Pirteää pinkkiä & NUR Tray -arvonnan voittaja!

Tulppaanikausi alkaa omalta osaltani olla ohi, tulihan sitä lähes parikymmentä nippua ostettuakin alkuvuoden aikana. 🙂 Ennen kuin siirryn seuraavaan lajikkeeseen, haluan vielä kerran jakaa teille pienen annoksen tulppaanihuumaa. Nämä pinkit tulppaanit ovat ehdottomasti kauneimmat koko kaudelta. ♥

Omakotivalkoinen_21022016_86127671.jpg

NURin Tray -tarjotinarvontaan osallistui kaiken kaikkiaan 217 ihanaa ihmistä ja määrä yllätti minut moninkertaisesti. ♥ Vähän harmittaa ettei minulla ole jaettavaksi kuin yksi tarjotin, mutta yritän keksiä ja kehitellä jotakin kivaa aiheeseen liittyvää tässä kevään aikana, joka ilahduttaisi mahdollisesti useampaakin teistä… 🙂 

onneasusannainen23022016.jpg

Tällä kertaa onnetar nimeltään Random.org suosi nimimerkillä Susannainen kommentoinutta lukijaani. Olethan minuun yhteydessä pikimmiten osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi jotta saan paketin matkaan. Mikäli voittajasta ei kuulu ensi maanantaihin 29.2.2016 mennessä, suoritan arvonnan uudelleen. Kaunis kiitos vielä kaikille osallistujille loistavien käyttövinkkien(kin) jakamisesta!

Illemmalla tulossa postausta piensisustamisesta – miten minimalistisuus sopii yhteen pikkutavaran kanssa… vai sopiiko. 🙂 Heipat hetkeksi!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Pirteää pinkkiä & NUR Tray -arvonnan voittaja!

 1. Moikka!<br />
  <br />
  Kysymys ei liity aiheeseen, mutta en löytänyt oikeanlaista postausta pikaisella etsimisellä.. :)<br />
  <br />
  Yritän, osin innostamanasi, karsia mm. vaatekaappia, ja yritän hankkia sinne mahdollisimman vähän uusia vaatteita. Nyt on kuitenkin muutamien uusien vaatteiden hankinta kevääksi edessä, ja kysyisin, mistä ostat mustat legginsit? :)<br />
  Aika (ja hermot) ei riitä monissa kaupoissa kiertämiseen, joten ajattelin jos osaisit suoraan vinkata, minne kannattaa suunnata!<br />
  <br />
  Tarvitsisin parit mukavat, hyvät, napakat ja riittävän siistit mustat legginsit, millä kehtaisi astella mekkojen ja ehkä tunikoiden kanssa muuallakin kuin kotona.<br />
  <br />
  Kiitos jos ehdit vinkata!

  1. ainoa: Minun mustat legginsit ovat Vilan Surface-malliset, joita ei ole valmistettu enää vuosiin. En ole löytänyt vastaavia legginsejä mistään ja uusia en ole pahemmin ostellut. Zarasta löytyy hyviä vaihtoehtoja joita itsekin parhaillaan harkitsen, sillä kaipaisin uudet ehjät siistit ja salonkikelpoiset leggarit siistimpää menoa varten. 🙂 Zarassa on monia leggings-malleja, erilaisia vyötäröitä ja saumoilla koristeltuja malleja jotka saavat aikaan illuusion hoikemmista ja pitemmistä reisistä sekä sääristä. Jos sinulla on mahdollisuus asioida Zarassa, suosittelen että käyt kokeilemassa niitä. Ovat usein viikattuina pinoissa myyntipöydällä, helppo löytää kaikki mallit kun ovat vieretysten yhdessä kohtaa myymälää. 🙂

  2. Soili: Joitakin malleja on nyt valikoimassa, osa näyttää kuvan perusteella varsin potentiaaliselta vaihtoehdolta, mutten uskalla suositella niitä näkemättä. 🙂 Kannattaa ehdottomasti katsoa Vilankin valikoima, sekä urheilupuolen legginsit, joista löytyy liukaspintaista napakkaa peruslegginsiä joista ei tule urheilullisia viboja. 🙂 Casallilla on yksi malli, jossa ei ole logoja näkyvillä, hyvin pelkistetty perusmalli napakkaa liukaspintaista peittävää materiaalia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *