Unelmaimurini – Dyson DC52 Animal Turbine!

Minikokoinen Dyson DC26 Allergy City -imurini on palvellut meidän 80m2 kokoisen kolmion siivoustarpeissa moitteetta jo yli 6 vuotta. Olen niin tyytyväinen että aikoinaan uskoin mainosmiesten puheita ja valitsin hajonneen Mielen tilalle tämmöisen kaverin. 🙂 Mieskin on tyytyväisenä imuroinut Dysonillani ja kun hän viime vuonna muutti omaan kotiinsa, oli selvää että Dysonia uudessa osoitteessakin olla pitää. 🙂

Dyson_DC52_Animal_Complete_Vacuum_Cleane

Mies osti itselleen loistavan setin, johon kuului täysin huoltovapaa Dyson DC52 Animal Turbine -mallin pölynimuri sekä erillinen DC43H -rikkaimuri. Mies siivoaakin erittäin mielellään omaa kotiaan ja meillä on ollut välillä jopa kinaa siitä kumpi saa imuroida, kun olen ollut kyläilemässä. 🙂 Dysonin DC52-mallin imuri on ihan mieletön, se pyörii lattialla kuin hyrrä ja on niin kevyt vedellä perässään ettei sitä edes huomaa. Suulakkeita on jos jonkinlaisia, jokaiselle pinnalle löytyy täydellinen siivouskapine. Oma mini-imurini on edelleen moitteettomassa kunnossa enkä sen vuoksi aio sitä vaihtaa uuteen, mutta herttinen sentään miten haaveilenkaan tästä miehen imurista – parempaa siivouskumppania ei takuulla maailmasta löydy! ♥

Omakotivalkoinen_11022016_4030.jpg

Omakotivalkoinen_11022016.jpg

Dyson DC52 sarjan imurit ovat ihan omassa luokassaan, tällä hetkellä ainoita markkinoilla, jotka eivät tarvitse suodattimien huoltoa, eivätkä ne menetä imutehoaan. DC52 Animal Turbine -mallin mukana tulee monipuolinen suulakevalikoima, joilla koti puhdistuu helposti ja vaivattomasti. Lattia-/mattosuulake sopii sekä koville että pehmeille pinnoille ja on loistava valinta yleissiivoukseen. Antistaattisilla harjaksilla varustettu erillinen turbiinisuulake puolestaan varmistaa, että saat matot kunnolla puhtaaksi – jopa matalanukkaiset tiheään kudotut nukkamatot, jotka ovat varsinkin eläinperheissä haasteellisia puhdistettavia. Tangle-free miniturbiinisuulakkeella saat sohvat, sängynpäädyt, verhot ja päiväpeitteet, sekä auton sisustan puhtaaksi pölystä ja karvoista. Rakenteensa ansiosta suulake ei tukkeudu tai jumiudu esim. hiuksista. Nivelletty parkettisuulake on puolestaan oiva väline herkille lattiapinnoille.

animal-complete.jpg

DC43H_3.jpg.960x1280_q75.jpg

Oranssi-harmaa rikkaimuri on leivänmurusten imuroimisen lisäksi kätevä myös tekstiilien, patjojen ja hyllyjen imuroimisessa, sekä tietysti autossa ja veneessä. Vain 1,3 kg painava pölypussiton DC43H -imuri on kevyt ja ergonominen käsitellä. Pölysäiliö tyhjenee helposti ja siististi nappia painamalla. Suodattimet ovat pestävät (suositus käytöstä riippuen noin kerran kuukaudessa), eikä niitä tarvitse vaihtaa. DC43H:n imuteho on markkinoiden parhaimpia ja se säilyy imuroinnin alusta loppuun saakka. Normaaliteholla toiminta-aika on 20 minuuttia, maksimiteholla eli “Boost-tilassa” 8 minuuttia. Boost-teho on tosin niin voimakas, ettei sitä tarvita ainakaan keittiön tai testiilien puhdistuksessa. 🙂

Parasta näissä Dysoneissa on se, että osia voi yhdistellä. 🙂 Viimeksi kun imuroin miehen keittiössä, liitin ison imurin varren ja lattiapinnan mukaan säädettävän yleisuulakkeen rikkaimuriin. Kyllä oli tehoa ja puhdasta tuli – niin pöytäpinnoilla, kaapeissa kuin lattiallakin. 🙂

Jos olet etsimässä sellaista imuria, jonka elinikä on pitkä eikä sen imuteho heikkene, suosittelen oman (ja miehenkin) kokemuksen kautta Dysonia. Olen imuroinut nyt kahdella lattiaimurilla ja yhdellä rikkaimurilla, jokainen niistä on lunastanut lupauksensa ja ollut jopa parempi kuin mitä mainospuheiden perusteella odotin. Erittäin positiivista on oman mini-imurini kestävyys, yli 6 vuotta sillä on huuveroitu lähes päivittäin (ja kurakeleillä useamman kerran päivässä) ja edelleenkin se on yhtä tehokas kuin uutena. 🙂

Illemmalla tulossa asupostausta, joten olkaahan kuulolla! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Dyson)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

34 kommenttia “Unelmaimurini – Dyson DC52 Animal Turbine!

 1. Kiitos tästä! ☺ tuli juuri sopivaan aikaan kun etsin esittelyitä ko imurista. Meillä postissa matkalla tämä imuri juuri😃 ilman rikkaimuria. Löysin alesta vain 399e hintaan!

  1. Elluu: Loistava hinta teidän imurilla. 🙂 On kyllä jokaisen euronsa arvoinen, sen voin luvata. ♥ Hirmuinen imurikuume itsellä, uutta imuria en kuitenkaan tarvitse joten saan kärvistellä tässä kuumeessani ihan itekseni. 😀 Tuon pienen turbiinisuulakkeen ajattelin ostaa nykyisten lisäksi, se maksaa "irtomyynnissä" 49,95€. 🙂 Ihan loistava kapine varsinkin tekstiilipintaisiin sohviin ja nojatuoleihin, jollaiset löytyy nykyisin omastakin olkkarista. 🙂

 2. Meillä oli imurin ostaminen juurikin vähän aikaa sitten edessä. Useampikin myyjä kertoi, etteivät enää myy Dysoneita, koska niitä palautuu ongelmien vuoksi suhteessa paljon enemmän kauppaan mitä muita merkkejä. Lisäksi on ilmeisen kovaääninen ja johto on lyhyt?

  1. Rose: Onpas outoa, keskustelupalstoilla Dysonin käyttökokemukset ovat ääntä lukuunottamatta yleensä erittäin positiivisia ja itse olen niin tyytyväinen omaan imuriini että minun on vaikea uskoa tuota todeksi. Ettei olisi nyt kyseessä yleinen elektroniikkapuffaus, eli pyritään myymään sellaista tavaraa jossa kate on mahdollisimman suuri ja puhutaan &quot;ala-arvoisesti&quot; sellaisista merkeistä joita ei joko myydä tai joita ei haluta myydä huonomman katteen ja pienemmän provision vuoksi… En tosiaan tiedä mistä moinen informaatio juontaa juurensa, ehkä se on totta tai sitten ei. Itse olen todella tyytyväinen Dysoniin kuten myös melko pihi mies, joka ei missään nimessä ostele kalliita tavaroita ilman että tietää saavansa rahalleen vastinetta. <br />
   <br />
   Imuri on melko kovaääninen, mutta ei mielestäni poikkea muista markkinoiden imureista (äidilläni LG, siskoillani muita merkkejä) niin merkittävästi että kokisin sen isona miinuksena. Mielummin käytän kovaäänisempää mutta erittäin tehokasta imuria, kuin äänetöntä ja tehotonta kapistusta. :)<br />
   <br />
   Imuriviidakko on kyllä sellainen tanner että sanoo kuka mitä tahansa (puolesta tai vastaan), on imurin toimivuus omiin tarpeisiin silti arpapeliä. Riskillä ostin aikoinani tämän miniDysonin, imurimyyjä yritti kyllä kaupata minullekin silloin toista merkkiä (malli oli joku ulta-silencer, mutta merkkiä en muista) mutta sinnikkäästi kannoin kotiin Dysonini… ja hyvä niin, sillä 6,5v olen sillä jo imuroinut vaikka moni sanoi ettei tuollainen minikokoinen muovivekotin mitään kestä. 😀 Pitkää nenää näytän nyt heille, jotka moista väittivät ja omat imurinsa ovat jo kahdesti tänä aikana vaihtaneet. 🙂

  2. Itse asiassa kiersin montakin kodinkoneliikettä eikä niissä Dysoneita ollut missään myynnissä, joten en osaa sen tarkemmin sanoa mikä tässä on taustalla. <br />
   Dysonin desibeleiksi ilmoitetaan 88, se on mun mielestä aika kova. Hankkimassani imurissa se on vain 64 🙂 Aikamoinen ero! Ja täytyy sanoa, että vaikkakin on hiljainen, niin se ei tarkoita että olisi tehoton! <br />
   Mulla yksi ehdoton lisäkriteeri oli myös pitkä johto. Helpottaa imurointia kovasti.

  3. Rose: Omassa imurissani ääni on 79dB, miehen imurissa 85dB. Kumpikaan ei mielestäni pidä niin kovaa ääntä että kokisin sen haitaksi, mutta ehkä olemme muutenkin niin äänekäs perhe ettei imurin aiheuttama mölinä haittaa. 🙂 Ystäväni äiti on taasen toista maata ja arvostaa nimenomaan hiljaisuutta, niin pesukoneissa kuin imureissakin ja hänelle meidän Dysonit olisivat varmasti liian kovaäänisiä. <br />
   <br />
   Aivan varmasti on nykyaikana olemassa tehokkaita ja hiljaisia imureita, niistä en osaa sanoa oikein mitään kun olen Dysonilla jo 6,5v itse imuroinut ja muiden imurit (joita olen käyttänyt tai ollut paikalla imuroinnin aikana) ovat olleet yhtä äänekkäitä merkistä tai mallista riippumatta. Dysonissa on monia asioita joiden vuoksi arvostan sitä suuresti, mm. poistoilman pölyjäämäluokka A (suodatusteho), helppo käytettävyys ja tyhjennys (ei pusseja) ja tehokkuus. Oman imurini johto on 5m pitkä ja riittää meillä koko kodin imurointiin kun johdon kytkee seinään olohuoneessa. Miehen imurissa siivousulottuvuus on 10m, mikä on tuplasti enemmän kuin olisi tarpeen. Toki jos koti olisi kahdessa kerroksessa tai neliöitä olisi reippaasti enemmän, olisi johdonkin hyvä olla pitempi jottei tarvitsisi vaihdella sen paikkaa kesken imuroinnin. Imurin ominaisuuksien paremmuus riippuukin hyvin pitkälti kodista ja asukkaista, eläinperheessä tärkeää on tehokkuus, isossa kodissa johdon pituus ja jos kerroksia on enemmän kuin yksi, on imurin keveydelläkin suuri merkitys. 🙂

  4. Hei,<br />
   <br />
   Entisenä kodinkonemyyjänä on pakko kommentoida tuota mainintaasi &quot;elektroniikkapuffauksesta&quot;. Se ettei merkkiä ole kaikkialla enää myynnissä johtunee siitä, että asiakaspalautuksia ja reklamaatioita on enemmän suhteessa muihin merkkeihin.<br />
   Saamani asiakaspalautteen perusteella en minäkään olisi suositellut (enkä edelleenkään) suosittelisi Dysonia. Palautetta tuli mm. käytettävyydestä, varaosista, äänestä ja pölysäiliön tyhjennyksestä. Palauteen perusteella pyrin myymään ostajalle hänelle sopivan tuotteen jonkin toisen merkin valikoimasta. Kyse ei ollut kuitenkaan mistään katteen tavoittelusta. Tietyssä kodinkoneiden tuoteryhmässä katetaso on kuitenkin samassa haarukassa. Ja missään perusanttilassa myyjät eivät edes saa provisiota myynnistä.<br />
   <br />
   <br />
   Keskustelupalstoilla olen huomannut, että kehuja kyllä on. Ehkä merkkiä ei tulla haukkumaan, koska kukapa haluaisi myöntää laittaneensa 500 euroa kankkulan kaivoon?<br />
   <br />
   Asiat varmaan ovat kehittyneet merkillä kuin merkillä 6 vuodessa. Nopea otanta ja vilkaisu kuitenkin kertoo että esim. Electrolux Ultra Onen (hinta 349,-) puhdistuskykyluokka matolta on B, ja Dyson DC52 Multifloorissa (hinta 399,-) luokitus on D.

  5. MT: Tunnen itse muutaman kodinkonemyyjän, mutta en halua ottaa enempää kantaa tähän aiheeseen, sillä olen pelkän kuulopuheen varassa. Tiedän varmaksi vain sen että tuollaista puffausta tapahtuu, mutten tiedä miten yleistä se on. <br />
   <br />
   Itse olen erittäin tyytyväinen omaan (ja miehen) Dysoniin ja siksi suosittelen sitä henkilökohtaisesti muillekin. Verrokkeja ei luonnollisestikaan minulla ole kovin montaa, joten en voi missään nimessä vannoa että Dyson olisi maailman ainoa hyvä imurimerkki. Itse kuitenkin olen tyytyväinen Dysonin omistaja ja jatkossakin pitäydyn Dysonissa mielelläni. 🙂

 3. Mä lähen kyllä sun kanssa hehkuttaa tota dysonia! Meillä on ollut tollanen dyson v6 animal pro puolitoista vuotta ja se on toiminut kyllä moitteettomasti… Yllättävän tehokas tollaseksi varsi-imuriksi. Ja tosi näppärä varsinkin kaksikerroksisessa asunnossa ku ei aina tarvi sotkee sen johdon kanssa 🙂 ja kyllä irtoo helposti koirankarvat sohvasta tolla erillisellä harjaosalla 🙂

  1. Marjukka: Miehen rikkaimuri on myös melkoinen tehopakkaus, sellainen riittäisi meillä kotona ainoaksikin imuriksi. 🙂

 4. Dyson taitaa olla sellainen imuri joka jakaa vahvasti mielipiteitä. Meillä on kohta 5v vanha, kovassa käytössä koirataloudessa ollut DC32 Animal Pro enkä osaa kuvitella mitään muuta imuria meille. Miinuksena on kova ääni, lyhyt virtajohto ja turhan iso suulakeosa joka ei mahdu ihan yhtä ahtaisiin paikkoihin kuin esim. edellinen Electrolux. Suhtauduin aluksi todella skeptisesti pölypussittomaan imuriin huonojen kokemusten jälkeen, mutta Dyson saa vain yksinkertaisesti niin paljon enemmän pölyä ja likaa kerättyä sisuksiinsa ettei sitä voi olla rakastamatta :)<br />
  <br />
  Kun aikanaan ostettiin Dyson, imuroin sillä kokeeksi turbiinisuulakkeen kanssa olohuoneen nukkamaton jonka imuroin ensin vanhalla imurillamme (joka oli myös erittäin hyvä, ja tehoja oli enemmän kuin Dysonissa). Juuri imuroidusta matosta lähti täysi säiliöllinen hiekkaa ja koirankarvoja, ja kirjaimellisesti vaihtoi väriä 😀

  1. Elina: Minäkään en osaisi kuvitella muunlaista imuria kuin Dysonin. 🙂 Niin paljon on hyviä puolia ja vain muutama sellainen joihin voisi toivoa parannusta, kuten Rosen mainitsema kova ääni. 🙂 Minua ääni ei häiritse, en oikeastaan itse edes välitä siitä millainen ääni on imurissa, kunhan ei nyt piikkauskone ole kyseessä. 🙂 Miehen tehosekoittimestakin lähtee kovempi ja ärsyttävämpi ääni kuin imureista, mutta sekään ei minua haittaa. :)<br />
   <br />
   Dysonin imuteho on ihan uskomaton, monta kertaa olen katsellut kun imurin suulake imee metrin päästä hiekkaa ja hiuksia sisäänsä, jopa vieläkin vaikka imuri on kaiken mittakaavan mukaan ikivanha. 🙂 En tiedä yhtäkään merkkiä jonka imurit nykypäivänä olisivat kestäneet käytössä 4 vuotta pitempään, enkä myöskään ketään joka olisi täysin tyytyväinen omaan muun merkkiseen imuriinsa, mm. äidin imurissa kaksi tehosäätöä, matalampi teho ei ime hiekkaa ollenkaan, korkeampi imee niin kovaa että jää kiinni lattiaan tai mattoon ja &quot;ulisee&quot;. 🙂 Muuten hänen imurinsa on varsin kelpo kapine, nätti, hyvä hepa-suodatin ja hiljainenkin se on. <br />
   <br />
   Dyson on huippu imuri, sitä suosittelen erittäin mielelläni kaikille! &hearts;

 5. Meidän vanha dyson alkoi hiipua ja hankittiin tämä ja täytyy sanoa, että olen vähän pettynyt. Ensinnäkin imuri menee usein nurin ja sitä pitää nostella pyörilleen, ja sitten Tän uuden tyhjennysluukku näyttää siltä, että se hajoaa ennenaikojaan. Myös imurin letku on huonompi kuin vanhassa dysonissamme. Vanha ei koskaan kiertynyt ja mennyt lyttyyn ja sitä kautta lukkoon. Summasummarum, ovat ryhtyneet säästämään ja se näkyy laadussa.

  1. eilentanaanhuomenna: Uusista Dysoneista ei ole kokemusta muuta kuin miehen imurin välityksellä. Omani kuuluu vanhaan kategoriaan eikä tuota minikokoista City-mallia ole ollut saatavana enää pariin vuoteen. Miehen imuri on toiminut todella hyvin, pyörii lattialla kuin unelma eikä ole kaatunut kertaakaan. Tyhjennyskin on toiminut ongelmitta. Kenties Dysonilla on suosionsa myötä tullut samoja ongelmia kuin monella muullakin merkillä, kun nopeaan tuotetaan lisää tavaraa kauppojen hyllyille… Toivottavasti ovat ottaneet opikseen mikäli reklamaatioita tosiaan on tullut niin paljon kuin joidenkin tämän postauksen kommenttien perusteella voisi olettaa.

 6. Juuri tätä tietoa nyt tarvitsin, kun olisi imurin vaihdon aika ja Dysonia miettinyt.. Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka sinun blogia olen lukenut jo kauemmin. Ja voi miten monta kertaa olenkaan saanut kaikenlaisia hyviä vinkkejä. Kiitos ihanasta blogista!

 7. Meille kanssa hankittiin vajaa vuosi sitten Dyson ja täytyy myöntää, että oli vähän pettymys tuo uusi imuri. Aikoinaan itsellä oli Dyson, mutta menin antamaan sen veljelleni, kun miehen kanssa muutettiin yhteen ja asunnossa oli keskuspölynimuri. (joka muuten oli ihan surkea, kun johto keräsi sähköisyydellään kaikki karvat lattialta ja lopulta ne oli siivouskomerossa). Niin siis vanhasta kokemuksesta hinguin meille uuden Dysonin. No imuteho on aivan loistava ja suulakkeitakin on vaikka millaisia, plussat siitä! MUTTA miksi se yleisimmin käytetty lattiasuulake on menty vaihtamaan tuollaiseen isoon ja paksuun?! Ei nimittäin mahdu sohvan alle ja huonosti liikkuu lattialla verrattuna vanhaan suulakkeeseen, joka oli suht ohut ja tosi ketterä liikutella lattialla. Lisäksi olen pari kertaa saanut imurin tukkoon imuroimalla lasten pikkupalikoita siihen. No sehän ei ole imurin vika, mutta vielä paremmalla suunnittelulla palikat eivät jäisi niin v mäisesti jumiin. (Letkun päässä, ennen säiliöön menoa on harmillisen kapea kohta, johon helposti jää tavaroita jumiin.) Imurin meteli ei minua haittaa ja imutehokin on huippua, mutta täytyy todeta, että vanhassa vara parempi eli en tykännyt Dysonin uudistuksista. En kuitenkaan suostuisi ottamaan meille enää muuta imuria kuin pölypussittoman sellaisen. Ja olisin avoin myös muiden valmistajien imureille. (vanhemmillani on pölypussiton elextrolux ja on kyllä hyvä imuri).<br />
  Niin ja Miia tosi kiva ja positiivinen blogi sinulla ja harmittaa puolestasi, että välillä saat tosi ilkeääkin kommenttia.

  1. Sirpa: uusi yleissuulake on kyllä aika paksu vempain, ei mahdu sohvan alle. Mies imuroi pääasiallisesti pehmeällä parkettisuulakkeella ja se on vuorostaan parantunut entiseen verrattuna. Se pyörii ja taipuu tosi hyvin akselinsa ympärillä ja on niin litteä että mahtuu sohvankin alle. <br />
   <br />
   Pölypussiton imuri on ainoa oikea valinta meillekin, tyhjennys on niin helppoa ja Dysonissa kun vielä läpinäkyvä säiliö niin näen hyvin jos tytön legot sinne sujahtavat. 🙂 Tyttö itkisi varmasti karhun kyyneliä jos en pelastaisi hänen tärkeitä minilegojaan imurista. 😀 :D<br />
   <br />
   Kiitokset Sirpa! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Olin menossa vuosi sitten ostamaan Dysonia ystävältäni, 15 vuotta kodinkoneita työkseen myyneeltä. Ei suositellut Dysonia; kova ääni, lyhyt johto ja pölysäiliön tyhjennys oli listalla ekoina moitteina. Eli samat, kuin aiempien kommentoijien. Ostimme Electroluxin Ultra Silence Animal Care imurin. Mukana tuli 5 eri suulaketta ja joka ikinen kohta varressa on säädettävä ja suulakkeet sopii osittain päällekkäin yhteen. Johto on niin pitkä, että pystyn imuroimaan kaksikerroksisen kämpän vaihtamatta johdon paikkaa. Suurin plussa on kuitenkin ääni. Vai pitäiskö kysyä mikä ääni? Imuria tuskin kuulee alakertaan, jos sillä imuroi yläkerrassa. Joka kerta kun laitan imurin päälle, yllätyn edelleen sen hiljaisuutta. Teho on myös ällistyttävä, sillä saa koirankarvat ja kuraeteisen kivet kyytiä, mattopäällysteisistä portaista puhumattakaan! Ihan huippuvekotin!

  1. Juurikin näin, mikä ääni 😉 Joitain ääni ei häiritse, mun mielestä on aivan ihanaa, että imuri on hiljainen. Jos katsoo ihan näitä teknisiä tietoja, niin Dysonin imuteho matolta näyttää tosiaan olevan tasoa D, kun se monilla muilla on tasoilla A-B. Lisäksi Dysonin energiatehokkuus on D, kun se lähes poikkeuksetta muissa puolet halvemmissakin on A. <br />
   <br />
   Olen kyllä eri mieltä tuosta ylempänä olevasta kommentista, etteivät imurit kestäisi neljää vuotta kauempaa. Meillä edellinen imuri oli 7 vuotta ja itse imuri toimii edelleen, yksi suulake vain hajosi, joten päätimme päivittää imurin kokonaan. <br />
   <br />
   Jokaisella tosiaan on omat kriteerinsä imurin valintaan. Itse en ikinä laittaisi 500€ kiinni imuriin, kun vastaavia tai paljon parempiakin saa puoleen hintaan tuosta 🙂

  2. Heidi: En ole tutustunut Dysonin kaikkien mallien johtopituuksiin, mutta miehen imurissa on yli 8 metrinen johto. Isoissa kodeissa (tai kaksikerroksisessa, jossa rappuset vievät metrejä) se varmastikaan ole riittävä, mutta itse en osaa siltikään pitää sitä lyhyenä. Tiedä sitten ovatko pidentäneet johtojen mittaa näissä uusissa malleissa, hyvähän se olisi jos olisivat ottaneet palautteet vastaan ja kehittäneet tuotettaan paremmaksi. 🙂

  3. Rose: Minua ääni ei häiritse, koen että Dysonissa on niin paljon hyviä puolia etten usko äänen häiritsevän vaikka olisi kovempikin. :)<br />
   <br />
   Miehen karvamatto puhdistuu kyllä perusteellisesti mattosuulakkeella ja jos jotain jäämää siihen jääkin niin sitä ei todella huomaa, edes pölyttäessä. Muuta kantaa en osaa asiaan ottaa, tyytyväisiä olemme molemmat omiin (ja toistemme) imureihin. :)<br />
   <br />
   Minä laittaisin ehdottomasti 500€ tuohon miehen imuriin mikäli omani hajoaisi. En kahta kertaa miettisi edes asiaa, enkä missään nimessä haluaisi lähteä ottamaan &quot;riskiä&quot; ostamalla muun merkin puolta halvempaa imuria. Dysonista on minulla erittäin hyviä kokemuksia ja luotan jatkossakin Dysonin voimaan. &hearts; <br />
   <br />
   Kuten sanoit, on jokaisella omat kriteerinsä ja se mikä on yhden mielestä loistava ei välttämättä olekaan toiselle paras. Me tykätään Dysonista ja sen perusteella suosittelen sitä muillekin. Jokainen tietysti tekee valintansa itse ja toivonkin että imurikaupoilla käydessään ottavat selvää muistakin vaihtoehdoista ja kilpailevista tuotteista… eikä tuo taida olla edes vaikeaa, jos Dysonia ei kommenttien perusteella monikaan taho enää edes myy Suomessa. Varmasti on muitakin hyviä merkkejä ja imurimalleja, sitä en kiistä. En voi kuitenkaan suositella itse näitä muita vaihtoehtoja, koska omat kokemukseni rajoittuu hieman vanhempiin imurimalleihin sekä Dysoniin. 🙂

 9. Mäkin liputan Dysonin puolesta! Ostettiin syksyllä nelisen vuotta vanhan Electrolux ultra onen tilalle Dyson ja minun siivoushuolet loppuivat kuin seinään! :)<br />
  <br />
  Electroluxista meni ensimmäisen vuoden aikana joku virtapiiri ja sen vuoksi se oli pari viikkoa pois pelistä. Seuraavaksi meni putken osat ja sitten suulake ja kansi hajosi. Neljän vuoden aikana ei enää montaa ehjää osaa jäljelle jäänyt (ollaan kovia imuroimaan ja tuo ei sitä kestänyt, tiedä sitten oliko kyseessä maanantaimalli vai mikä, mutta meni luotto). <br />
  <br />
  Dyson on äänekäs verrattuna vanhaan, mutta muuten olen tykännyt. Suulakkeet ovat ihan loistavat, meidänkin talossa löytyy jokaiselle käyttöä. Johto saisi olla pidempi, Electroluxissa oli myös lyhyehkö, kummallakaan en pääse talon päästä päähän imuroimaan vaan joudun vaihtamaan johdon paikkaa.<br />
  <br />
  Katsotaan sitten nelisen vuoden päästä, että olenko edelleen samaa mieltä, takuu tolla koneella on viisi vuotta, joten toivoa sopii, että sen yli päästään 😀

  1. Saila: Minäkin olen kova imuroimaan ja oma imurini on joutunut kyllä sellaiselle koetukselle että hämmästelen että se on edelleenkin ehjä ja tehokas. 🙂 Keittiöremontinkin aikana imuroin sillä rempparoskaa ja hienoa remonttipölyä, eikä koti-imuria suositella koskaan käytettäväksi remonttihommissa. Otin ison riskin ja onneksi imurini ei hajonnut (tai menettänyt imutehoaan). 🙂 Toivottavasti sinunkin imurisi on yhtä vankkaa tekoa ja imuroit sillä tyytyväisenä vielä takuuajankin umpeuduttua. 🙂

 10. Meillä oli Dyson, mistä luovuimme näistä syistä: kovaäänisyys, haju, joka ei lähtenyt edes vaihtamalla koko syklonin yläsoa ja onnettoman kokoinen pölysäiliö. Meillä on nyt Electroluxin imuri, jonka hiljaisuus on häkellyttävää. Se ei tehoissa jää Dysonin jälkeen.

  1. Minna: Millainen haju imurissasi oli? Oma imurini (tai miehen) ei haise miltään, poistoilma on ihan hajutonta joka silloin kun olen imuroinut lattialta kanelia tai kuusen neulasia. <br />
   <br />
   Meidän vanha Samsungin pölypussillinen imuri haisi siltä mitä oli imuroinut, tunkkaiselta, kaneliselta tai joululta, kuusen neulasien tuoksu tulvi imurista pitkää pölypussinkin vaihtamisen jälkeen. 🙂 Oliko teillä sama vaiva oman Dysonin kanssa? vai haiskahtiko se enemmän valmistusaineelta lämmetessään?

 11. Kiva postaus sillä meillä on imurin hankinta edessä. Olen monesti katsellut noita dysoneita, mutta isoin asia mikä tökkii on niiden hirmu ruma ulkomuoto☹️ Tehot ja suulakkeet hyvä juttu, mutta jäin muiden kommentteja luettuani miettimään tuota äänekkyyttä.. Mielipide ja maku asioitahan nämä(kin) ovat. Itselleni teho ja ääni tärkeitä,sitten tulee kestävyys ja lisäosat.

  1. Suitsait: Dysonissa on vähän erikoisempi ulkomuoto. 🙂 Vaihtaisin mielelläni oman mini-imurini sinisen värin harmaaksi tai mustaksi, mies sen sijaan tykkään omasta imuristaan sekä oranssi-harmaasta rikkaimuristaan ulkoisestikin. 🙂 Ovat kuulemma kivan miehekkäitä ja scifimäisiä. 🙂

 12. Hei Miia!<br />
  Olen etsiskellyt pitkään rikkaimuria joka säilyttäisi tehonsa ajan kanssa. Minkälainen lataus/akkusysteemi tässä dysonin rikkaimurissa oli? 🙂

  1. Sonja: Tuo Dysonin rikkaimurinmalli ladataan johdolla samaan tapaan kuin puhelin – johto kiinni imuriin ja toinen pää seinäpistokkeeseen. Paketin mukana tulee jonkinlainen teline jolla sen voi ripustaa esim seinälle, mutta perinteistä lataustelakkaa ei tuohon maliin kuulu. 🙂

 13. Mulla on ollut kaksi dysonia ja molemmat päädyin myymään pois noin vuoden tuttavuuden jälkeen. En kiistele siitä, etteikö sillä puhdasta tulisi, mutta en voi hehkuttaa sen ylivertaisuutta. Mulle se järjettömän kova ääni sanelee niin paljon, että mieluummin vedän vaikka rikkalapiolla, kuin imuroin, jos imurointi vaatii kuulosuojaimia ;). Johto on pidentynyt ihan ekoista dysoneista hyvin, se oli ekan dysonin kanssa yksi myyntiin vaikuttavista tekijoistä se liian lyhyt johto.<br />
  <br />
  Nyt meillä on electroluxin imuri (ja ok-taloasujana myös keskuspölynimuri) enkä ikinä enää vaihda pölypussittomaan mölytoosaan. Tuo electrolux on aivan Super imutehossaan, hiljaisuudessaan ja kaikinpuolin. En vaihda takaisin dysoniin, vaikkakaan dysonissa nyt ei ollut minusta muuta vikaa kuin aivan eeppisen kova ääni ja ehkä aavistuksen turhan raskas imurointi. Hyvä imuteho voi löytyä myös muualta ilman näitä haittoja 😉

  1. Tanja: Jokaisella on omat tarpeet ja toiveet ja niitä pitää ehdottomasti kuunnella. 🙂 Itse olen ollut todella tyytyväinen varsinkin pölypussittomuuteen, enkä osaisi enää kuvitella tavallista imuria pussinvaihtoineen. En ole kokenut imurini johtoakaan liian lyhyeksi, mutta tuo onkin täysin kotikohtaista… Liian lyhyellä johdolla en minäkään tykkäisi imuroida, mutta onneksi meillä on vain 80m2 ja kaikkien markkinoilla olevien imurien johdot ovat riittävän pitkät meidän tupaan. 🙂

 14. Vinkki, Kodin Ykkösestä saa tätä imuria nyt puoleen hintaan! Tuli hankittua ja johan on tehokas peli, huhhuh 🙂

  1. Hanna: Todella hyvä tarjous kyseisestä imurimallista. 🙂 On todella tehokas, mies veteli mattosuulakkeella kaksi tummunutta nukkamattoa ja ne vaihtoivat kirjaimellisesti väriä imuroinnin aikana, beigestä takaisin valkoiseksi. 😀 Tämä on minusta maailman paras imuri ja ostaisin itsekin ellei minulla olisi tuota minimallin pikku paholaista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *