Naistenpäivän iltana…

Mies oli iltasella kuntosalilla käymisen jälkeen ajanut tuhatta ja sataa pyörällä kukkakauppaan ja ehti sujahtamaan ovesta sisään juuri ennen sulkemisaikaa. 🙂 Sateen piiskaaman miehen tuoma kiireisen päivän päätteeksi suurella sydämellä valittu kukkapuska sai hymyn huulille ja sydämen sulamaan, miten voikaan ihminen osata joskus olla niin suloinen kuin hän tänään… ♥︎ Tyttökin sai mieheltä ikioman kukkakimpun naistenpäivän kunniaksi ja nyt on kummallakin tämän tuvan naisella hymy herkässä. 🙂 

Omakotivalkoinen_08032016_878718.jpg

Omakotivalkoinen_08032016_8787188728.jpg

Omakotivalkoinen_08032016_4400_2.jpg

Haluan ojentaa virtuaalisen kukkakimpun jokaiselle naiselle siellä ruudun toisella puolen ja toivottaa hyvää naistenpäiväniltaa! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *