Kampaus kuntoon – pieni koko, suuri teho!

Remingtonin hiustenkuivaimeni sanoi vuodenvaihteessa poks ja jäi ansaitulle eläkkeelle. Uusi fööni piti saada mahdollisimman nopeasti ja päädyin Prisman tarjonnan perusteella ostamaan alennuksessa olleen Braunin matkakokoisen hiustenkuivain ja suoristusrauta setin, joka sopii pienen kokonsa ansiosta myös viikonloppureissuille mukaan otettavaksi – kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 🙂

Omakotivalkoinen_07012016_0496.jpg

Omakotivalkoinen_07012016_0492.jpg

Omakotivalkoinen_07012016_0498.jpg

Braunin Style & Go Satin 1 -setin föönissä on kaksi lämpötilavaihtoehtoa sekä taittuva kahva, joka säästää tilaa matkalaukussa sekä säilytyslaatikossa. Puhallusvoima on omalle tukalleni riittävä, mutta erittäin paksujen hiusten kuivaaminen kestää tällä vempaimella liian pitkään. Suoristusraudan mukana tulee kätevä kärkikotelo, jonka avulla lämpölevyt pysyvät suojassa ja naarmuuntumattomina tavallisenkin käsilaukun uumenissa. Ohuiden ja keskivertopaksujen hiusten suoristamisessa tämä toimii, paksujen hiusten kanssa on sama ongelma kuin fööninkin kanssa – liian kauan kestää operoida koko kuontalo. Kiharoita ja laineita on sen verran hankala näin pienellä raudalla tehdä, että suosittelen käherryksiin täysin toisenlaista laitetta. Itse en kihara- tai lainekampauksista niin välitä, joten minulle riittää pikainen latvojen läpikäynti ja kiillotus. 🙂

Omakotivalkoinen_07012016_762718.jpg

Pyysin tyttöä ottamaan muutaman kuvan föönistä tositoimissa, mutta neiti oli niin hätäinen että räpsi kameralla menemään ilman kunnon tarkennuksia. 😀 Kourassani on föönin lisäksi myös Tangle Teezer -hiusharja, jota ei liikeblurrin keskeltä kylläkään erota. 🙂 Fööni on oikein passelin kokoinen ja vastaa toiminnoiltaan odotuksiani, matkakokoiseksi tuotteeksi annan tälle täyden kympin. 🙂

Touhukasta torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “Kampaus kuntoon – pieni koko, suuri teho!

 1. Sähän oot jo monta kertaa sanonut että et tee hiuksillesi mitään vaan ne saavat kuivua itsestään ihan luonnontilaan. Pakko olla nyt vähän eri mieltä sun kanssa.. 🙂 Olen myös parturi-kampaaja ja suosittelen monille asiakkailleni juuri mahdollisimman kapeaa suoristusrautaa sen monikäyttöisyyden vuoksi. Pienellä opastuksella ja treenillä sillä tekee nopeasti pidempään ja lyhyempään hiukseen suoristuksen lisäksi niin loivat laineet kuin tiukemmat kiharat.

  1. Kii: Näin talviaikaan on pakko kuivata hiukset heti pesun jälkeen, en tarkene olla märillä hiuksilla sekuntiakaan. 🙂 Kapea rauta on loistava, mutta lyhyt ei niinkään. Braunin matkaraudan ongelma ei olekaan tuo kapeus, vaan sen etusormen mittainen pituus joka ei riitä pitemmän hiuksen kihartamiseen.

  2. Matkarauta ei ole paras vaihtoehto mutta itsekkin otan sen mukaan esim.viikonloppureissulle ja se riittää pitkien hiusteni kiharrukseen vallan mainiosti! 🙂 Paljon tekijöitä ja tätä myötä myös erilaisia taitoja, kokemuksia ja mielipiteitä!

  3. Kii: Matkarauta on hyvä kompromissi ja silläkin saa kyllä hätätapauksessa loihdittua kivoja kampauksia. 🙂 Kokoeilin tehdä tuolla Braunin raudalla kikkuroita pitkä- ja paksuhiuksiselle kummitytölleni ja sen verran hankalaa räpeltämistä oli etten toiste moista kokeile. 😀 Omat ohuemmat puolipitkät hiukseni kihartuvat suht helposti, mutta kiharasta ei tule kaunis ja tasainen kuin pitemmällä raudalla jonka läpi hiussuortuva liukuu paremmin. Löysin Youtubesta videon jonka tekijä tulee samaan lopputulokseen kuin minäkin – onnistuu kiharrus mutta ei ihan helpolla. :D<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=0wD5DELpW08&quot; target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=0wD5DELpW08</a&gt;

  4. Kii: En tajunnut kommenttiasi nyt ollenkaan. 😀 Mutta tosiaan, anti olla ja mukavia pakkaspäiviä ja kevään odotusta sinulle myös! 🙂

  5. Samaa mieltä Kiin kanssa. Hymyilyttämään alkoi tuo sinun &quot;vänkääminen&quot; Miia . Et taida juurikaan myöntää mitään mistä lukijasi on eri mieltä. Usein haluat sanoa sen viimeisen sanan😄 ja kaikesta tiedät niin paljon…

  6. Mai: Mitä ihmettä nyt tyypit! 😀 Myöntää mitä? Että kyseinen suoritusrauta on erinomainen vekotin? 🙂 Minusta se on ihan ok, matkakokoiseksi ihmeenkin hyvä, mutta herranen aika sentään… jos se ei ole minusta sellainen vehje jota suosittelen mielelläni muillekin, niin mitä vänkäämistä siinä nyt on? 🙂 Olen opiskellut parturi-kampaajaksi joten jonkinverran on tietoa aiheesta ja raudalla kiharoiden tekemisestä (ja vaikka tuon nyt sanoin, niin en väitä olevani mikään tukkaguru kuitenkaan :D). GHD:n rauta on paras, jos joku hyt haluaa minulta jonkin vertauksen sellaisesta raudasta jolla kiharat on helppo ja hyvä loihtia.

 2. Ihan mielettömän hienot kuvat, niin taiteellisia ja elämää, vauhtia viuuuuh!!! 🙂 Hurmaavat!!! &hearts;

 3. Moi Miia!<br />
  Pikkuneiti onkin hyvä kuvaamaan! Mullakin on ollut jo muutaman vuoden tuollainen pieni fööni ja todellakin<br />
  tosi kätevä sekä kotona että matkoilla. <br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Raili: Pikkufööni on kätevä, mahtuu hyvin pienempäänkin laatikkoon ja saa otettua mukaan tavalliseen keskikokoiseen käsilaukkuun jos tarvitsee esim viikonloppureissulle. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 4. Nythän mä hokasin, että tuo on miniminisuoristusrauta. Sellaisen mä tarvitsisin otsahiuksia varten.Viimeksi kun suoristin tyttäreni normikokoisella raudalla otsatukan, niin poltin otsan. Saakeli että sattui… en ole uskaltanut enää koskea siihen rautaan.

  1. Minna: Juups, ihan sellainen supermini, etusormen mittainen on tuo keraamisten levyjen pituus. 🙂 Otsatukkaan se on loistava, saa tarpeeksi lähelle tyveä ja on helppo työstää pieniä hiusosioita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *