Alevinkki – Ilahduttavia sisustustarjouksia!

Stockmann tarjoilee helmikuussa monia sisustajia ilahduttavia etuja, kuten tänään voimassa olevan -10% ystävänpäivän erikoisalennuksen kaikista normaalihintaisista huonekaluista, matoista ja valaisimista. 

Stockmann ystävänpäivän erikoistarjoukset

Muutama teistä on odotellut alekampanjaa mm. BEdesignin Deer-hyllyn* hankintaa varten ja tässä onkin oiva mahdollisuus tehdä pientä säästöä. Stockmannin verkkokauppavalikoimasta löytyy myös Pappelina-mattoja* lähes kaikissa sateenkaaren väreissä – on valkoista, värikästä, raidallisia ja kuvioitua.

Stockmann ystävänpäivän erikoistarjoukset

Toinen loistava tarjous on String Systemin* valkoisista osista saatava -15% kampanja-alennus. Nyt jos koskaan kannattaa laajentaa omaa String-systeemiä, itse päädyin käyttämään Burberryn trenssi-säästöjäni ja tilasin kaksi lisäosaa olohuoneeseen. 🙂

Stockmann ystävänpäivän erikoistarjoukset

Stockmannin oman merkin Casa Stockmannin kaikki tuotteet ovat -20% koko helmikuun ajan ja jos olet jäänyt harkitsemaan hotellilakanapostauksessani esiteltyä egyptinpuuvillaista petausta, saat näistä valmiiksi jo edullisista hotellilakanoistakin* nyt tuntuvan alen. 🙂 

Alennusten lisäksi Stockmann tarjoaa verkkokauppatilaukset postitoimipisteeseen veloituksetta ja kotiinkuljetuksen tasan 10€:lla. Tarjoukset koskevat kaikkia uusia ja vanhoja kanta-asiakkaita! 

stockmann.com/koti/edut*

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Kuvat: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.