Asupostaus – Harmaa liehuhelmainen neule!

Lupasin postailla teille uudesta neuleestani pikimmiten ja tässä se nyt sitten on, House of Brandonilta tilaamani harmaa liehuhelmainen neule. Viskoosinen materiaali on ihana pehmeä ja laskeutuu kauniisti, vaikka onkin malliltaan tarkoitettu hieman pidemmälle ihmiselle. Minua ei haittaa että helma ylettyy toiselta puolelta pohkeen puoliväliin saakka, liehuupahan sitten takin helman alta kivasti kevättuulessa… 🙂

Omakotivalkoinen_25022016_18112.jpg

15117627_LightGreyMelange_004_ProductLar

Omakotivalkoinen_25022016_1814.jpg

Omakotivalkoinen_25022016_1819.jpg

Onlyn Running Asymmetric Top -nimen saanut viskoosineule on yläosasta aavistuksen väljä ja tuntuu päällä mukavan rennolta. Neule sopii hyvin legginsien ja saappaiden kaveriksi, arkimenoon ja kotoiluun. 🙂

Nyt iltapalalle ja pehkuihin, huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuva: Only, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Asupostaus – Harmaa liehuhelmainen neule!

 1. Onpas hyvännäköinen neule 🙂 Harmittavasti moni vaate on pituutensa puolesta suunniteltu pitkille. Mulla on monesti tullut vastaan tuo, että vaate on liian pitkä. Tosin joskus harvoin se on hyvä juttu. Esim. tunika käy mekosta 🙂

  1. Minna: saman havainnon olen tehnyt, vaikempia vaatekappaleita ovat hameet ja suorat housut, niiden istuvuus on yleensä huono koska mittasuhteet on tehty pidemmälle (ja hoikemmalle) vartalomallille. 🙂 Hyvää siinä on juurikin tuo mainitsemasi tunikaosasto – moni pitkä paita käy mekosta, ja vähitäänkin peittää peffan, jolloin voi huoletta kiskaista jalkaansa legginsit. 🙂

 2. Hih, sähän alat saada väriä vaatekaappiin. Älä nyt vallan hurjaksi heittäydy!<br />
  Ihana neule. Sopii sinulle hyvin.

  1. Tiina S: Heittäydyin ihan villiksi ja valitsin mustan sijasta harmaan. 😀 Pakko myöntää että jos kyseistä neuletta olisi mustana saanut, olisin ostanut sen enkä harmaata versiota, hahah. 😀 Neuleen malli oli kuitenkin niin kiva että &quot;annan anteeksi&quot; tuon värin. 🙂

 3. Tosi kiva! Pitäiskö itsekin tilata?! 🙂 Just mun värikin tuo harmaa! <br />
  <br />
  En ole muuten onnistunut löytämään niitä tarpeeksi matalia farkkuja edelleenkään. 🙁 Pepe Jeansia en ole löytänyt kaupoista ja Leen mallitkin mihin olen törmännyt on joko low tai regular. JC:n kolusin myös tuloksetta läpi. Guessillä on ultra low, mutta hinta täällä parisataa. Huh. Joudun siis kärvistelemään kesän Nykin reissuun asti, että saan ostettua sieltä puoli-ilmaiseksi.

  1. Heidi: neule on ihana, sinun päällä varmasti vielä kivempi kun mittasuhteet menee oikein. &hearts;<br />
   <br />
   Minnehän kaikki Pepet on kadonneet, voisikohan Sokoksella olla? Tai esim Aleksi13 keskustassa? Guessin farkut maksaa täällä maltaita, samoin kuin Dieselin joilla myös joskus ollut extra low-mallia. Onneksi kesään ei ole pitkä aika enää, pääset shoppailemaan farkkuja eikä tartte montaa kauppaa edes kiertää ennen kuin löytyy oikeat. 🙂 On ne New York vaan sellainen paikka, sitä mitä sieltä ei saa, ei ole vielä keksittykään. 🙂

  1. liian iso: Tuo on valitettava ongelma lähes kaikissa vaatteissa, pienempää kun ei saa, mutta onneksi kyseisen neuleen kuuluukin olla rennomman puoleinen niin ei haittaa. 🙂

 4. Tuon paidan mainoksia on näkynyt netissä. Olen siihen ihastunut heti! En tilannut, kun Lontooseen taas käymään, jos sieltä Primarkista jotain vastaavaa löytyisi. Kivaa viikonloppua!

 5. Oih miten kaunis liehuneule, ja siis WAUUUUUU nuo kengät! Tarvviin just tuollaiset siistit kengät. Muistatko Miia mistä on ostettu nuo kengät? 🙂 … Ja Kiitos paljon myös neulevinkin antajalle Zaran neuleesta, taitaa tulla sinne reissua – Onkohan Zaralla muuten verkkokauppaa? <br />
  <br />
  Ihanaa lauantai-iltaa! &hearts;

  1. Soili: Kengät on ostettu DinSkosta vuonna 2009, ovat aitoa nahkaa ja niin ihanat jalassa. &hearts; Kengät ovat niin vanhat että samanlaisia ei taida löytyä enää…<br />
   <br />
   Zaran verkkokauppa aukeaa meille suomalaisille tämän kuun aikana, joten kohta päästään tilaamaan tuotteita netistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *