Ylös, ulos ja lenkille… kohti kuntosalia neljästi viikossa!

Tämän vuoden tavoitteeni on voida kokonaisvaltaisesti paremmin – syödä paremmin, muistaa juoda vettä tarpeeksi, liikkua enemmän ja huolehtia ulkoisten asioiden lisäksi myös sisäisestä hyvinvoinnista. Kaikkeen edellä mainittuun liittyen, kävin tänään ostamassa itselleni salikortin sekä kassillisen urheiluvaatteita. 🙂

20160117_181149.jpg

Talvipakkaset ovat saaneet minut laiskistumaan – olen joka ilta uppoutunut lämpimien vällyjen väliin Netflixiä tuijottamaan ja teetä hörppimään, vaikka tein vuodenvaihteessa päätöksen ryhdistäytyä liikkumisen suhteen. En ole saanut itseäni koiralenkkejä ja kotijumppaa kummempaa tekemään ja joka ilta olen hokenut mielessäni samaa mantraa “no huomenna sitten“. Kuntosalitreenaaminen ei ole koskaan tuntunut omalta jutultani, eikä se tunnu siltä nytkään, vaikka kortti takataskustani löytyykin. 🙂 Kaipaan lisämotivaattoria liikunnan aloittamiseen ja koska pakkanen on pahin viholliseni, päätin siirtyä siistin sisäliikunnan pariin…

20160117_181225.jpg

Kuntosalikortin myötä halusin panostaa asiankuuluviin urheiluvaatteisiin ja sain viimein käytettyä jouluna saamani Stockmannin lahjakortinkin pois kuleksimasta. 🙂 Vaatekasassa on kahdet erilaiset urheilutrikoot, pitkähihainen urheilupaita, liukaspintainen tekninen huppari, sporttitoppi, urheilusukkapaketti, vuoritettu ulkoilupipo, sekä uusi Diorin ripsari. Nyt en voi enää keksiä mitään tekosyitä sohvaperunamaisuudelleni – se on ylös, ulos ja lenkille kohti kuntosalia neljästi viikossa. 🙂

Mitään erikoistavoitteita minulla ei liikkumisen tai kuntosalitreenin osalta ole, tavoittelen lähinnä hikeä, hyvää oloa ja parempaa fyysistä kuntoa. En kuitenkaan pistä pahakseni jos peilikuvassa tapahtuu muutoksia kiinteytymisen ja timmiintymisen muodossa… 🙂 Jos teitä kiinnostaa, voin tehdä myöhemmin erillisen sporttivaate-asupostauksen… kunhan vaan pääsen ensin testaamaan uusien vaatteideni huikeaksi luvattuja spesiaali-ominaisuuksia, voidakseni sanoa niistä juuta taikka jaata. 🙂

Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

33 kommenttia “Ylös, ulos ja lenkille… kohti kuntosalia neljästi viikossa!

  1. moonangel: Kiitokset tsemppaamisesta! ♥ Yksi kuntosalikerta on nyt takana ja oli yllättävän kivaa, testailin juoksumaton ja pyörän lisäksi muutamia laitteitakin eikä jäänyt lainkaan hullumpi fiilis. 🙂

 1. Ymmärsin aikasemmista postauksistasi (useampi), että et tarvitse erillisiä urheiluvaatteita, vaan kotilegginsit ja t-paita riittävät. Siis idea nimenomaan oli, että samoja vaatteita käytetään monipuolisesti kotona, urheillessa jne. Eikö asia olekaan näin?

  1. minimalismi: Ymmärsit aivan oikein. 🙂 Valitettavasti mikään vaate ei kestä ikuisesti (jos sitä käyttää) ja minulla on enää kahdet käyttökelpoiset luottolegginsit jäljellä. En halua "tuhlaten" kuluttaa niitä loppuun, ennen kuin löydän vastaavat korvaavat leggarit tilalle. 🙂

 2. Heippa! Minä en perinteisesti taaskaan kommentoi ko. postaukseen, vaan kyselen muita juttuja… 😉 <br />
  Oletko jo kertonut mitä tilasit FDS:n presalesta? Olisi kiva tietää ja nähdä. 🙂 Toiseksi kysyisin tilauksestasi Booztista. Haluatko kertoa mitä tilasit sieltä? Teit kollaasin ja kerroit tilanneesi kollaasin tuotteista jotakin, olisi hauska tietää mitä. 🙂 <br />
  <br />
  Ja vielä sanon että aikamoista &quot;palautetta&quot; olet saanut viherseinästäsi, melkein hiki tuli kun luin kommentteja! 😀 huh huh! On meitä ihmisiä monenlaista tässä maailmassa. Jotenkin tuntuu, että käytöstavat ovat unohtuneet.

  1. SatuS: En ole vielä paljastunut FDS-ostoksiani. 🙂 Olen pantannut postausta tarkoituksella ja paljastelen asian teille viikonloppuna. 😉 <br />
   <br />
   Booztista tilasin korkkarit ja mustat farkut, niistäkin postailen teille asukuvien kanssa myöhemmin. 🙂 Toivottavasti olisi korkkareille kohta käyttöä, että pääsisin ajamaan ne kunnolla sisälle. Parin tunnin kotikäppäilyllä ne vaikuttavat ihan ok:lta jalassa, mutta eivät ole ihan sitä mitä toivoin. Korkkarit ovat aina niin hankalat, kun niiden istuvuudesta saa tietää vasta käytön myötä. :)<br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Munkin on pitänyt aloittaa salilla käynti, mutta tämä tammikuu on ollut vaan niin kiireistä aikaa. Saliltakin on jo otettu yhteyttä, että joko se takapuoli nousee sieltä sohvalta. 😉Lupailin, että helmikuussa näytän nokkani siellä, kunhan saan lapsilleni hoitajan kotiin. Lapsiparkkia en halua käyttää, koska lapsen voi pitää siellä vain 1,5 h ja sitten pitää jo hakee pois. Mulla treenaamiseen Menee se 1,5h joten en ehtisi edes käydä vaihtamassa vaatteita enkä käymään suihkussa, niin jätän mieluummin lapset ensin kotia hoitajan vahdittavaksi ja meen sitten itse treenaamaan rauhassa. 😀 Hienoja ja käytännöllisiä vaatteita olet kyllä ostanut. 😀 Itsekin pitäisi mennä ensin ostamaan treeni vaatteita. Taidanpa mennä heti huomenna Itikseen katteleen jospa löytäisi sopivia vaatteita. 😀

  1. Pitju: Ihana tuollainen sali josta soitellaan perään! 🙂 Kelpaisi minullekin tuollainen hätyyttely, tulisi aktivoitua oma takalisto ylös tuolista useammin. 🙂

 4. Tsemppiä! Itselläkin vuosi lähtenyt laiskasti käyntiin flunssan merkeissä. Salikortti löytyy, joten tällä viikolla ohjelmassa muutamat salitreenit. Laita postausta myös omista treeneistäsi 🙂

 5. Toivoisin uusista sali ja muista käyttövaatteistasi (se musta bleiseri) postausta. Niin että ovat päälläsi niin saa kunnon käsityksen miltä näyttäävät. Aiemmat vaatepostaukset ovat olleet kivoja!

  1. Haba: Kiva kuulla että olet tykännyt vaatepostauksistani. 🙂 Muotiblogien antiin verrattuna ne ovat aika suppeita, mutta niitä on kiva aina silloin tällöin tehdä vaikken kameran edessä viihdykään. 🙂 Postaus salivaatteista ja bleiseristä tulossa. 🙂

 6. Ylläri ylläri kaikki mustia.. eikö sinulla oikeasti voi edes urheiluvaatteissa olla väriä. Tuntuu lähes maaniselta että KAIKKI on valkoista kodissa ja ehkä ripaus mustaa.. ainiin no kasveissa vihreää 😀 mutta se että urheiluvaatteetkin pitää istua sisustukseen niin on jo vähän liikaa.. mielestäni sinun maku on muuttunut aika paljon todella kliiniseen suuntaan, eli koti ei näytä kodilta vaan enemminkin hammaslääkärin odotusaulalta. toki makunsa kullakin. mutta tykkäsin kun sinulla oli edes sitä jotain rentoutta ja väriä kotona ennen.. ei millään pahalla.

  1. En ymmärrä mitä väärää on jos haluaa pukeutua mustaan tai että pitää valkoisesta sisustuksesta. Kaikki ei vaan pidä räikeistä väreistä ja en ymmärrä miksi edes pitäisi. Hienoja urheiluvaate löytöjä olet tehnyt! Ihanaa kun joku saa itseään niskasta kiinni tästä synkästä vuoden ajasta riippumatta! Ja lisäyksenä viherseinä on upea ja sain siitä myös inspiksen omaan kotiin! 😊

  2. Mustien urheiluvaatteiden tuskin on tarkoitus &quot;sopia sisustukseen.&quot; En ymmärrä miksi olisi pakko laittaa värikkäät vaatteet salille jos ei sellaisissa tunne oloaan kotoisaksi? Urheiluvaatteet on muutenkin lähes aina superkirkkaita pinkkejä ja muita neonvärejä, jotka ei näytä kovin kivalta vitivalkoista suomi-ihoa vasten. Itse ainakin näytän ihan kävelevältä ruumiilta, jos erehdyn laittamaan jotain neonsävyistä päälleni.<br />
   <br />
   Hienoa että olet ottanut itseäsi niskasta kiinni! Itsekin täytyisi taas muutaman kuukauden salitauon jälkeen. Ehkä pitää poiketa hakemaan myös jotain uusia urheiluvaatteita, tuntuvat lisäävän motivaatiota, ainakin hetkeksi!

  3. Kaikki eivät yksinkertaisesti nauti väreistä samalla tavalla. Miksi sitä väriä pitäisi joka paikkaan olla tunkemassa, jos se ei omaa silmää miellytä? Meitä on moneen lähtöön, joten annetaan vain toisten pukeutua ja sisustaa omalla tyylillään. Lisäksi mielestäni mustavalkoinen sisustus voi olla erittäinkin rento ja kodikas kuten Miiankin kotona.

  4. Kunpa minunkin hammaslääkärin vastaanotolla olisi yhtä kaunista kuin Miian kotona. Ja lisäksi, miksi pitäisi olla värikästä jos ei kertakaikkiaan halua. Koeta jo sinäkin se ymmärtää.

  5. blackorwhite: Ei voi olla väriä sporttivaatteissa(kaan). 🙂 En halua pukeutua värikkäisiin vaatteisiin, varsinkaan näihin urheilumerkkien vakkareihin neonpinkkeihin ja limenvihreisiin vermeisiin, eivät ole yhtään minun juttuni enkä halua tuntea oloani huutomerkiksi ollessani salilla (tai muuallakaan). :)<br />
   <br />
   Missä on sellainen hammaslääkäri (tai mikään muukaan lääkäriasema) jossa sisustus on yhtä valkoinen, moderni ja valoisa? Ihan hirveästi en ole käyttänyt lääkäripalveluja, mutta ne paikat joissa elämäni aikana olen vieraillut, ovat olleet koivukalusteilla ja kukkaverhoilla sisustettuja. Amerikkalaisista elokuvista löytyy näitä ns. valkoisia pehmustettuja hullujenhuoneita, mutta nekään eivät vastaa todellisuutta – lääkäriasemat ja sairaalat kun pyritään ympäri maailman tekemään mahdollisimman viihtyisiksi ja kodin omaisiksi (joka selittää siis ne kukkakuosit).

  6. Noora: Amen! 🙂 Kaikesta ei tarvitse tykätä ja se on varmasti itsestäänselvyys sanomattakin, joidenkin on vaan pakko päästä välillä paheksumaan – sisustusta, vaatteita, ulkonäköä, kokkailuja, ostoksia, harrastuksia, valokuvien tasoa tai oikeinkirjoitusta. 🙂

  7. MWS: Hihihii, ei urheiluvaatteiden todellakaan tarvitse sopia sisustukseen, enhän mie nyt kotiani siirrä sinne kuntosalillekaan mukanani. 😀 Minun päälleni ja pukeutumistyyliini sporttivaatteiden kuitenkin pitää sopia, enkä tunne oloani yhtään mukavaksi neonpinkissä tai limenvihreäraidallisissa urheiluvaatteissa joita kaupat ovat pullollaan… ja kuten sanoit, jumppavärit eivät sovi kaikille ja minä kuulun siihen ryhmään joka näyttää karsealta valkoisella iholla pinkissä topissa. :D<br />
   <br />
   Tsemppiä treeniin! &hearts;

  8. Ellaanni: Kiitokset kauniista sanoistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Olen samaa mieltä kanssasi, jokainen meistä näkee värit omalla tavallaan – toiset kaipaavat niitä ympärilleen, toiset nauttivat mielummin rauhallisemmasta värimaailmasta. Jokainen tyylillään! &hearts;

  9. Raili: Ihan samaa ajattelen itsekin. 😀 Minun hammastohtorini vastaanottotilat ovat koivukalusteilla ja pastellisilla tekstiileillä sisustetut. Päivystyskäynti kaupungin hampilääkärissä niin ikään koivua, kodinomaisuus tuotu kirjavilla verhoilla. 🙂 Seinät olivat alhaalta mintut ja ylhäältä valkoiset, keskellä maalattu boordi. 😀

  1. Mallu: Postailen treenijutuista ja -vaatteista varmaankin ensi viikolla. 🙂 Musta on aina hyvä valinta. 🙂

 7. NO ylläri, ylläri kai sitä ihminen ostaa urheiluvaatteetki sen värisenä ku haluaa. Kyllä mun liikuntainto latistuis jos aina pitäis vetää joku limetoppi päälle. Ja onpaha helppo pestäki vaatteet ku on saman värisiä. <br />
  <br />
  Mulla on Casallin treenipaita missä on mesh-yksityiskohta selässä, se on jotenki nii kiva. iha simppeli, mutta joku juju, vaikkei sitä ite ees nää. Kiinnostais kyllä nähä tarkemmin mitä ostit!

  1. mm: Näin juuri, tärkeintä on että itse viihtyy vaatteissaan, olivat ne minkä väriset tahansa. :)<br />
   <br />
   Tuollainen mesh-yksityiskohdin varustettu treenipaita kuulostaa kivalta, täytyykin googlettaa tarkemmin. 🙂

 8. Joo tee postaus treenivaatteista ja mielellään jotain postausta itse treenauksestakin! Tartten motivaatiota kun vaan parin viikon päästä saan pullautettua tän vauvan ulos. Sit kans treenivaateostoksille.

 9. Hyvä päätös! Minullekaan ei salitreeni ole koskaan maistunut vaikka muuten liikuntaa rakastankin. Parhaiten minulle sopii ryhmäliikuntatunnit (esim. pump, spinning) joissa musiikin tahtiin saa tunnin hikoilla aivot täysin narikassa! 😀 Toivottavasti saliltasi löytyisi mahdollisuus myös niihin? Toinen mikä merkkaa paljon salillakin on ympäristön siisteys ja kauneus, sen takia olen valmis jopa maksamaan vähän enemmänkin jäsenyydestä. <br />
  <br />
  Kummasti sitä itselläkin suuri osa treenivaatteista on mustia, tai sitten harmaita tai mustavalkoisia. Hieman kuitenkin kaipaan treenivaatteisiin väriä ja silloin suosin korallia tai kirkasta pinkkiä. Toivottavasti teet treenivaatepostauksen, olisi myös mielenkiintoista tietää minkälaiset treenikengät sinulla on?<br />
  <br />
  Hanna

  1. Hanna: Ryhmäliikunta on kivaa, spinningia olen ajatellut kokeillakin tässä kevään aikana. 🙂 Perinteiset aerobicit ei niin kiinnosta, mutta syvävenyttely, jooga ja kahvakuula kyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *