Aurinkoterapiaa!

Aivan ihana ilma tänään, niin kirkas ja keväinen. ♥ Tälläinen aurinkoterapia tekee hyvää omalle mielelle ja myös kukille ja viherkasveille, siirsin liljankin tuohon keittiön seinäruukkuun virkistymään. Melkoinen tuoksu muuten tulee tuosta ruukkuliljasta. Muutama kukka on vielä aukeamatta ja kun se tapahtuu, joudun todennäköisesti siirtämään kukkaparan jonnekin toisaalle, sillä tuoksu hipoo jo nyt sietorajaani. 🙂 Kannattaa siis huomioida tuo, mikäli siellä ruudun takana on jollakin tarkoituksena ostaa ruukkulilja sisätiloihin. 🙂

Omakotivalkoinen_13022016_1409_2.jpg

Omakotivalkoinen_13022016_1405.jpg

Omakotivalkoinen_13022016_1398.jpg

Tulppaaneja, tulppaaneja… Kun vanha kimppu lakastuu, on saatava uusi heti tilalle. 🙂 Tällä kertaa kauniin violetissa sävyssä, jossa puolet kimpusta on violettiraitaisia valkoisia kukkia. ♥ Nämä kyseiset yksilöt ostin Siwasta – 2 kimppua vitosella. 🙂

Aurinkoa päiväänne!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Aurinkoterapiaa!

 1. Aivan ihania kuvia &hearts; <br />
  Voi kun aurinko näyttäytyisi täällä Itä-Suomessakin. Tulisi tarpeeseen!

  1. Tanja: &hearts; &hearts; &hearts; Tänäänkin paistaa aurinko ihanasti, toivottavasti myös siellä idässä. &hearts;

 2. Lauantainen sää Helsingissä oli mahtava! Sen sijaan sunnuntaiaamun räntäsade matkalla lentokentälle sai vakuuttuneeksi, että paikanvaihdos loman ajaksi oli hyvä ratkaisu. Eilen tuli tallusteltua pitkin hiekkarantaa ja tuuletettua aivoja merituulessa. Sen verran kova puhuri kävi, että tänään taidan ottaa pipon varoiksi mukaan. 😉

  1. Hippu-76: sanos muuta, kauheaksi muuttui ilma sunnuntaina, hyiiii. Onneksi tänään taas paistaa aurinko, voi tuota valonmäärää. &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Tallustele rantahietikolla minunkin puolestani! &hearts; &hearts; ihania lomapäiviä! &hearts;

 3. Aivan ihastuttavat tulppaanit! Auringonpaiste piristää aina kummasti. Ehkä sitä näkisi pian enemmänkin.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *