Uusi osa String-kokonaisuuteen!

Ostin Finnish Design Shopin ennakkoalesta String System-lokerohyllyn, johon istutin mehikasveja. Arvioni kasvien menekistä meni hieman pieleen ja yksi lokeroista jäi kokonaan tyhjäksi, hupsista. 🙂 Yritän ehtiä viikonloppuna hakemaan Plantagenista lisää mehikasveja sekä pussillinen istustusmultaa, jotta lokerot ovat täydemmät. 🙂

Omakotivalkoinen_61778719.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0961.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0948.jpg

Ruotsalaiset arkkitehdit Anna von Schewen ja Björn Dahlström tarttuivat haasteeseen, kun heitä pyydettiin suunnittelemaan ikoniseen String Systemiin lisäosia. Lopputulos on String+, aivan uusi kokoelma tuotteita jotka kunnioittavat alkuperäistä – ja tuovat siihen samalla jotain aivan uutta. Yksi sarjan tuotteista on kestävästä ABS-muovista valmistettu lokerohylly, joka koostuu kolmesta kulhosta. Viherkasvien lisäksi siinä on helppo säilyttää pientavaraa tai vaikka lasten leluja. Valkoiseksi maalattu metallinen kehikko tukee hyllyä, joten se on erittäin tukeva ja kestää painavampaakin täytettä. 

StringSystemPlus_Box_white.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0953.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0964.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0949.jpg

Minä vetäisen treenitamineet nyt päälleni ja lähden lenkille, jotten illan tullen taas väsähdä ja keksi kymmentä tekosyytä jättää lenkkeilyt ja liikunnat väliin. 🙂 Touhukasta torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: String.se, sisältää mainoslinkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Uusi osa String-kokonaisuuteen!

 1. Hei Miia. Voitko kertoa miksi et ole vastannut moniin kommetteihin mitä lukijat ovat sinulle kirjoittaneet/kyselleet? Tarkoitan muutamia viimeisimpiä postauksiasi. Ekoille olet vastannut, mutta toosi monet kommentit ovat siellä vieläkin ilman sinun kommentointia. Ei kovin kivaa lukijalle…

  1. ?: Kommentteihin vastaaminen on hieman hankalaksi tehty, sillä joudun menemään jokaiseen postaukseen erikseen sivupalkista. Yritän kyllä pitää kirjaa postauksista joissa on vastaamattomia kommentteja, mutta joskus unohdan merkitä postauksen sivusuosikeihini ja sen myötä unohtuu myös vastaaminen (ellen käy postauksia yksitellen läpi uusimmasta vanhimpaan löytääkseni postaukset joissa vastaamattomia kommentteja). Tämä vie jonkin verran aikaa mikä hidastaa koko prosessia. Nyt kun aloitin vielä tuon aktiiviliikkumisen, on se pois blogiin käytettävästä ajasta. 🙁 Tämä on ihan oma vikani ja olen pahoillani etten ole ehtinyt vastaamaan jokaiseen kommenttiin. <br />
   <br />
   Kovasti kyllä yritän keretä vastailemaan, mutta kommentteja tulee useista eri kanavista (sähköposti, Facebook, Facebook-inbox, Instagram) etten enää tiedä mistä nipistän lisätunnit blogivastailuun… liikuntaa en missään nimessä voi enkä haluakaan lopettaa, vaikka kommenttivastailut inhottavasti kärsivätkin tästä. 🙁

 2. Hei Miia<br />
  Samat ovat olleet askeleet meillä! Kävin myös tsekkaamassa Plantagenin valikoiman ja mukaan lähti valkoisen orkidean lisäksi pari mehikasvia. Mullan pinnalle laitoin mustaa kivimurskaa, joka näyttää kivemmalta kuin pelkkä multakerros. Mehikasveissa on se hyvä puoli, että kastelun voi unohtaa, joten jos joku taas huomauttaa, että poh- jassa pitää olla reikä niin eipä tarvitsekaan.

  1. Raili: Tuo kivimurska minullakin odottelee sirottelua, täytyy vaan ensin saada muutama mehikasvi ja lisämulta hankittua. 😀 Tuo on loistava puoli mehikasveissa kun ne eivät pelästy kuivemmasta elosta. 🙂

 3. Ihania kasveja! Osaatko sanoa miten niitä kuuluisi hoitaa? Itse onnistunut tappamaan useita mehikasveja 😞

  1. Noora: Mehikasveja kastellaan niukasti koko vuoden ympäri. Talvilevon aikana kasvia ei kastella juuri lainkaan. Kasvuaikana (maalis-elokuussa) kasveja voidaan lannoittaa kaktuslannoitteella 1-2 viikon välein. Paikkana paras on aurinkoinen ikkunalauta, mehikasvit tykkäävät auringosta enemmän kuin vedestä. 🙂 Kesällä ne voidaan viedä ulos tai istuttaa vaikkapa maahan, koska ne kestävät melko hyvin talvea lumen alla. 🙂

 4. Hei,<br />
  Olen nyt hieman ymmälläni postauksestasi. Kirjoit ostaneesi string system-lokerohyllyn (yhden), mutta keskiviikkona laittamassasi Naulakon paikka -postauksen kuvissa kuitenkin näkyy kaksi Sring system-lokerohyllyä. Niin minne se toinen niistä on okeen kadonnut? Vaikuttaa enemmän siltä, että halusit ostaa uuden/uusia osia sen sijaan, että sinulla olisi ollut selkeä tarve sille/niille.

  1. AnLe: Sinulla onkin ollut todella tarkat silmät, kun kiinnitit huomiota tuollaiseen asiaan. 🙂 <br />
   <br />
   Ostin näitä kaksi joista toinen meni (oli alunperin tarkoituskin) tytön hyllyyn hänen My Little Ponyjen pikkukrääsää varten. 🙂 Selitystä olohuone-asialle kuitenkin taidat kaipailla: Silkasta mielenkiinnosta kokeilin tuota toista lokeroa olohuoneeseen enkä jaksanut / muistanut eilen säätää sen kanssa täysin toisen aihealueen postausta varten makuuhuonetta kuvatessani. Niinpä toinen lokerohylly näkyy eilisen makuuhuonepostauksen yhden kuvan taustalla. 🙂

 5. Aika syvällä näyttävät nököttävän. Eikö niitä saisi korkeammalle, siten, että multapinta olisi reunan tasolla?

  1. w: Kuten postauksessakin mainitsin, laskin mehikasvien ja mullan menekin päin prinkkalaa. 🙂 Olen menossa (toivottavasti ehdin) viikonloppuna Plantageniin tekemään täydennyskeikan. 🙂

 6. Kiva ja helppo idea :)<br />
  Minä vaan sitä, että oisko nuo kivemmat alempana, kun ne on niin matalia nuo mehikasvit? Näkyisi kunnolla.

  1. Minna: Kasvien olisi lisämullan myötä tarkoitus nousta ylemmäs, jotta ne näkyisivät paremmin nojatuolissakin istuessa. 🙂 Tarvittaessa lasken koko lokerohässäkkää alemmas. 🙂

 7. Hei,<br />
  <br />
  Kyselin jo jossain aikaisemmassa postauksessa lenkkeilystäsi liukkailla keleillä? Itse mietin icebugien hankintaa, kun ei edes kauppareissuilla meinaa pysyä pystyssä. Millä kengillä sinä juokset, jos kumisaappaat ovat olleet pääasialliset talvikenkäsi?<br />
  <br />
  Liikunnasta toinenkin kyssäri: Käytkö nykyään siis salilla 4 kertaa viikossa ja lisäksi lenkeillä (joita et pahemmin ainakaan ennen blogissa maininnut)? Mistä pihistätä ajan verrattuna entiseen elämään? Voiko lapsi olla sillä aikaa jo yksin kotona, mikä tietysti selittäisi asian?

  1. Lenkkeilystä kysyn…: Pahoittelut että vastaus jäi uupumaan. &hearts;<br />
   <br />
   Minulla on Asicsen juoksulenkkarit joilla olen pinkonut nyt myös lumessa ja loskassakin. Pyrin valikoimaan lenkkireittini niin että tiet olisi mahdollisimman paljaita, aurattuja ja hiekoitettuja. Pari kertaa olen liukastunut mutta kaatunut en kertaakaan, enkä ainakaan toistaiseksi ole ajatellut ostavani erillisiä talvilenkkeilyyn sopivia lenkkareita. :)<br />
   <br />
   Salin aloitin hetki sitten ja 3-4 kertaa viikossa yritän ehtiä / päästä salille. Salilla teen lihaskunnon lisäksi kuntoakohottavaa juoksua ja pyöräilyä yms. Lenkillä käyn myös, sekä tanssin, joten liikuntaa tulee harrasteltua 6 pvänä viikossa. Lenkkeilystä olen postannut pari kertaa aikaisemmin, lenkki-intoni katosi viime talvena ihan kokonaan ja nyt olen pitkin hampain alkanut uudestaan lenkkeilemään. 🙂

 8. Aika hyvin tulee urheilua viikossa! Itsekin jäin (ylläolevan kysyjän tavoin)pohtimaan miten saat järkättyä ajan 6kertaa viikossa? Aivan esimerkillistä! Missä käyt ja millaista tanssia harrastat? Kivat ja halvat treenivaatteet olet löytänyt!

  1. Nipsu: Ja ihan hyvä että tuleekin, sillä työni on toimistohommaa ja istun aivan liian monta tuntia päivässä tuolilla. 😀 Tyttö on hoidossa salilla käymisen aikana (tai järkkään erikseen tutun hoitajan kotiin, kuten siskoni). Salimatka ei onneksi ole pitkä, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kotoa. :)<br />
   <br />
   Tanssin vähän kaikenlaista, mutta enimmäkseen olen keskittynyt aikuisten alkeistason balettiin ja tukilihasten vahvistamiseen. Only Playlla on erinomainen hintalaatusuhde. 🙂

 9. Hei! Minä en enää pysy perässä…. missäs tämä hyllykkö nykyään on? Muistaakseni siirsit hyllykön pois olohuoneesta ja pelkät &quot;kukkapurkit&quot; tilalle… Onko tämä siis tullut takaisin?

  1. Mervi: Olohuoneessa on, siirsin hyllyn sinne makuuhuoneesta syyskuussa ja siitä asti on ollut paikoillaan. 🙂 Kukkapurkit tulivat keittiöön String Pocket -pikkuhyllyjen tilalle, kyseessä siis eri String-sarjan hyllyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *