42 kommenttia “K O T I – Valmiina viikonlopun viettoon!

  1. kohta ex lukija: Onko sillä oikeasti niin väliä miten monta kuvaa postauksessa on, jos puhutaan lukumäärästä 10-15 väliltä? Nykytekniikalla kuvat latautuvat todella nopeasti jopa mobiilimuodossa, joten postaus on helposti plärätty läpi jos aihe ei kiinnosta. Kuvissa on vaihtelua, kuvakulmat ovat osassa läheltä ja osassa kauempaa. Laitoin kaikki kuvat tarkoituksella julkaisuun, jotta saan mahdollisimman kattavan kuvauksen olohuoneesta, keittiöstä ja ruukkuseinästä kokonaisuutena. 🙂 Kiitos kuitenkin palautteestasi!

  2. Samaaa olen sinulle Miia kommentoinut , tosin et ole niitä julkaissut. No sama sille nyt.<br />
   <br />
   Asunnossasi on paljon kivoja elementtejä mutta tiedätkö koen, että mikään ei sykähdytä enää?<br />
   Jokainen hankintasi on tavallaan ennalta arvattava; tietyn valkoisen sävyinen, Tuli mieleeen viime viikolla näytetty Suonen kaunein koti, jossa oli hieno skandityylinen talo. Niin tarkkaan harkittu, että tuli tunne että tääälä ei asu kukaan oikea perhe? Kopio kopion perään.<br />
   <br />
   Olet ahkera ja innokas bloggaaja, muttasiitä tulee mieleen suorittajuus Joskus Yksi kuva voi kertoa enemmän kuin ne 10-15 kpl samasta tilasta. Jätä lukijalle tilaa myös omille ajatuksille.

  3. ?: Miksei uudet hankintani tai sisustusratkaisut saisi olla ennalta-arvattavia? Miksi minun pitäisi sykähdyttää tai keksiä jotain ennennäkemättömän erikoisen hienoa ja uutta? Enkö voisi sisustaa, ostaa ja tehdä sellaisia juttuja joista itse saan iloa elämääni ja joista tykkään? <br />
   <br />
   Sisustusblogin yksi tärkeä tekijä on ilman muuta jakaa inspiraatiota ja ideoita lukijoille, mutta silloin kun vinkit ja ideat jaetaan oman henkilökohtaisen elämän ja oman kodin kautta, ei voida olettaa että aina pitäisi olla ikäänkuin aallon harjalla ja luomassa uutta. Voisin helposti alkaa postailemaan tänne 3D-luonnoksia tekemistäni sisustusideoista, jakaa ystävilleni tekemiäni sisustussuunnitelmia yms. mutten halua kumpaakaan tehdä. En edes jaksaisi lukijanakaan katsella 3D luonnoksia, joten se idea kuivuu kasaan jo oman mielenkiintoni puutteeseen. ystävien kodeista en postaa, koska he eivät halua kotejaan esiteltäviksi blogiini, respect to that. :)<br />
   <br />
   Olen innokas bloggaaja koska rakastan kirjoittamista, kuvaamista ja kotona puuhastelua. Blogi on osa tuota kokonaisuutta. Suorittajana en itseäni pidä… jos sellainen olisin, olisi blogi varmasti aivan eri näköinen. 😀 Itse haluan nähdä itseäni kiinnostavista tiloista, tuotteista ja miljöistä aina mahdollisimman paljon, mieluusti jokaisesta ilmansuunnasta jos vaan mahdollista. Tämä ei johdu suinkaan siitä etten osaisi ajatella itse tai täydentää puuttuvaa mielikuvaani eheäksi muulla tavoin, vaan siitä että kokonaiskuva on helpompi muodostaa (mittasuhteet, valaistuksen vaikutus, sävy, materiaali) mitä enemmän materiaalia on jaettu. Kaikista pahin on sellainen postaus, jossa kerrotaan ihanista kynttilänjaloista mutta niistä on tarjolla vain kolme lähikuvaa ilman ympäröivää tilaa – perspektiiviä on vaikeampi luoda.

  1. mari: Vaikutat ihanalta ihmiseltä, kommenttisi sai minut hyvälle mielelle. 🙂 Kiitos illan piristyksestä! &hearts; &hearts; &hearts;

 1. Tykkään lukea blogiasi siksi, että jaksat postata lähes päivittäin. Se on kyllä todella mukavaa. Kun ajattelee, että käynpä katsomassa, mitä sulle kuuluu, löytyy lähes aina uutta juttua. Sisustusmieltymyksistä voi olla montaa mieltä, ja jokaisella on oikeus olla jotain mieltä. Tämä on kuitenkin kotisi ja sinä sisustat ja &quot;mylläät&quot; siellä, ja minusta on hauska seurata mitä tapahtuu. <br />
  Haluaisin tietää, mistä saat kaiken energiasi sisustamiseen. Mitä muuta ehdit harrastaa? Käytkö kokopäivätyössä? Miten ehdit hoitaa ihmissuhteitasi? Ja miten ehdit pyörittää kaiken arjen ahkeran bloggaamisen ohessa? Niin, montako tuntia yössä nukut? ;)<br />
  Tämmöisiä kysymyksiä on herännyt mieleeni lähes vuoden aikana, jolloin olen seurannut blogiasi. Joku tänne aina vetää…Ehkäpä juuri nuo ahkerat postaukset!

  1. Rouva Risso: Kiitokset, mukava saada positiivista palautetta ja kiva että olet viihtynyt hömpötyksieni parissa. &hearts; &hearts; Alla vastauksia kysymyksiisi:<br />
   <br />
   Haluaisin tietää, mistä saat kaiken energiasi sisustamiseen?<br />
   <br />
   Tähän en osaa vastata. 🙂 Jos tykkään jostakin asiasta tai tekemisestä paljon, niin teen juttuja kyseisen aihepiirin tiimoilta niin mielelläni että jopa väsyneinäkin päivinä saan iloa esim. sisustusjutuista. :)<br />
   <br />
   Mitä muuta ehdit harrastaa? <br />
   <br />
   Bloggaamisen lisäksi harrastan tanssimista, jumppailua, leffojen katselua, musiikkia (laulan) ja tykkään lukea kirjoja (pääasiassa e-kirjoina). En tiedä lasketaanko jumppatuokiota harrastukseksi niinkään, sillä se on osa hyvinvointia. Kirjojen lukeminenkin on lähinnä rentouttavaa, enkä ole koskaan ajatellut harrastavani kirjallisuutta tai lukemista. :)<br />
   <br />
   Käytkö kokopäivätyössä? <br />
   <br />
   Kyllä ja en, työnkuvani on projektikohtainen ja näin ollen voin säätää työtuntejani. Välillä teen pitempää päivää, toisinaan esim parin tunnin juttuja. <br />
   <br />
   <br />
   Miten ehdit hoitaa ihmissuhteitasi? <br />
   Perheen ja lähisuvun kanssa ollaan tekemisissä päivittäin. Soitellaan siskojen ja siskontytön kanssa, käydään kylässä puolin ja toisin (asumme kaikki melko lähekkäin) tai treffataan esim ruokakaupassa. Joukossa temmeltää oman tyttöni lisäksi kaksi muutakin pientä neitiä. :)<br />
   <br />
   Ja miten ehdit pyörittää kaiken arjen ahkeran bloggaamisen ohessa? <br />
   <br />
   Bloggaaminen vie aikaa hyvin vaihtelevasti. Välillä postaus syntyy vartissa, toisinaan se vaatiin neljäkin tuntia. Kommentteihin ja sähköposteihin vastaaminen vie huomattavasti enemmän aikaa kuin blogipostauksen tekeminen, tänään olen käyttänyt blogin parissa aikaa yhteensä noin 3,5 tuntia. Bloggailen muun toiminnan ohessa ja usein teen ruokaa samaan aikaan kuin postaan. Saatan myös kahvitauolla selailla nettikauppojen uutuuksia, joista sitten illalla teen teille postauksen. Yleensä postaan hyvin nopeasti, jos mieleen tulee jokin postausidea. En ajasta tai ennakoi postauksia oikeastaan ollenkaan, ainoastaan yhteistyökampanja-postaukset ovat sellaisia, joille on saatettu sopia tarkka ilmestymisaikataulu.<br />
   <br />
   Niin, montako tuntia yössä nukut? ;)<br />
   <br />
   Nukun yleensä 6,5-7 tuntia, vaikka pyrin nukkumaan täydet 8. 🙂 Olen iltavirkku ja monesti jään iltaisin katselemaan leffoja tai vastailemaan sähköposteihin kun pitäisi mennä untenmaille. Unen määrää pitäisi kasvattaa ja olen yrittänyt parantaa tapojani jo pari vuotta, mutta veri vetää aina nenän kiinni koneeseen… varsinkin jos jokin sarja on Netflixissä kesken. 😀

 2. Ihanan raikasta….aaah 🙂 Tuohon teeveen ja deerin väliin olisi kaunis joku matala vihreä puskamainen kasvi väriä antamassa. <br />
  <br />
  Keittiössä taitaa näkyä uudet kynttilänjalat :)<br />
  <br />
  Aikamoista ryöpytystä on sinun päivääsi riittänyt. Siispä lämpöisen voimahalin täältä virtuaalisesti haluan sinulle antaa 🙂

  1. Sari: Kiitokset! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Keittiössä vilahti uudet Herstalin kynttilänjalat, niistä tein juuri hetki sitten ikioman postauksen. :)<br />
   <br />
   Kiitokset lämpimästä voimahalista, sellaiselle on tarvetta joka päivä! &hearts; &hearts; Ihanaa tiistain jatkoa! &hearts;

 3. Tosi kaunista ja valoisaa Miia 😃 Ja puhdasta. Ja puhtaudella en tarkoita villakoirien ja pölypallojen puuttumista 😉 Hyvää viikonloppua 😃

 4. Onpa ihanan näköistä! 🙂 Tuo valokuvan ottaminen peilin kautta oli lystikäs idea ja lopputulos lumoava. Ei ole ihme että pidät sinnikkäästi kiinni peilirivistöstäsi.<br />
  <br />
  Itse tulin vasta reilu vartti sitten pitkän päivän päätteeksi &quot;kotiin&quot;. Jäin poikkeuksellisesti viikonlopuksi Helsinkiin kun pitää vielä huomenna hoitaa yhtä omaa projektia eteenpäin. Pistin heti alkuunsa teen tulelle ja nyt löhöilen sängyssä blogiasi lukien, teetä hörppien ja kynttilöiden loimussa nauttien. Kiitos taas mukavista lukuhetkistä!<br />
  <br />
  Pakettikortti löysi muuten perille. 🙂 Se on nyt käsilaukussa odottamassa postin kautta kotiin kurvaamista. Jännitys tiivistyy…

  1. Hippu-76: Peilit ovat oleet seinällä jo yli kuusi vuotta ja rakastan niitä edelleen, vaikka ovatkin vuosien varrella kehyksistään hieman kellastuneet. &hearts; &hearts;

 5. Ah, tuo Deer on vaan niin i h a n a! ♡♡♡ Ja kivan raikas tuo viherseinä! Ai että meinasin taas lentää persiilleni kaikesta ruotimisesta siihen liittyen! 😀 Tykkään myös kovasti uusista nojatuoleista – pakko nähdä kokonaisuus livenä!!

  1. Heidi: Deer on i h a n a! &hearts; &hearts; Sinun pitää tulla kylään katsomaan hyllyä ja seinäruukkuja livenä, ja istumaan nojatuoleihin. &hearts;

 6. Voi että, kyllä on kivan näköistä 😊 Ja toi parjattu viherseinä: mun silmiin se sopii kokonaisuuteen tosi hyvin. Peukku sinulle, kun jaksat ottaa palautteen vastaan aina yhtä kivasti. Rentoa viikonloppua!

 7. Älä pahastu, mutta kuvat ovat asunnosta, eivät kodista. Oletko koskaan tullut ajatelleksi että olet addiktoitunut. Jotain kummallista blogisi kautta välittyy. Toivottavasti saat asiasi kuntoon, semminkin kun olen ymmärtänyt että sinulla lapsi. Kaikkea hyvää ja tsemppiä.

  1. Mags: Huhheijjakkaa, ymmärrätkö itse että kommenttisi menee henkilökohtaisuuksiin? Pahastuisitko itse jos saisit samanlaista palautetta? Lieventääkö se mielipahaa, jos asiayhteydessä toivotaan ettei vastaanottaja pahastuisi? <br />
   <br />
   Katselet blogiani nyt turhan negatiivisella mielellä, etkä tunnu löytävän mitään positiivista (ainakaan kommenttisi perusteella). Pistähän pieni pilke silmäkulmaan ja asennoidu hieman rennommin, ehkäpä näet että täällä oikeassa kodissa asustaa iloinen pieni perhe. 🙂

 8. Tuli jotenkin todella hyvä mieli tästä postauksesta 🙂 Tänne asti tästä välittyi sellainen rentouttavan viikonlopun meininki. Ja montaa mieltä saa olla, mutta minä pidän kovin tuosta viherkasvien täyttämästä seinästä! On jotenkin tasapainoinen, harmoninen ja ilo silmälle. Mukavaa viikonloppua sinne!

  1. Linda: Ihana olet! &hearts; Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; Ja ihana että tykkäät ruukkuseinästä! 🙂

 9. Hei Miia<br />
  Kauniita kuvia. En kyllästy näiden katseluun. Viherseinä sopii hyvin kokonaisuuteen. Ajatella, että muutamalla kukalla saa noinkin monen päreet palamaan😂. Hyvää viikonloppua!💟.

 10. Siistiä on, mutta mutta.. Ei tule kodin tunnetta. Sellaista , että siellä asutaan, lapsikin? Tyhjät tasot, ei mitään valokuvia tai lapsen juttuja. Keinu joskus näkyy. Aseteltua tyhjyyttä ja näyttelytilamaisuutta. Surullinen olo huokuu jotenkin tästä asunnosta. Kaikki niin samaa ,tiukasti aseteltua, merkit huolella näkyvillä . En vaan voi mitään tunteelle joka nykyisestä kodistasi heijastuu. Olet varmaan tarkka järjestyksestä/huonekaluistasi niin että toisen mielipide ei hetkauta. Lapsi ei omiaan taida saada toteuttaa tai exäsi aikoinaan? Toki kotisi on varmasti tekijänsä näköinen. Olen blogiasi lukenut pitkään ja tämä tunne puskee niin läpi nykyisestä ettei voi olla sanomatta. Hyvä että itse viihdyt ja eihän se muille kuulu. Näkyy vaan. Anteeksi suora kommentointi ja joka on vain minun mielipide.

  1. Lilli, tämä ei ole sinun kotisi, joten turha on kommenttisi. Ei aina tarvitse olla turhaa tavaraa esillä, niin tää koti on rauhallisen seesteinen, hyvä Miia. t. Satu

  2. Lilli: Kodikkuutta ei voi määritellä minkään maallisen mittarin mukaan, kodikkuus syntyy omassa sydämessä. &hearts;

 11. Mihin on vuosien varrella totaalisesti hävinnyt näissä kuvissa esille tuleva lämpö ja kauneus joka mua aikoinaan viehätti: <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/12/kotikuvia-ja-uutta-jarjestysta..?" target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/12/kotikuvia-ja-uutta-jarjestysta..?</a> Osaatko yhtään kertoa miten makusi on vuosien varrella muuttunut niin radikaalisti? Ei enää hopeaa, paljetteja, kristallia, lämmintä harmaata, kauniita sisustusesineitä vaan tyhjät hyllyt ja seinät, tekstiilittömyys, kylmyys, minimalismi.. Pääasia tietenkin että itse pidät mutta mielestäni kotisi muistuttaa nykyään hammaslääkärin odotusaulaa :/ Oikein ihanaa sunnuntaita sinulle kuitenkin kaikesta huolimatta!

 12. Hei Miia! Sinulla on todella kaunis ja raikas koti. Myös viherseinä on todella upea. Huomauttelijoille täytyy kyllä sanoa sen verran, että kodin tunnne tuskin tulee siitä, että on kaikki tasot roinaa täynnä. Omassa lapsuudenkodissani oli kyllä tavaraa tasoilla sun muuta, mutta kyllä ne minun omat kamppeeni olivat siellä omassa huoneessani. Miksi lapsen tavaroita pitäisi olla ympäri asuntoa, etenkin kun tekstissä mainittiin, että koti on juuri siivottu. Edustavien kotikuvien ottaminen tuskin tarkoittaa sitä, että yksikään tavara ei saisi olla koskaan pois paikoiltaan. Ihanaa sunnuntaita! &hearts;

  1. mai: Kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; Minullakin oli omat tavarani aina omassa huoneessani, ei niitä (kuten ei muillakaan meidän perheen lapsista) ollut lupa levitellä pitkin poikin huushollia. Läksyt tein joskus keittiössä, mutta aina piti huolehtia omat tavarat omaan huoneeseen. Tytön tavarat seilaavat huomattavasti useammin olohuoneen ja keittiön puolella kuin mitä minun tilpehöörini omassa lapsuudessani. Ne kuitenkin illan päätteeksi siivotaan omille paikoilleen, tai vähintäänkin tytön huoneeseen (esim legorakennelmat saa jättää lattialle seinän viereen eikä nitä tarvitse purkaa)… ja kun kaikella on paikkansa, niin ne myös löytävät paikoilleen nopeasti ja vaivattomasti. 🙂 Tyttö siivoaa itse nykyisin huoneensa, huolehtii lelunsa sängynaluslaatikoihin ja pitää pöytänsä siistinä. Ei minun tarvitse erikseen maanitella neitiä korjaamaan jälkiään. Elämä saa näkyä ja näkyykin, meidän elämä. &hearts;

 13. Voi herranjestas.jokaisen koti olkoon sellainen,kuin haluaa sen olevan ja missä viihtyy.Meilläkun varmaan jokaisella on oma käsityksensä kodikkuudesta.Blogistin koti tällainen,jonkun muun toisenlainen.Se mikä on sinun Lilli mielestäsi kodikasta,ei välttämättä jonkun muun mielestä ole.

 14. Kotisi on niin ihanan raikas ja selkeä! Olen saanut paljon inspiraatiota niin sisustukseen kuin kodin järjestämiseen blogin kautta. Vaikka kaikki ratkaisut eivät ole sellaisia, joita omaan kotiini haluaisin, niin pidän sen omana tietonani. Jokainen toteuttakoon itseään/kotiaan kuten haluaa, ei se minulta ole pois 🙂 <br />
  Vaikka isoimmat myllerrykset sisustuksen osalta blogissa on varmaankin käyty, niin jaksat kuitenkin postailla ahkerasti. On kivaa, että teet myös ns. hyvänmielen-postauksia, niitä on kiva lukea 🙂

  1. Linda: Kiitos kivasta palautteestasi! &hearts; Ihana kuulla että olet löytänyt inspiraatiota täältä. &hearts;<br />
   <br />
   Haluan välittää blogini kautta hyvää mieltä ja jakaa itseäni kiinnostavia juttuja sekä vinkkejä kaikkien saataville. 🙂 Itse tykkään lukea hyvin monenlaisia blogeja, ja monet niistä ovat tyyliltään hyvinkin erilaisia omaan sisustukseeni tai pukeutumistyyliini verrattuna. Silti viihdyn niiden parissa ja saan paljon ideoita, joista ammentaa uutta intoa omaan elämään. 🙂

  1. Graafikko: Mies tykkää meidän kodista, hänen omansa on hyvin samankaltainen ja ihan itsensä sisustama. 🙂 Paljon valkoista, minimalistista, selkeälinjaisia kalusteita, graafisia linjoja, tunnelma tehty valaistuksella ja maskuliinisuus tummanharmaalla värillä ja laadukailla tekstiileillä. 🙂 Voisin muuttaa hänen tupaansa ihan koska tahansa, kuten hänkin minun – täällä olevista jutuista osa on hänen kanssaan valikoituja, joten on päässyt sanomaan mielipiteensä moneenkin juttuun aikoinaan. 🙂

 15. Kiitos ihanasta blogista ja erityisesti upeista kuvista. Jo hiipunut sisustusintoni on tullut takaisin blogisi myötä. Eritoten kuvat inspiroivat ja puolisoni &quot;suureksi iloksi&quot; ovat huonekalut meillä vaihtaneet paikkaa sekä värit muuttuneet valkoisemmiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *