Hyvän olon valintoja!

Piipahdin Stockmannin järjestämässä kutsuvierastilaisuudessa tutustumassa Hyvän Olon Valintoja -kampanjan antimiin, joiden painotus oli luonnonmukaisissa superfoodeissa sekä henkisessä hyvinvoinnissa. Pääsimme maistelemaan mm. minttuista Voimaruoka-smoothieta, thaimaustettua Benella-lohikeittoa, kookos-lime-katkarapusalaattia sekä Quest Bar -proteiinipatukoista tehtyjä herkkukeksejä. Iltama kruunaantui mentaalivalmentaja Kaisa Koskisen henkistä hyvinvointia nostattavaan mielen ohjelmointi -harjoitukseen (Neuro Linguistic Programming). Tässä hieman fiiliksiä tilaisuudesta…

Hyvanolonvalintoja_stcockmann2016.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3570.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3562.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3551.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3569.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3566.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3565.jpg

Haluan pyrkiä parempaan henkiseen sekä fyysiseen jaksamiseen ja Stockmannin hyvän olon ilta oli kaivattu motivaattori varsinkin ruokapuolen kuntoon saamiseksi. Minun pahimmat kompastuskivet ovat aamupalan väliin jättäminen (on muka liian kiire, ei ehdi syömään), liiallisen kahvin kittaaminen, nopeiden välipalojen natusteleminen oikean lounaan sijaan, joiden seurauksena minuun iskee iltaisin karmea nälkä –> annoskokoa on vaikea hallita, kun tekisi mieli syödä kokonainen traktori. 😀 Myös vettä juon aivan liian vähän, määrä jää helposti alle litraan vuorokaudessa jos en erikseen muistuttele itseäni juomaan. Nyt kun katson tuota vikalistaani kirjoitettuna, niin pielessähän on oikeastaan kaikki mahdollinen. 😀

IMG_8139.jpg

Omakotivalkoinen_25012016_3507.jpg

Viimeiset pari viikkoa olen pitänyt tarkkaa kirjaa syömisistäni ja juomisistani. Olen ottanut aikaa aamupalalle ja myös keitellyt kiltisti sen aamupuuron, joka jostakin syystä tipahti syksyllä pois ruokavaliostani. 🙂 Olen vähentänyt kahvin juomista kolmeen kuppiin päivässä ja lisännyt veden juontia kahteen litraan vuorokaudessa. Kasviksia ja juureksia olen syönyt tosi hyvin jo useamman vuoden, mutta nyt on tarkoitus petrata hedelmien kanssa –> välipalaksi jatkossa leivän sijaan banaania, omenaa, päärynää tai vaikka kaikki yhdessä. 🙂

Kerään ruokapäiväkirjaa vielä tämän viikon ja sitten on aika yhteenvedolle. Ajattelin postailla aiheesta teille ja samalla ehkä saan kaipaamaani extramotivaatiota hyvän ja terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen. 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Hyvän olon valintoja!

 1. Moi!<br />
  <br />
  Kiitos hyvästä aiheesta! Varmasti tuo inspiraatiota myös meille muille terveellisempää elämää ja hyvää oloa hakeville!<br />
  Itsellä olisi tarvetta myös pieneen keventymiseen, mutta ensisijaisesti pyrin juuri hyvään ja energiseen oloon. Jos tästä seuraa myös keventyminen, niin hyvä näin.<br />
  <br />
  Kiittäisin samalla sinua, jälleen kerran, ihanista kuvista teidän kotoa! Viherseinää voisin myös suunnitella, paikka sille jo olisikin. Olen aina rakastanut vihreyttä ja kasveja kotonamme, mutta kaksivuotiaan täystuhon takia olemme osasta joutuneet luopumaan. Nyt, kun poika ei enää syö kaikkea, niin voisin taas kasveja lisätä.<br />
  Viherseinä olisi jotain uutta ja raikasta näin yksityiskodissa (julkisissa tiloissahan näitä on ollut paljonkin). Yrttejä tuskin tulen laittamaan, koska omalle (pienelle) takapihallemme niitä mahtuu.<br />
  <br />
  Ihanaa alkanutta viikkoa!<br />
  <br />
  YT: Kirsi

  1. kirsi: Kiitos itsellesi ihanasta kommentistasi. &hearts; &hearts; Terveellisempiin elintapoihin pyrkiminen on tuonut monia positiivia juttuja tullessaan, joista merkittävin on henkisen jaksamisen parantuminen. Keventyminen ja kiinteytyminen on pelkkää plussaa. :)<br />
   <br />
   Oma takapiha ja yrttipuutarha olisi aivan ihana. &hearts; &hearts; Niiden puutteessa kasvattelen yrttejäni keittiön tasolla, nyt kun seinällä on viherkasveja. 🙂 <br />
   <br />
   Iloista viikonloppua! 🙂

 2. Tärkeintähän on, että oot tiedostanut asian ja motivoitunut tekemään muutoksia! 🙂 <br />
  Asun 3 päivää viikosta Helsingissä kimppakämpässä ja 4 päivä &quot;omassa kodissa&quot; Vaasassa, tuntuu tosi hankalalta ruveta pariksi päiväksi kasaamaan terveellisiä aterioita, saatika väsäämään vielä eväitä päivisin mukaan, kun sitten taas lähtee kotiin, eikä viitsisi jättää raaka-aineita pilaantumaankaan. Onneksi edes ne neljä päivää viikosta tulee yleensä syötyä terveellisesti, ei tosin viime viikolla.. Mutta ehkä mäkin otan tämän nyt haasteena, ensitöikseni vien tuon avonaisen irttaripussin kaappiin (en roskikseen sentään) :D<br />
  <br />
  Ihanaa kevään odotusta!

  1. HannaL: Näin on. 🙂 Tiedostaminen on jo suunta oikeaan ja pienillä valinoilla voi saada suuria kokonaisvaltaisia muutoksia aikaan. Voisiko tuohon ruoan pilaantumiseen saada ratkaisun pienemmistä pakkauksista? Citymarketissa ja Stockmannilla myydään ns. sinkkupakkauksia, jotka voisivat olla juuri sopivan kokoisia neljän päivän tarpeisiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *