FDS Designale alkoi – Valikoiduista tuotteista jopa -50%!

Ehdin jo ihmettelemään missä Finnish Design Shopin virallinen talviale oikein viipyilee, mutta tulihan se sieltä viimein. 🙂 Aletuotteiden joukossa oli monia yllätyksiä, kuten Secton Octot, Artekin kromattu mehiläispesä- ja A110 -riippuvalaisimet. Myös Normann Copenhagenin, Kartellin ja Muuton tuotteita löytyi alennettujen joukosta – pöytiä, tuoleja, lyhtyjä, valaisimia ja piensisustustuotteita…

FDS_Talviale_1.jpg

FDS_Talviale_2.jpg

Omat ajatukseni ovat jo keväässä ja parvekkeen sisustamisessa, jonka vuoksi taisin kiinnittää huomiota normaalia enemmän pihakalusteisiin ja säänkestäviin materiaaleihin. Aleantien joukosta löytyi Eva Solon kaasugrilli, jonka ympärille ideoin simppelin mustan pihakalustuksen käsinojallisen Magis Air -muovituolin ja Fermobin Bistro -pöydän kera. Mustat kynttilälyhdyt, torkkupeitto ja Marimekon pannulappu viimeistelevät tyylikkään lookin. ♥︎

FDS_Talviale_2016.jpg

Alevalikoima kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa läpi, varsinkin jos ostoslisaltasi löytyy jo valmiiksi esim. Normann Copenhagenin Tablo -pöytä, Muuton Visu-tuoli, tai Artekin valaisimia. 🙂

www.finnishdesignshop.fi/specials/talviale

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *