Kävin viime viikolla kaupoilla tekemässä vertailua Freemoverin valkoinen kynttilänjalka laukussani ja olin suorastaan hämmentynyt miten paljon voi kynttilöissä olla eri valkoisen sävyjä. 😀 Pentikin kynttilöitä suosittelen katsomaan, niitä on moni suositellut ja itse olen erittäin toiveikas niiden suhteen. 🙂

 3. Oletko käynyt Ikeassa? Sieltä olen ostanut kruunukynttilöitä. Ovat todella laadukkaita, eivätkä valu. Valittu joskus jopa parhaiksi kynttilöiksi.

  1. Marjo: kynttilöitä en ole pariin vuoteen tullut Ikeassa katselleeksi, mutta täytyy laittaa korvan taakse seuraavaa viisiittiä varten. 🙂 Kiitokset hyvästä vinkistäsi! &hearts;

 4. Hei! Ostin tänään cittarista valkoisia havin juhlakruunukynttilöitä. Yhdessä paketissa on 6 kpl kynttilöitä. 😊

  1. Pitju: Tuollaista kuuden pakkausta en nähnytkään, vain niitä isompia pakkauksia… täytyy katsoa ylihuomenna josko kaupasta löytyisi ja pääsisin vertailemaan väriä. 🙂

  1. Ninni: Pentikin kynttilät tsekattu ja ovat hyvän valkoiset. 🙂 Kiitokset sinullekin vinkistäsi! &hearts;

 5. Kirkkokauppa Sacrumista saa laadukkaita ja edullisia valkoisia kynttilöitä. Mielestäni ne ovat tosi valkoisia.

 6. Kauniita, linjakkaita kynttilänjalkoja, mutta eivät kovin käytännöllisiä kynttilöiden polttamiseen. Jos steariinia valuu, niin se sitten valuu pitkin jalkaa pöydälle tai liinalle. Sama ongelma Nappuloissa. Kaikissa &quot;vanhemmissa&quot; kynttilänjaloissa on mansetti ympärillä!

  1. anonyymi: Steariinin saa pois hyvin helposti kynnenkärjellä rapsuttamalla, jolloin valunut steariini irtoaa isompina palasina. 🙂 Minulla on samaa tyyliä olevat Freemoverin kynttilänjalat (kollaasikuvassa näkyvätkin) ja niistäkin puuttuu mansetti. Laadukas maalipinta kestää onneksi kuuman steariinin värjääntymättä tai kärsimättä, ja minusta jalkaa pitkin valunut steariininoro näyttää ihanalta (siksi itse en rapsi kaikkia valumia pois). &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *