Auringon häikäisemää…

Tänään sain kirjaimellisesti häikäistyä kesken touhujeni, kun aurinko päätti paljastaa itsensä pilvien lomasta. ♥ Säkenöivä kirkkaus sai pysähtymään ja nauttimaan valosta ikkunan edessä silmät suljettuina. Ehdin latautumishetken jäljiltä juuri ja juuri hakemaan kamerani ja nappaamaan pari kuvaa ennen kuin aurinko katosi takaisin pilvien taa…

Omakotivalkoinen_04022016_1223.jpg

Omakotivalkoinen_04022016_1227.jpg

Omakotivalkoinen_04022016_1229.jpg

Kamera kädessä kuljeskelin pitkin kotia ja räpsin kuvia kivoista yksityiskohdista ilman sen suurempaa syytä tai syvällisempää tarkoitusta… Aurinko ei harmikseni näyttäytynyt enää uudestaan, mutta onneksi kevät on joka päivä lähempänä. 🙂

Omakotivalkoinen_04022016_1188_2.jpg

Omakotivalkoinen_04022016_1231.jpg

Omakotivalkoinen_04022016_1235.jpg

Omakotivalkoinen_04022016_1232.jpg

Omakotivalkoinen_04022016_1245.jpg

Kasvihuoneena toimivan lasikuvun sisällä on meneillään kuivahtaneen viherkasvin pelastusoperaatio. Toistaiseksi tämä tuntuu toimivan ja kasvi on saanut kuivumisen vuoksi menettämäänsä vihreää väriä takaisin. Saa nähdä virkoaako tuo kunnolla vielä kukoistukseensa vai onko se mennyttä kalua. 🙂 

Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Auringon häikäisemää…

 1. Wau siellä on paistanu aurinko 🙂 Täällä on talvi vielä vahvasti ja luntakin satanut. <br />
  Jospa se siitä virkoaisi ja piristyisi, vaikka kaunis ja hehkuva se on kyllä tuollaisenakin. ♥ Toivottavasti ei nyt ihan mennyttä kalua oo… 🙂

  1. Soili: Aurinko tuli näkyviin ihan yllättäen ja niin kirkkaana etten nähnyt hetkeen mitään. 😀 Olen niin kovasti kaivannut tuollaista sokaisevan kirkasta auringonpaistetta ja toivon että loppuviikollekin osuisi muutama tuollainen valoisa hetki. &hearts;&hearts;

 2. Meillä kans ilmestyi aurinko ykskaks näkyviin, ja mulle tuli kauhea hoppu ulos. Tytär tais katsoa hyvin pitkään, että sekosi se mutsi nyt, kun huudahtiin; Hei apua aurinko, nyt äkkiä ulos… Ja niin me lähdettiin koissun kanssa pidemmälle lenkille 😀 On se vaan niin harvinaista herkkua tällä hetkellä.<br />
  Ja tänään on jopa koko päivä aurinkopäivä, ja ulkoilupäivä sitä myöten. Selkä on melko kipee, ja maha on kipee, mutta aurinko paistaa joten Minna ulkoilee 🙂

  1. Minna: Aurinko on ihana! &hearts; Ihan silmiin sattuu kun kunnolla paistaa, niin pimeää ja synkkää on ollut pitkään. 🙂 Tänäänkin aurinko yritti pariin otteeseen porotella, mutta pilvet tulivat häiritsemään. Mukavan valoisa päivä ollut silti tänään, pitempi lenkki tehtiin koiran kanssa ja välillä jäätiin tuoksuttelemaan luontoa. &hearts;

  1. K: Tulee postaus, juuri koneella sitä aloin näpyttelemään mutta päätin tulla vastaamaan teille ensin tänne kommenttiboksin puolelle. 🙂 Siivousinspistä postauksestani ei ehkä saa, mutta toivottavasti vähän jotakin buustia perjantaihin. 🙂

 3. Kivan näköinen tuo kuivahtanut kasvi. Minkä niminen kasvi on kyseessä, olenkohan nähnyt tuon ennenkin blogissasi?

  1. Maikkis: Kyseinen puolikuollut mutta virkoamaan päin oleva kasvi on huonebambu. 🙂 Ostin sen ihan vastikään keittiön seinälle laittamiini ruukkuihin. Kuvan siitä (elossa) löydät täältä, alarivistä ikkunan puolelta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/01/seinapuutarha&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2016/01/seinapuutarha</a><br />
   <br />
   Vaikeahoitoiselta ja vaativalta kasvilta vaikuttaa, reagoi todella herkästi varsinkin kuivuuteen (oli ilman vettä vain 2 päivää ja ehti kuivahtamaan niin pahasti että näyttää kuin olisi joutunut aavikolle). Kasvi oli aika edullinen onneksi, alle 4€, joten kannattaa kokeilla viihtyisikö se paremmin sinun hoivissasi. 🙂

  2. Olinhan mä nähnyt tuon blogissasi ja silloin muuten katoin jo, että kivannäköinen kasvi. Mutta nyt näyttää kuivana vielä kivemmalta. 😀 Ööö, sain piilean ja lankaköynnöksen jo aika pahaan kuntoon niin tuo saattaisi olla mahdoton mulle. Meillä kun on vain yksi (kylläkin valtavan iso) ikkuna pohjoiseen ja senkin alla patteri niin vaativia kasveja vaikea saada omilla taidoilla pysymään hengissä ainakin näin talvella. Kesäkokemuksia ei tästä asunnosta vielä ole. Täytyy kuitenkin vielä käydä googlettamassa mitä tuosta huonebambusta kerrotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *